Andjeoski Reiki

0

ANĐEOSKI REIKI- isceljivanje anđeoskim energijama

Od davnina je u svim narodima I kulturama postojalo verovanje u natprirodna bestelesna bića (energije) koja su posedovala posebne moći, koja su štitila ljude od svakog zla I pomagala im da se izbore sa različitim životnim poteškoćama.

U najtežim trenucima života, kada situacija izmiče kontroli ili postoji realna opasnost za ljudsko biće, čak se I najuporniji ateisti obraćaju Gospodu Bogu, Arhanđelimai anđelima s molbama o pomoći.

Iznad ulaza kuće poznatog fizičara Nilsa Bora, visila je potkovica za sreću. Kad su pitali Bora veruje li u to da potkovica donosi sreću, naučnik je odgovorio: Naravno da ne verujem u takve stvari, ali znam da potkovica pomaže čak I onima koji ne veruju.

Možemo reći da sve tehnike Reikija kao I Arhanđeoski Reiki uvek su efikasni, čak I kada osoba ne veruje u postojanje Arhanđela I anđela I ne veruje u njihovo prisustvo u životu čoveka. Njihova suština je Ljubav. Ako je Bog sunce, Anđeli su Njegovi zraci. On je stvorio njih kako bi pružali ljudima pomoć I služili im tokom životnog putovanja, kako bi svako ljudsko biće moglo da ide uvek pravim putem, putem Ljubavi. Njihov cilj postojanja jeste odgovaranje na naše molitve.

Bez obzira na to što je smisao postojanja anđela pomoć ljudima, oni nikad ne deluju bez posebne molbe od strane ljudskog bića, kako ne bi narušavali slobodnu volju ljudskog bića, dar koji smo dobili od Stvoritelja lično.Svaka osoba poseduje svoju slobodnu volju, pa stoga anđeli ne mogu da obavljaju svoj nebeski posao bez saradnje sa ljudskim bićem. Svaka osoba na svetu ima svog Anđela. Znala ona to ili ne, anđeo čuvar se stalno nalazi pored osobe, okružuje je ljubavlju I svetlošću. Rad sa Arhanđelima I anđelima uvek je predivni izlaz iz većine teških situacija, kao I put za prevazilaženje poteškoća u slučajevima komplikacija u međuljudskim odnosima. Problem često možemo rešiti samo tako što ćemo se za pomoć obratiti Stvoritelju ili anđelima, nakon čega treba da osluškujemo intuiciju I srce ispunjeno ljubavlju I idemo za tim osećajima u rešavanju problema.

Usuji Reiki I Anđeoski Reiki se savršeno usklađuju kada se bavimo aktivnostima: autotretmanom, tretmanom za drugu osobu, tretmanom na daljinu, harmonizacijom odnosa, radom na postizanju ciljeva itd.

Kombinovanjem Usuji Reikija I Anđeoskog Reikija, kvalitet energetskog rada biće značajno I vidljivo poboljšan, efikasnost će biti povećana, rezultati će stizati brže.

Arhanđeoski Reiki nam moze pomoći u:

Otkrivanju cilja svog života,

Oslobađanju od strahova, sumnja, preterane brige, neodlučnosti,

Zaštita od svih telesnih I duhovnih opasnosti,

Oslobađanje od teških situacija I od nedobronamernih ljudi,

Oslobađanje od loših navika, zavisnosti I vezanosti,

Pomoć u harmonizaciji međuljudskih odnosa, isceljivanje razvoda,

Pomoć u sprovođenju pregovora, važnih sastanaka I razgovora,

Pomoć u isceljivanju duha, duše I tela,

Oslobađanje od bolnih uspomena,

Oslobađanje od negativnih crta karaktera,

Pronalaženju odgovarajućeg mesta zaposlenja….itd…





Za mnoge od nas život predstavlja tumaranje u potpunom mraku u cilju da se pronađe pravi put, pravo skretanje, pravo mesto, da se izbegne ono što se kasnije ne moze popraviti ili se popravlja dugo I teško .Putovanje kroz život uz pomoć Usuji Reikija I Arhanđeoskog Reikija zagarantovano je kretanje životnim putem koji je obasjan Svetlošću, a stoga siguran I uspešan.

Sve se odvija u skladu s našim unutrašnjim pozitivnim transformacijama, do kojih vremenom dolazi ukoliko redovno radimo sa uzvišenim energijama I ukoliko radimo na sebi.

Kategorija: Alternativna medicina Beograd
Podkategorija: Reiki Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 06.03.2020.
# ID Oglasa: 025181