Reklamni materijal KUP

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - REKLAMNI MATERIJAL KUP


Ukoliko želite da na efikasan način prezentujete Vašu firmu i poslovanje, štamparija KUP je prava adresa za Vas. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor proizvoda za brendiranje: majice, kačketi, šolje, hemijske olovke, kišobrani, rokovnici, kalendari...

Ono po čemu se Copy Centar KUP razlikuje od drugih štamparija i kopirnica je visok standard i kvalitet naših proizvoda, zahvaljujući upotrebi najsavremenijih mašina i repromaterijala. Poverene poslove izvršavamo u rekordnom roku, a naš profesionalni tim, koji je i glavni oslonac našeg poslovanja, je uvek tu da odgovori na sve Vaše zahteve.

Ukoliko želite najbolju moguću reklamu za Vašu firmu, štamparija KUP nudi Vam mogućnost izrade reklamnih majica sa logotipom ili brendom Vaše firme. Postupak izrade majica, kačketa i dukserica vrši se štampom na printabilnom flex-u ili isecanjem istog u određenoj boji, što garantuje postojanost aplikacije.

Zahvaljujući najsavremenojoj opremi nudimo Vam mogućnost direktne štampe na majicama, bez ograničenog okvira definisanog linijom. Pored štampe na majicama, Copy Centar KUP nudi Vam i druge proizvode pogodne za brendiranje, kao što su: kačketi, tanjiri, šolje, magične šolje, puzzle, podloge za miša, rokovnici, kišobrani... Prilikom štampe ovih proizvoda primenjujemo sublimacioni postupak, što znači da boja ulazi u materijal, gde i ostaje, bez skidanja.

Po prvi put u Srbiji predstavljamo Vam novu tehnologiju koja je potpuni hit u svetu, a to je 2D/3D lasersko graviranje unutar kristala. U našem radu koristimo laser najnovije generacije, tako da su brzina i kvalitet graviranja trenutno najbolji mogući. Takođe, možemo Vam ponuditi štampanje vizit karti u roku od 15 minuta. U našoj ponudi nalaze se vizit karte različitih vrsta, u smislu oblika, boje i strukture materijala od kojih se izrađuju.

Štamparija KUP sa ponosom Vam predstavlja još jednu potpunu novinu kod nas, a to je UV LED štampa na 3D objektima. Zahvaljujući Roland UV-LED inkjet štampaču LEF-12, omogućavamo Vam da štampate na 3D objektima visine do 100mm. Zbog integrisanih UV-LED lampi koje istovremeno suše boju tokom štampe, moguća je direktna štampa na materijalima poput PET, PVC, polikarbonata, plastike, kao i papira i kartona.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-21h
subota od 08-15h
Po potrebi klijenata radimo od 00-24h

Copy Centar KUP nalazi se na dve lokacije u gradu:
-Cara Nikolaja II, broj 46, kod srednje saobraćajne škole
-Ruzveltova broj 14, preko puta AMSS

Iskustva i komentari posetilaca

19.04.2018 09:53
Ana Jakovljevic
Pre dva dana mi je stigao poruceni materijal koji sam narucila preko reklamnog materijala Kup.Porucila sam par solja na kojima su se nasle slike moje dece. Moram da priznam da su se bas potrudili i da sam zadovoljna kvalitetom same usluge. Sad vidim da vrsite brendiranje i na magicnim soljama,tanjirima,kacketima...Stvarno sve pohvale!Najbolji ste i veoma povoljni!
07.04.2017 05:34
Maja Matic
Ukoliko zelite najbolju mogucu reklamu za vasu firmu,stamparija kup nudi vam mogucnost izrade reklamnih majica sa logotipom ili brendom vase firme.Postupak izrade majica, kacketa i dukserica vrsi se stampom na printabilnom flexu.
16.05.2016 05:52
Milos Bozovic
Veliki izbor majica i ostalog reklamnog materija samo u firmi Kup o najpovoljnijim cenama.Vec nekoliko godina radim kod njih promo materijal i oblacim svoje promotere i uvek do sada mi je pruzena vrhunska usluga.Sve pohvale.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Reklamni materijal
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Reklamni materijal KUP
  • Reklamni materijal KUP,
  • Reklamni materijal KUP radno vreme,
  • Reklamni materijal KUP kontakt telefon