Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Rančevi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Rančevi

Da li ste ikada pomislili koliko jedan sasvim običan ranac može da vam pojednostavi život? Možda zvuči smešno, ali je sasvim tačno, jer je ranac dosta veći od tašne, npr, i u njega možete da stavite razne potrepštine, ako ste se zaputili negde dalje ili ukoliko vodite decu sa sobom.

rancevi

 

U rancu uvek postoji mesto za flašice sa vodom, za par patika, za dečije igračke i mnogo toga drugog. U našem tekstu možete da pročitate po kojim cenama se prodaju rančevi, gde ih možete nabaviti, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Podela rančeva

Rančeve možemo da podelimo na ženske, muške, sportske, za dečake, za devojčice, za školu, sa točkićima...

Rančevi za devojčice i dečake

Devojčice obično preferiraju nežne boje i rančeve koji su lepog dizajna, sa likovima njihovih omiljenih crtanih junaka, princeza... Dečaci će rado izabrati sportske modele, a koristiće ih za školu ili vannastavne aktivnosti, kao što su treninzi.

Rančevi – prodaja

U današnje vreme, kada je internet svima dostupan, kupovinu ranca možete da obavite od svoje kuće, odnosno, ne morate da obilazite ceo grad u potrazi za najlepšim i najpraktičnijim modelom.

Na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave prodajom školske ili sportske opreme, možete da pogledate širok izbor i bogatu ponudu rančeva za sve namene. Proizvodi su predstavljeni u slici i reči, odnosno kroz fotografije i kratke tekstualne opise.

Fotografije se obično mogu uvećati, a opis nam govori o glavnim karakteristikama artikla – od kojeg materijala je napravljen, kojih je dimenzija, u kojim bojama je dostupan i slično.

Ranac jednostavno birate dodavanjem u korpu, a nakon toga, vašu porudžbinu potvrđujete i ostavljate adresu na koju će biti obavljena isporuka.

rančevi cena

 

Plaćanje je moguće obaviti putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. Nakon što uplata bude evidentirana, obično je potrebno od dva do tri radna dana da ranac bude dostavljen na adresu. Kod firme kod koje poručujete ranac, dodatno se raspitajte da li je isporuka besplatna ili se naplaćuje dodatno.

Kod svakog ranca, veoma je bitno da bude funkcionalan, pored estetskog izgleda i odgovarajuće boje. Funkcionalnost i praktičnost znače da ranac ima dosta pregrada, tako da u njega mogu da stanu sve neophodne sitnice, i da one budu lepo raspoređene, na dohvat ruke onda kada su nam potrebne.

Na primer, roditelji vode računa da ranac koji koriste bude većih dimenzija, kako bi u njega stalo sve što je potrebno za decu, čak i kada odu samo do najbližeg parka da se igraju. Flašica za vodu, sendvič, igračke, loptice, rezervna majica ili šorts... – postoji milion stvari koje vaš ranac može poneti, i što nikada ne bi moglo da stane u tašnu ili neku manju torbu. Rančevi često poseduju pregrade za mobilne telefone, pa i za dokumenta, novčanik... – sve to zavisi od modela koji birate.

Rančevi – cena:

Za rančeve je potrebno izdvojiti od 4000 dinara u proseku, pa sve do 11500 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene na ovoj stranici.

 

 

Pogledajte sve proizvode