O nama - BELGRADE RENT A CAR


Belgrade rent a car , nudi Vam na jednom mestu, najpovoljnije cene iznajmljivanja vozila, koja po svim kriterijumima odgovaraju Vašim potrebama. Sva vozila iz naše ponude dele se u više grupa, u zavisnosti od njihovog tipa i karakteristika. Cena iznajmljivanja vozila, u direktnoj je vezi sa grupom kojoj vozilo pripada.

TRAJANJE NAJMA – najmanje 24h, uz toleranciju od 30 minuta i mogućnost produženja najma. Možete promeniti mesto vraćanja vozila uz predhodni dogovor.

CENA NAJMA – se određuje u zavisnosti od perioda na koji ste vozilo iznajmili i pređene kilometraže. Dozvoljeno je dnevno 150km + 0.10 evra za svaki naredni km. Redovnim klijnetima nudimo posebne pogodnosti prilikom iznajmljivanja vozila. U slučaju višemesečnog najma, preduzeća dobijaju posebne olakšice. U cenu je uračunato održavanje vozila, zamena u slučaju kvara ili nezgode, kao i osiguranje lica. Kasko osiguranje se posebno doplaćuje. Cena najma ne uključuje troškove goriva.

NAČIN PLAĆANJA – u kešu, preko računa, kreditnim karticama.

OSIGURANJE U SLUČAJU ŠTETE – osigurani ste u slučaju štete ukoliko platite 4 evra po danu, u protivnom učestvujete 100% u nadoknadi iste. Šteta na gumama i donjem trapu, rent car vozila, nije pokrivena ovim osiguranjem, kao ni kršenje saobraćajnih propisa i pravila.

OBAVEZNO OSIGURANJE – sva vozila su osigurana od štete prema trećim licima.

GORIVO – iznajmljeno vozilo dobijate sa punim rezervoarom s tim da ste u obavezi da isto dopunite ili platite nadoknadu za potrošeno gorivo.

DEPOZIT – od Vas zahtevamo depozit u vidu blokade određenog iznosa na kreditnoj kartici. Ukoliko postoji oštećenje na vozilu, depozit zadržavamo, a ako ne postoji oštećenje isti Vam vraćamo u celosti.

STAROST VOZAČA – najmanje 21. godina.

VOZAČKA DOZVOLA – posed vozačke dozvole, najmanje 2 godine. Prihvatamo inostrane dozvole uz čitljiv prevod, kao i međunarodne vozačke dozvole uz priloženu nacinonalnu dozvolu.

DODATNI VOZAČ – pri sklapanju ugovora sa nama treba da naglasite ukoliko želite da ovlastite dodatnog vozača za upravljanje vozilom koje iznajmljujete.

OPREMA – sedište za bebe, dečije sedište, lanci za sneg, krovni nosači, navigacija – BESPLATNO

DOSTAVA VOZILA – preuzimanje i vraćanje vozila na lokaciji po Vašoj želji.

PRELAZAK GRANICE – moguć prelazak granice uz primenu uslova navedenih u ugovoru. Nije dozvoljen prelazak u Albaniju i na Kosovo.

GUBLJENJE KLJUČA – se naplaćuje 150 evra.

SAOBRAĆAJNE I PARKING KAZNE – snosite sami.

NOĆNA ISPORUKA I PRIJEM VOZILA u periodu od 23 – 07h – iznosi 15 evra u dinarskoj protivrednosti.
* nedeljom i praznicima ista cena

Informacije i rezervacije na brojeve telefona:
063/ 11 11 040
063/ 208 139

Ili putem email-a:
info@belgraderentacar.com

Vaš pouzdan partner na putevima.
Belgrade rent a car, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.06.2018 01:33
Jovica Filipovic

Nedavno sam znog posla boravio u Beogradu pa su mi trebale rent a car usluge. Preko sajta navidiku nasao sam Belgrade rent a car i kontaktirao ih. Vrlo lako i brzo iznajmio sam auto i mogu reci da sam jako zadovoljan saradnjom. Automobili su im odlicni i cene su povoljne. Preporuka svima.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Belgrade rent a car
  • belgrade rent a car aerodrom,
  • iznajmljivanje vozila beograd,
  • najam automobila,
  • Belgrade rent a car radno vreme