Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Reklamne čokoladice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Reklamne čokoladice

Kafa i čokoladica, u senovitoj bašti nekog kafića ili restorana? Zvuči kao sjajna ideja da se tako započne svaki dan, ili da se provede prijatno popodne sa prijateljima, nakon napornog radnog dana.

reklamne cokoladice

 

Ukoliko je čokoladica koja se nalazi na tacni vaše espresso ili turske kafe, još i dodatno izreklamirana, tj. brendirana, tada će utisak biti kompletan, i vaše zadovoljstvo kao gosta potpuno.

Reklamne čokoladice za restorane

U svakom poslu je velika konkurencija, pa tako i u ugostiteljstvu, zbog čega se vlasnici trude da svoj objekat izdvoje od drugih, tako da to postane mesto kome će se gosti rado vraćati.

Najbolji način da se to postigne jeste ulaganje u marketing, to jest, reklame svih vrsta. Ne bi trebalo posebno naglašavati da se podrazumeva visok kvalitet svih ostalih segmenata usluge, ali je brendiranje raznih sitnica, kao što su čokoladice, na primer, „tačka na I“, čime zaokružujete svoju poslovnost i profesionalnost.

Reklamne čokoladice za hotele

Ako provodite sedam ili deset dana na moru ili na planini, svakako želite da to vreme ostane u najlepšoj uspomeni. Ponekad nas sitnice podsete na trenutke koje ne želimo da zaboravimo, pa mnogi gosti ponesu sa sobom reklamne čokoladice, reklamni med ili šećer.

Nekim ljudima je to čak hobi, jer ih asocira na mesta na kojima im je bilo prijatno, te požele da im se iznova vrate.

reklamne cokoladice cena

 

Zbog toga je veoma važno da na čokoladicama uradite štampu svog znaka, odnosno logotipa. Naravno, prvo ćete povesti računa o ukusu čokolade, pa možete birati između mlečne, bele i tamne čokolade.

Obično ćete ih naći u pakovanjima od četiri grama, a dimenzije mogu biti 70 x 30 milimetara, na primer. Rok trajanja je dve godine, a transportno pakovanje može biti sto, ali i dve hiljade komada.

Reklamne čokoladice za kafiće

Svako voli da se nakon ispijene kafe zasladi čokoladom, u svom omiljenom kafiću. Zar ne mislite da propuštate sjajnu reklamu ako niste čokoladice izbrendirali? Ovo je relativno povoljna varijanta marketinga, a donosi izuzetan efekat spram uloženog novca.

Akcenat se stavlja na utisak koji ostavljate na goste, a to je ono najvažnije, zbog čega će se oni ponovo vraćati i postati stalni posetioci.

Oko štampe reklamnog znaka ćete se dogovoriti sa firmom od koje poručujete čokoladice, a korisno je imati informaciju da se dostava obavlja u veoma kratkom roku, nekada je to čak samo jedan radni dan.

Reklamne čokoladice će biti isporučene na adresu vašeg kafića, restorana, hotela...

Čokolade su od najpoznatijih proizvođača, a kvalitet štampe je takođe odličan, što sve omogućava da se svojiim gostima predstavite u najboljem svetlu.

Reklamne čokoladice – cena:

Za reklamne čokoladice je potrebno platiti oko 10 dinara po komadu.

Prilikom prvog poručivanja radi se izrada klišea, zbog brendiranja, i cena je u proseku 1000 dinara za jednu boju, odnosno 2000 dinara za dve boje itd. Bitno je naglasiti, da svaki sledeći put kada poručujete reklamne čokoladice, taj izdatak nećete imati.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Matija Lukic

Rekalmne cokoladice su zaista prelepe. Obozavam kada u nekom kaficu ili restoranu uz kadu dobijem i cokoldicu.

05.09.2017
Dusan Markovic

Najvaznija stvar kod reklamnih cokoladica je u tome da moraju zaista dobro i kvalitetno da se plate. Ako se ugostitelj koji drzi do sebe, nikada necete sebi priustiti da kupite neke jeftine cokoladice na buvljaku, vec cete gledati da one zaista budu kvalitetne.