Požarevačka 25, Vračar, Beograd
Ocena firme
4.45 | 20 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Reklamni a panoi, sendvič table 2 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Reklamni a panoi, sendvič table 2

A pano ili sendvic table proizvodimo od aluminijuma i plastike, brendiramo po Vašoj želji, a u ponudi imamo i takozvane piši briši table.

Sendvic tabla je proizvod koji se koristi u reklamne svrhe za dodatno obelzavanje prostora. Izuzetno je prakticna i od posebnog isticanja promo usluga (cenovnika za restorane, kursa kod menjacnica, akcijskih dnevnih ili nedeljnih ponuda).

A table su posebno mesto pronasle kod obelezavanja lokla koji se nalaze u tržnim centrima ili pasaž prostrima kao i ispred radnji u vidu reklamnih poruka. Popularno se zove i sendvic tabla zbog svog oblika i mogu biti aluminijumske u dimenzijama 50 x 70 cm + nožice (B2 format) ili plastične od forex-a 5 mm : 55 x 90 cm + nožice (A1 format).

Odlikuje ih laka zamena stampe koja se obicno radi na plakat papriu (table sa klik ramom i plastične sa izmenljivim uloškom), velika mobilnost, laka demontaza (staje u prtljaznik). Izuzetno su stabilne ilako se rebrendiraju po jednostavnom principu.

U ponudi imamo tri vrste sendvic tabli i to:

Plastične A table , u dimenziji 55 x 90 cm . Odlikuje je vrlo povoljna cena, a brendiranje se vrši isključivo PVC folijom koja se lepi direkno na njenu površinu. Može se prelepljivati neograičeni broj puta.
Plastične A table sa izmenljivim uloskom, u dimenziji 55 x 90 cm . Odlikuje je vrlo povoljna cena. Obe stranice ove table imaju ugradjenu transparentnu zastitnu foliju za reklamni poster. Vašu reklamnu poruku , stampanu na papiru mozete lako da umetnete ispod zastitne folije.
Pisi-brisi sendvic table, u dimenzijama 50 x 70 cm, i 100 x 70 cm. Koriste se najčešće za kozmetičke salone, kafiće, restorane, frizerske salone i sl. Uglavnom gde se akcijske poude često menjaju. Može se pisati kredom ili removable markerom na obe strane.
Metalne A table sa klik ramom, u dimenzijama 50 x 70 cm, i 100 x 70 cm. Odlikuje ih dugovečnost i povoljna zamena štampe jel se može ubaciti plakat štampan na papiru. Može se koristiti za spoljnu i uutrašnju upotrebu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Svetlece reklame