Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Remont liftova
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Remont liftova

Skoro svaka višespratnica poseduje lift, a prema nekim podacima, prosečna starost liftova u Beogradu je oko trideset godina. Kada se u liftove nije ulagalo svakog meseca na redovno održavanje, dolazimo do toga da se oni vremenom nađu u veoma lošem stanju, pa im je potreban hitan generalni remont.

remont liftova

Šta podrazumeva remont liftova?

Liftovi su dugotrajni, ali nisu večni. Ako se koriste svakoga dana tokom dvadeset pet godina, na primer, biće neophodno da se dotrajali delovi zamene. Liftovi moraju da poseduju sertifikate o bezbednosti, a oni se dobijaju nakon godišnjeg tehničkog pregleda, kao i mesečnim servisiranjem.

Potrebno je naglasiti, da se preventivnim održavanjem lifta, njegov životni vek produžava, pri čemu će raditi kvalitetno i sigurno. Ipak, bez obzira na sve, nakon dužeg vremenskog perioda neophodno je da se remontuje ceo lift.

Remont se obavlja tako što se svi dotrajali delovi zamene, nakon čega lift nastavlja da radi besprekorno. Sve to je posebno važno za izuzetno visoke zgrade u kojima žive penzioneri, trudnice, deca... U takvim objektima je teško zamisliti život gde bismo morali da se pešice penjemo na deseti sprat, na primer...

Remont liftova – iskustva

Remont liftova obavlja se i u poslovnim zgradama, gde oni moraju da budu savršeno funkcionalni; pored toga, remont se vrši i u hotelima, kao i u bolnicama, jer one zahtevaju brzo i bezbedno kretanje ljudi.

Ukoliko se lift preventivno održava, osim što se obezbeđuje sigurna upotreba, takođe se i pravovremeno identifikuju delovi koji su za zamenu. Samo na ovaj način lift može trajati dugo, čime se postiže bezbednost i optimalan rad.

Kada se obratite firmi koja obavlja remont liftova, ona će vam ponuditi usluge koje podrazumevaju održavanje različitih modela, kao i tehničku podršku visoko kvalifikovanog kadra za održavanje.

Osim toga, možete da računate i na dostupnost u slučaju hitnih intervencija i to dvadeset četiri časa dnevno, svih 365 dana u godini; pored toga, vreme odziva na intervencije je minimalno.

remont liftova cene

Serviseri su stručni i obučeni, pa nakon izvršenih usluga, možete da koristite lift sasvim bezbedno.

Ipak, ponekad je potrebno ugraditi nov lift. Koliko će koštati cena novog lifta, pre svega zavisi od njegovog proizvođača, ali i od broja spratova u jednoj višespratnici. Možda ćete pomisliti da su troškovi ugradnje novog lifta u zgradu koja je već imala lift nešto manji, ali nije tako. Najpre je potrebno da se demontira stari lift, pa da se tek nakon toga ugradi novi.

Kao što vidimo iz celog teksta, nakon proteka određenog broja godina, svakako dolazimo u situaciju da izvršimo remont lifta, a da bismo to odložili što više, neophodno je da redovno servisiramo i održavamo lift.

Remont liftova cena:

Cena remonta lifta se obično kreće oko dve trećine cene ugradnje novog lifta. Za novi lift, u zgradi koja ima pet spratova, potrebno je izdvojiti u proseku od 25000 do 30000 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.11.2018
Miroslav Jagnjic

Po pitanju remonta liftova, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto. Takvih firmi je u danasnje vreme jako malo.

10.05.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, treba remont liftova da se lepo plati.

25.04.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, moze ovaj remont da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

28.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju on treba da se pre ili kasnije dosta plati.

14.03.2017
Petar Jankovic

Sto se remonta liftova tice, naravno da je pre ili kasnije njihov kvalitet veoma bitan i vazan.

22.02.2017
Nikolina Pantelic

Nije se sa ovim igrati. Posebno je zbog toga bitno da se na vreme odlucite za kvalitet.

06.02.2017
Ivan Stojanovic

Koliko mi se cini, odmah treba da budete svesni da je ovo jedan veoma zahtevan i odgovoran posao. Takodje je sve drugo daleko manje bitno.

25.01.2017
Jana Stankovic

Licno mislim da je ovde najvaznije da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

06.01.2017
Marko Petrovic

Ukoliko mene pitate, po ovom pitanju samo treba da potrazite bas neko strucno lice.

19.12.2016
Biljana Brankovic

Rekao bih da je ipak remont liftova, nesto sto u danasnje vreme moze poprilicno da kosta.

01.12.2016
Dusan Markovic

Po pitanju remonta liftova, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto. Takvih firmi je u danasnje vreme jako puno.