Kelt 021 agencija za registraciju vozila

0.0 | 0 ocena
Ulica: Jozefa Marčoka 1
Grad: Novi Sad
Kelt 021 agencija za registraciju vozila
Mobilni: 065/

O nama

KELT 021 AGENCIJA ZA REGISTRACIJU VOZILA

Bez odlaska u MUP ili Poresku upravu, za sve vrste poslova iz oblasti registracije vozila, prenosa vlasništva ili dodatnih osiguranja, dobićete sve što vam treba na samo jednom mestu - u Agenciji za registraciju vozila KELT 021.

U potpunosti smo obučeni za različite administrativne poslove u vezi sa automobilima u skladu sa propisima i zakonima i u kratkom roku. Posebna povoljnost za naše klijente je registracija automobila bez odlaska u MUP!

KELT 021 Agencija za registraciju vozila nudi kompletnu uslugu koja sadrži:

  • tehnički pregled za sva vozila
  • priprema kompletne dokumentacije za produženje registracije
  • odlazak u MUP umesto vas
  • prepis vozila (prenos vlasništva bez odlaska u PU)
  • izdavanje dodatnih polisa osiguranja po želji (Kasko, osiguranje putnika, osiguranje auto stakala, zeleni kartoni itd.)

Naše klijente uvek prvo zanima da li mogu da registruju auto bez odlaska u MUP i bez dodatnih troškova. Odgovor je uvek - DA. Nazovite, dogovorićemo se o detaljima preuzimanja dokumentacije i slobodno organizujte svoje vreme kako vama odgovara. Mi čekamo u redu umesto vas, a vi dobijate i nalepnicu i registrovano vozilo u dogovoreno vreme.

Krase nas visoka obučenost i iskustvo u poslu, poznavanje propisa i redovno praćenje svih izmena, ljubaznost, brzina i preciznost, a to je sve što je potrebno da usluge u vezi sa registracijom i prenosom vlasništva nad vozilima prođu bez stresa, nervoze i čekanja u redovima.

Za sva dodatna pitanja nazovite KELT 021 agenciju za registraciju vozila već danas. Spremni smo da se prilagodima vašim potrebama i željama.

Radno vreme:

Ponedeljak - petak 09 - 17h

Subota 09 - 13h

Adresa: Jozefa Marčoka 1, Novi Sad (Liman 4)

Sa vama i na društvenim mrežama - (Instagram)

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Auto Tehnika, Stevana Mokranjca 1, Novi Sad, Novi Sad