Sta je to Reiner plast? PVC stolarija je uvek dobar izbor za vaš dom ako želite najbolje i imate visoke kriterijume u pogledu termo i zvučne izolovanosti, protivprovalne zaštite, te dugotrajnosti i kvaliteta, lakog održavanja. PVC profili su izrađeni od veštačkih materijala koji se 100% recikliraju, pa je i ekološki uslov kod njih ispunjen.

Odlikuje ih znatno niža cena u odnosu na ALU profile, kao i na tradicionalnu kvalitetnu drvenu stolariju, dok u pogledu funkcionalnosti i estetike, ispunjavaju sve visoke standarde. Sa PVC profilima najviše dobijate u odnosu cena spram kvaliteta. 

Reiner plast stolarija

Reiner plast je nemačka firma sa sedištem u Minhenu. Oni su relativno nedavno predstavljeni kao „Novi Nemac na tržištu PVC profila u Srbiji“. Kao prioritet u svom radu, ova firma je stavila kvalitet svojih proizvoda kao i spremnost da se u svakom trenutku odgovori i najzahtevnijim kupcima.

U njihovom proizvodnom programu možemo pronaći profile za prozore i vrata, sa različitim karakteristikama, kao što su širina profila ili broj komora... Možete birati Rainer PVC profile u različitim bojama, kao i u mnogo zanimljivih varijacija kada je dizajn u pitanju. 

Reiner plast prozori i vrata

Ako se odlučite za Reiner plast prozor, dobićete kvalitetan proizvod u smislu dubine profila od 82 mm. Izuzetna toplotna i zvučna izolacija biće vam zagarantovana uz sedam izolacionih komora unutar profila, uz pomenutu veliku dubinu. Vizuelno, ovaj prozorski sistem zadovoljava sve visoke estetske kriterijume zahvaljujući svom filigranskom dizajnu.

Prozorski sistemi su ekstrudirani od čistog PVC materijala, poseduju lajsnu koja omogućuje instalaciju staklo paketa od 52 mm i tako dostižu izuzetan koeficijent toplotne provodljivosti.

Reiner PVC stolarija cene

PVC prozor jednokrilni, 100 x 100 cm, troslojno staklo, 99 evra, sa ugradnjom 115 evra

PVC jednokrilna balkonska vrata, 200 x 100 cm, troslojno staklo, 168 evra, sa ugradnjom 183 evra.

Cena Rainer PVC prozora i vrata, zavisi od njihovih dimenzija, od toga da li je staklo dvoslojno ili troslojno, kao i od još nekih kriterijuma.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta. 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Reiner plast
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017
Stojance Ristovski

Ukoliko po meni nesto ovde treba da se plati, onda je to sigurno reiner plast stolarija.

25.04.2017
Simona Vucinic

Sigurno je samo to da za reiner plast u svakom slucaju treba da imate malo jace cene.

12.04.2017
Milen Jovanovic

Sto se ovog materijala tice, odmah treba da znate da je veoma bitan kvalitet materijala ali i ruke majstora. Odmah treba da znate da je veoma bitno da majstor bude bas onako kvalitetan

29.03.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, ovo je materijal koji nije ni malo jeftin. Sve drugo je po meni daleko manje vazno.

14.03.2017
Filip Milutinovic

Sto se ove stolarije tice, naravno da je kvalitet pre ili kasnije veoma vazan.

22.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se mene licno tice, reiner plast je nesto sto mora dosta da se plati. To jednostavno tako funkcionise.

06.02.2017
Mihajlo Nastasovic

reiner plast je odlicna proizvodjac. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

25.01.2017
Nikolina Pantelic

Koliko mi se samo cini, reiner plast je odlican materijal.

09.01.2017
Todor Markovic

Kada bih iamo novca, ja bih se samo odlucio da radim PVC stolariju sa reiner plast. Tako da je to po meni ipak jedno prihvatljivo resenje.

19.12.2016
Jana Stankovic

Ako se vec odlucite za reiner plast, u svakom slucaju ne biste trebali da se nesto pokajete.

01.12.2016
Janko Zivanovic

Kada pricamo o tipu materijala kao sto je primera radi Reiner plast, veoma je vazno da shvatite da je po tom pitanju potrebno da se obratite iskljucivo nekom strucnom licu.

16.11.2016
Biljana Brankovic

Sva sreca pa ovog materijala ima dosta kod nas. pri tome, je to i materijal koji nije nista manjeg kvalitet od nekih drugih. Zato slobodno posetite preduzece Vin Plast ii bas se tamo uverite u kvalitet.

25.10.2016
Petar Jankovic

Kvalitet koji mozete dobiti od reiner plast je zaista neprevazidjen. Medjutim, cenovno bas i nije toliko pristupacan.

26.08.2016
Ivan Stojanovic

Reiner plast je takodje jedan od vodecih proizvodjaca materijala za stolariju. Ukoliko se odlucite upravo za ovu vrstu stolarije, sigurno se necete pokajati.

22.07.2016
Marko Petrovic

Ukoliko vam je potreban stolarija vrhunskog kvaliteta onda svakako treba da je kupite od proizvodjaca kao sto je reiner plast. Cene, po kojima se moze kupiti stolarija od tog proizvodjaca su poprilicno velike ali se zato isplati svaki ulozen dinar.

24.06.2016
Dusan Markovic

Koliko znam ovo je nemacka firma koja se ralativno skoro pojavila na nasem trzistu. Veliko je pitanje kojeg su kvaliteta ti proizvodi. Ono sto mogu ovom prilikom da kazem je da vise verujem domacim proizvodjacima.