Remont liftova je nesto sto se na nasem prostoru ne radi redovno. Skoro svaka višespratnica poseduje lift, a prema nekim podacima, prosečna starost liftova u Beogradu je oko trideset godina. Kada se u liftove nije ulagalo svakog meseca na redovno održavanje, dolazimo do toga da se oni vremenom nađu u veoma lošem stanju, pa im je potreban hitan generalni remont.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koja radi REMONT LIFTOVA

Beograd

Migal Liftovi
Migal Liftovi
Pozovi

Migal liftovi je kompanija koja se bavi održavanjem i popravkom liftova na teritoriji Obrenovca i celog Beograda....
Pročitaj više

GMD projekt liftovi
GMD projekt liftovi
Husinskih rudara 29 Pozovi

Znanjem i višegodišnjim iskustvom u radu predstavljamo Vaš najbolji izbor kada je reč o najrazličitijim vrstama liftova, pokretnih stepeniza i staza. Naše usluge orijentisane su i ka platformama za prevoz invalidnih lica....
Pročitaj više

Liftovi Lovćen lift
Liftovi Lovćen lift
Ustanička 128b Pozovi

Firma "Lovćen lift" nalazi se na teritoriji opštine Voždovac, u Ustaničkoj ulici broj 128b, u okviru TC Košum. Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1991. godine, u Beogradu....
Pročitaj više

Remont liftova je nesto sto se na nasem prostoru ne radi redovno. Skoro svaka višespratnica poseduje lift, a prema nekim podacima, prosečna starost liftova u Beogradu je oko trideset godina. Kada se u liftove nije ulagalo svakog meseca na redovno održavanje, dolazimo do toga da se oni vremenom nađu u veoma lošem stanju, pa im je potreban hitan generalni remont.

Šta podrazumeva remont liftova?

Liftovi su dugotrajni, ali nisu večni. Ako se koriste svakoga dana tokom dvadeset pet godina, na primer, biće neophodno da se dotrajali delovi zamene. Liftovi moraju da poseduju sertifikate o bezbednosti, a oni se dobijaju nakon godišnjeg tehničkog pregleda, kao i mesečnim servisiranjem.

Potrebno je naglasiti, da se preventivnim održavanjem lifta, njegov životni vek produžava, pri čemu će raditi kvalitetno i sigurno. Ipak, bez obzira na sve, nakon dužeg vremenskog perioda neophodno je da se remontuje ceo lift.

Remont se obavlja tako što se svi dotrajali delovi zamene, nakon čega lift nastavlja da radi besprekorno. Sve to je posebno važno za izuzetno visoke zgrade u kojima žive penzioneri, trudnice, deca... U takvim objektima je teško zamisliti život gde bismo morali da se pešice penjemo na deseti sprat, na primer...

Remont liftova – iskustva

Remont liftova obavlja se i u poslovnim zgradama, gde oni moraju da budu savršeno funkcionalni; pored toga, remont se vrši i u hotelima, kao i u bolnicama, jer one zahtevaju brzo i bezbedno kretanje ljudi.

Ukoliko se lift preventivno održava, osim što se obezbeđuje sigurna upotreba, takođe se i pravovremeno identifikuju delovi koji su za zamenu. Samo na ovaj način lift može trajati dugo, čime se postiže bezbednost i optimalan rad.

Kada se obratite firmi koja obavlja remont liftova, ona će vam ponuditi usluge koje podrazumevaju održavanje različitih modela, kao i tehničku podršku visoko kvalifikovanog kadra za održavanje.

Osim toga, možete da računate i na dostupnost u slučaju hitnih intervencija i to dvadeset četiri časa dnevno, svih 365 dana u godini; pored toga, vreme odziva na intervencije je minimalno.

Serviseri su stručni i obučeni, pa nakon izvršenih usluga, možete da koristite lift sasvim bezbedno.

Ipak, ponekad je potrebno ugraditi nov lift. Koliko će koštati cena novog lifta, pre svega zavisi od njegovog proizvođača, ali i od broja spratova u jednoj višespratnici. Možda ćete pomisliti da su troškovi ugradnje novog lifta u zgradu koja je već imala lift nešto manji, ali nije tako. Najpre je potrebno da se demontira stari lift, pa da se tek nakon toga ugradi novi.

Kao što vidimo iz celog teksta, nakon proteka određenog broja godina, svakako dolazimo u situaciju da izvršimo remont lifta, a da bismo to odložili što više, neophodno je da redovno servisiramo i održavamo lift.

Remont liftova cena:

Cena remonta lifta se obično kreće oko dve trećine cene ugradnje novog lifta. Za novi lift, u zgradi koja ima pet spratova, potrebno je izdvojiti u proseku od 25000 do 30000 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miroslav Jagnjic
  01.11.2018 12:29

  Po pitanju remonta liftova, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto. Takvih firmi je u danasnje vreme jako malo.

  Marta Dencevic
  10.05.2017 09:26

  Kako god da okrenete, treba remont liftova da se lepo plati.

  Janko Zivanovic
  25.04.2017 10:40

  Sto se mene licno tice, moze ovaj remont da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Ljubinka Sreckovic
  28.03.2017 12:16

  Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju on treba da se pre ili kasnije dosta plati.

  Petar Jankovic
  14.03.2017 06:52

  Sto se remonta liftova tice, naravno da je pre ili kasnije njihov kvalitet veoma bitan i vazan.

  Nikolina Pantelic
  22.02.2017 10:53

  Nije se sa ovim igrati. Posebno je zbog toga bitno da se na vreme odlucite za kvalitet.

  Ivan Stojanovic
  06.02.2017 09:06

  Koliko mi se cini, odmah treba da budete svesni da je ovo jedan veoma zahtevan i odgovoran posao. Takodje je sve drugo daleko manje bitno.

  Jana Stankovic
  25.01.2017 08:27

  Licno mislim da je ovde najvaznije da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Marko Petrovic
  06.01.2017 11:12

  Ukoliko mene pitate, po ovom pitanju samo treba da potrazite bas neko strucno lice.

  Biljana Brankovic
  19.12.2016 09:56

  Rekao bih da je ipak remont liftova, nesto sto u danasnje vreme moze poprilicno da kosta.

  Dusan Markovic
  01.12.2016 09:41

  Po pitanju remonta liftova, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto. Takvih firmi je u danasnje vreme jako puno.