Kontakt podaci za vašu firmu
Reciklaža, otkup i proizvodnja artikala od plastike Ivlajn postoji i radi od 1992. godine. Otkupna stanica i prodavnica plastike nalazi se u Beogradu, na Karaburmi u ulici Dragoslava Srejovića 63b, dok je reciklažni centar u ulici Stanisla...
Pročitaj više
Dragoslava Srejovića 63b, Kar...
Palilula,Beograd

Pre 19 h poslednji put pozvana firma

Recikliranje i otkup plastike Panco

  • 8
5.0 | 5 ocena
Reciklaža i otkup plastike i plastičnih masa (stolovi, stolice, gajbice)...
Pročitaj više
Pariske komune 43, Novi Beograd
Novi Beograd,Beograd

Pre 19 h poslednji put pozvana firma

Iskustva i komentari posetilaca

04.01.2020 09:56
Neregistrovan korisnik
Da li otkupljujete crne gajnice od voca..?
Da li dolazite na kućnu adresu?
21.05.2018 12:53
Nikola Gavrilovic
Pored toga sto cete dobiti najpovoljnije cene reciklaze tvrde plastike u gradu,dobicete i nesto mnogo vise od toga. To je zasigurno dobar osecaj da i vi ucestvujete u direktan nacin ocuvanja prirode putem reciklaze. Sve pohvale za PANCO otkup i reciklranje plastike!
Stalno ste u neudoumici sta uraditi sa plasticnom ambalazom. Nemojte je bacati vec je prodajte IVLAJN Reciklazi. Oni ce vam na pouzdan nacin proceniti koja je vrednost plastike koju posedujete i isplatit vas. Sve pohvale za strucnost i pouzdanost!
18.04.2017 05:42
Andrija Atanaskovic
Svaka im cast,cene otkupa najpovoljnije u gradu.Sve sto je moguce ponovo iskoristiti je recikliranje.Otkup i reciklaza tvrde plastike,po najpovoljnijim cenama.Sacuvajte prirodu.Reciklirajte.
Ne bacajte kucnu plastiku,nego zaradite na njoj i zajedno sa njima ucestvujte u procesu reciklaze i zastite zivotne sredine.Menjao sam plasticne garniture u poslasticarnici i sve stolove i stolice sam odneo kod njih.
02.02.2017 03:33
Ilija Radovic
Ocuvanje prirode je ono o cemu slabo vodimo racuna u danasnje vreme.Vodjen tim saznanjem odlucio sam da recikliram svu plastiku koja mi nije potrebna.Raspitao sam se i da vam kazem firma Panco je ozbiljno dogurala kada je reciklaza plastike u pitanju.
Najpovoljniji otkuv svih proizvoda od plastike u gradu.Otkup na veliko i malo.Dolazak na kucnu adresu i doniranje kontejnera za deponovanje.Plastika se preradjuje pomocu najsavremenijih sistema za reciklazu.
29.10.2016 01:07
Ghosty Slender
Pozdrav,imamo dosta flasa dali bi vi platili za te flase i dali dolazite na adresu. Ako placate kolika je cena?
Kompletna ponuda kada je reciklaza plastike u pitanju.Njihova osnovna delatnost je otkup plasticnih elemenata i njihova reciklaza radi dobijanja sirovina od plastike koje se koriste u proizvodnji plasticnih elemenata.Takodje se bave i prodajom opreme za reciklazu.Sve preporuke.
05.07.2016 11:36
Sandra Marinkovic
Sa zeljom da doprinese ocuvanju zivotne sredine i podizanju ekoloske svesti kod gradjana ova firma otkupljuje sve plasticne stolice,gajbice i ostale elemente i reciklira ih po najvisim standardima.
Otkup sve kucne plastike u koju spadaju kanisteri,burici,stolovi,stolice i ostale stvari otkupljuje se po najpovoljnijim cenama u svrhu reciklaze.Reciklrana plastika se dalje obradjuje i ponovo stavlja u proces proizvodnje u sopstvenom pogonu.Sve preporuke za saradnju.
19.05.2016 11:24
Zarko Manic
Najbolja ponuda za otkup plastike u gradu.Firma Panco se bavi recikliranjem plastike i u tu svrhu prikuplja sve vrste plastike koja je izgubila svoju namenu.Ako imate plasticne stolice,stolove ili gajbice a ne trebaju vam,obratite se ovoj firmi.
01.05.2016 08:04
Zeljko Vukas
Imam dosta plasticnih od 5 i 2l hteo bih da prodam interesuje me otkup i da li vi dolazite. Na adresu
07.08.2015 10:24
Marija Nišić
Po kojoj ceni vršite otkup tvrde plastike?
09.05.2015 02:38
Marija Stojanović
Po kojim cenama se vrši otkup i reciklaža plastike u Vašoj fabrici?
Koja je cena za otkup plastie po kg?
12.02.2015 03:52
sandra vilotic
zanima me da li neko otkupljuje za sabac pet ambalazu?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
INDUSTRIJA Reciklaža plastike