O nama - ALDI RENT A CAR


Aldi rent a car je novootvorena agencija koja nudi iznajmljivanje vozila po Vašoj meri i želji. U našoj ponudi nalaze se različite klase i modeli automobila pogodni kako za gradsku vožnju, tako i za duža putovanja. Pored Beograda, nudimo mogućnost rentiranja vozila i u Šapcu.

Pristupačne cene najma vozila, širok izbor dodatne opreme, mogućnost dostave vozila na adresu i besplatan zeleni karton, samo su neke od prednosti koje Vam nudi Aldi rent a car Beograd. Posebno naglašavamo specijalne pogodnosti i uslove za dugoročni najam vozila, kao i pri iznajmljivanju više vozila.

Sa željom da Vam omogućimo da sigurno stignete na željenu adresu, u našem voznom parku nalaze se pouzdani automobili renomiranih proizvođača:

 • -PEUGEOT 208 1.4 HDI – 2013. godište (3 vozila)
 • -RENAULT CLIO 1.5 DCI – 2014. godište (6 vozila)
 • -FIAT PANDA – 2013. godište (1 vozilo)

Naša visokokvalitetna vozila poseduju bogat paket dodatne opreme, što garantuje udobnu i prijatnu vožnju kako u gradu, tako i van njega. Sva vozila su kasko osigurana, sa 10% učešća u šteti. Ukoliko Vam je potreban GPS uređaj ili sedište za dete, uz doplatu ih možete preuzeti u agenciji Aldi rent a car Šabac i Beograd.

Korisnici usluga agencije Aldi rent a car moraju imati minimum 21 godinu starosti i posedovati važeću vozačku dozvolu najmanje tri godine, kao i važeću ličnu kartu ili pasoš. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je ostaviti depozit koji se kreće od 300-500€, u zavisnosti od klase vozila.

Najkraći period za iznajmljivanje vozila je jedan dan (24 časa), a vozilo je potrebno vratiti u isto vreme kada je i preuzeto, sa tolerancijom od 60 minuta zakašnjenja. Plaćanje se vrši odmah po preuzimanju vozila, a u opticaju su kreditne kartice (Visa, Mastercard, Diners, Amex), gotovina ili uplata na račun za pravna lica.

Vozilo možete preuzeti i vratiti u našoj poslovnici na Novom Beogradu, a nudimo i mogućnost dostave vozila na odabranu lokaciju, uz doplatu: na adresu od 10€ - 20€ u zavisnosti od lokacije, kao i na aerodrom 20€. Za dugoročnije najmove postoji mogućnost dogovora.

Prilikom preuzimanja i vraćanja vozila obavezno je potpisivanje obrasca o stanju vozila, pri čemu savetujemo da zajedno sa našim službenikom dobro pregledate vozilo. Kilometraža je ograničena na 150km po danu, dok je za duže najmove kilometraža neograničena.

Uživajte u vožnji po Vašoj meri, uz Aldi rent a car Šabac i Beograd!

Radno vreme: 00-24h

Aldi rent a car, Surčinska 179, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Aldi rent a car
 • aldi rent a car,
 • aldi rent a car radno vreme,
 • aldi rent a car kontakt telefon,
 • aldi rent a car beograd,
 • aldi rent a car sabac,
 • rentiranje vozila,
 • rent a car,
 • iznajmljivanje automobila