S&L SHOP registracija i tehnicki pregled

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - S&L SHOP REGISTRACIJA VOZILA


S&L Shop počeo je sa radom u avgustu 2017. godine sa ciljem da na jednom mestu ponudi usluge vezane za registraciju, osiguranje i tehnički pregled vozila. Pored toga, vršimo servisiranje automobila evropskih, japanskih i korejskih proizvođača, uz veliki izbor auto delova i opreme vrhunskog kvaliteta.

Nastojeći da maksimalno uštedi Vaše vreme, S&L Shop nudi kompletnu proceduru registracije vozila, bez odlaska u MUP. U prijatnom ambijentu naše agencije možete završiti sve poslove koji se tiču registracije Vašeg vozila, brzo i jednostavno, uz izdavanje registracione nalepnice na licu mesta.

S&L Shop registracija vozila je dostupna:

  • -na 6 mesečnih rata čekovima građana ili
  • -preko administrativne zabrane za zaposlene i penzionere na 12 meseci.

Jedan od najvažnijih uslova koji treba ispuniti kako bi vozilo moglo da bude registrovano jeste kontrola tehničke ispravnosti. S&L Shop je ovlašćeno mesto na kome se vrši tehnički pregled svih vrsta vozila od strane iskusnog i stručnog tima majstora.

U agenciji S&L Shop moguće je izvršiti plaćanje svih vrsta računa, bez čekanja u redu, pri čemu se uplata realizuje odmah, uz proviziju kao u Pošti. Ukoliko putujete u inostranstvo nudimo najpovoljnije putno zdravstveno osiguranje, kao i izdavanje zelenog kartona.

Popravka vozila u servisu S&L Shop vrši se po zapisniku auto kuća - Dunav osiguranje, DDOR osiguranje, AMS osiguranje, Generali osiguranje, Sava osiguranje, Wiener Stadtische osiguranje... Osim toga, vršimo redovno održavanje vozila i sređivanje limarije, uz upotrebu najkvalitetnijih rezervnih delova za evropska, japanska i korejska vozila.

S&L Shop na usluzi Vama i Vašem četvorotočkašu!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08:30-17:30h
nedelja neradna

S&L Shop registracija vozila, Bulevar kralja Aleksandra 505a, Zvezdara

Iskustva i komentari posetilaca

02.07.2019 07:10
Dragan Pajic
Trebao sam da idem na poslovni put u inostranstvo. Zato sam resio da obavim tehnicki pregled svog automobila, kao i da ga osiguram, za svaki slucaj i naravno da uzmem zelenu kartu. Sve to sam poverio iskusnoj agenciji S&L Shop registracija, osiguranje i tehnički pregled vozila. Prijatelj mi je rekao da je on koristio njihove usluge, a i ja sam istrazivao na netu i video sam da su ozbiljna firma i da svemu tome pristupaju studiozno. Zato sam i odlucio da koristim njihove usluge. Jako su ljubazni i sve sam uradio bez ikakvih problema, tako da sam mogao da krenem na put.
24.06.2019 07:32
Vladan Dimitrijevic
Resio sam da ove godine idem kolima na more. Stoga sam trebao da odvezem kola na tehnicki pregled. Posto zivim na Zvezdari, resio sam da odem u agenciju S&L Shop, koja se pored registracije vozila bavi i tehnickim pregledom. Dogovorili smo se telefonom i u zakazano vreme sam odvezao automobil kod njih. Uradili su sve provere i rekli su mi,da mogu slobodno da krenem na put, da je vozilo tehnicki ispravno. Bio sam jako zadovoljan, jer su sve odradili veoma profesionalno i efikasno, nisam izgubio mnogo vremena, tako da sam mogao da bezbrizno krenem na odmor.
31.05.2019 06:22
Marijana Arsenovic
Pre nekog vremena mi je istekla registracija mog automobila. Potpuno sam zaboravila na to. Kada sam to videla, uhvatila me je panika. Morala sam sto pre da produzim to. Trazila sam gde da to uradim i za oko mi je zapala firma "S&L SHOP", agencija koja se bavi i tehnickim pregledom vozila. Resila sam da odem do njih, jer se nalaze nedaleko od mog kraja u kojem zivim. Pomogli su mi oko svega, da to uradim najbolje i najbrze sto je moguce. Stvarno su efikasni i profesionalni. Kada sam zavrsila sve oko papirologije za registraciju, bila sam im zahvalna,jer su to uradili na najbrzi i i najbolji moguci nacin.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Registracija vozila
Osnovni proizvodi/usluge za firmu S&L SHOP registracija i tehnicki pregled
  • S&L SHOP registracija vozila,
  • S&L SHOP Beograd,
  • registracija vozila na Zvezdari,
  • registracija vozila na rate,
  • S&L SHOP registracija i tehnicki pregled Zvezdara,
  • S&L SHOP registracija vozila radno vreme