Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Radni mantili
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Radni mantili

HTZ oprema je neophodna prilikom obavljanja mnogih poslova, iz prostog razloga što su isti potencijalno opasni po zdravlje radnika. Ova oprema omogućava zaštitu od eventualnih povreda, a ponekad može da sačuva čak i život. Uzmimo za primer elektroizolacione čizme, koje mogu da pruže dodatnu zaštitu od strujnog udara.

 

 

Ipak, u našem tekstu, bavićemo se radnim mantilima, koji nisu manje važni i bez kojih obavljanje određenih poslova ne bi bilo moguće. 

Radni mantili – karakteristike

Kada zamišljamo čoveka u radnom mantilu, on je obično plave boje, najčešće izrađen od kepera i pamuka. U firmama koje se bave prodajom HTZ opreme, ovakvi mantili se mogu pronaći u svim veličinama.

Pored standardnih, spomenimo i radne mantile po HACCP standardu, koji imaju prekrivenu dugmad, a materijal izrade je pamuk. Oni se koriste u medicini, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, u apotekama, kuhinjama i na mnogim drugim radnim mestima.

Po HACCP standardu su izrađena i dvodelna odela, koja poseduju džepove sa unutrašnje strane.

Osim muških modela, postoje i ženski radni mantili, i to u teget i beloj boji. Pojavljuju se u dve varijante, u zavisnosti od materijala. Beli mantili su prikladni za zaposlene u kuhinjama, apotekama, bolnicama, na poslovima održavanja i čišćenja i slično. Kada je reč o plavim klasičnim ženskim mantilima, najčešće ćemo ih susresti kod zaposlenih žena u proizvodnji, radionicama, magacinima, industriji itd. Dostupni su u svim veličinama.

Ženski mantili se mogu pronaći sa rever kragnom, na raskopčavanje, poseduju dva džepa dole i jedan gore levo. 

Muške mantile možete da odaberete sa ruskom kragnom, sa skrivenim kopčanjem, sa dva džepa u donjem delu i jednim u gornjem.

 

 

Takođe, velik je izbor i ženskih tunika, koje su bez kragne, na kopčanje i sa tri džepa. 

Radni mantili – iskustva

Vrlo je korisno znati da postoje firme koje izrađuju mantile po vašim željama i meri, a takođe i da pregled ponude, kao i samo naručivanje, možete da obavite putem interneta.

Ispod našeg teksta nalaze se oglašena preduzeća koja se bave prodajom HTZ opreme, pa na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama, pronaći ćete celokupan asortiman. Svi radni mantili su predstavljeni najpre slikom, a potom i kratkim tekstualnim opisom, gde su istaknute glavne karakteristike – od čega je odelo izrađeno, koje boje i veličine se nalaze dostupne za poručivanje, kao i podaci o tome kada možete očekivati radne mantile na adresi svoje firme. 

Na ovaj način lako ćete pronaći određene pogodnosti, kao što su popusti, dok je cene veoma lako uporediti, jer se artikli mogu sortirati od najniže cene ka najvišoj i obratno.

Ukoliko su vam potrebne medicinske uniforme, u ponudi se nalaze mantili za medicinske sestre, lekare, farmaceute, studente, mantili za rad u laboratoriji, kao i oni za jednokratnu upotrebu...

Boje su prikazane pokraj svakog radnog mantila, kao i informacija o tome da li je željeni proizvod trenutno dostupan za naručivanje.  

Radni mantili – cena:

Cena radnih mantila se kreće od 1900 din. za klasične modele, sve do 3700 dinara u proseku za hirurške mantile. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave prodajom HTZ opreme, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

16.10.2018
Dragana Misic

Moj prijatelj za svoju firmu radne mantile kupuje u oprmei Luss i kaze mi da je i vise nego zadovljan sa tom radnjom, narocito odnosom cene i kvaliteta.

31.08.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, nisu oni ni malo jednostavni. Svaki radni mantil bi trebao da ima neku svoju posebnu cenu bez koje se u svakom slucaju ne moze. Ostale stvari su samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

17.05.2017
Todor Markovic

Po svemu sudeci, nikada oni nisu bili nesto previse skupi pa izgleda da nece ni sada.

03.05.2017
Lea Stankovic

Samo treba da znate da su svi radni mantili nesto sto bi trebalo da se dobro plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

19.04.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, oni moraju da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

05.04.2017
Simona Vucinic

Po meni su oni zaista nesto posebno. druge stvari samim tim nisu bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini. Kada vec pricamo o ovim mantilima, kvalitet je i vise nego vazan.

03.04.2017
Petar Jankovic

Po meni oni nikada nisu bili nesto posebno skupi. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

20.03.2017
Marta Dencevic

Uvek su ovi mantili bili nesto sto posebno mnogo kosta. Sve drugo je manje vazno.

28.02.2017
Ivan Stojanovic

U svakom slucaju su ovi mantili nesto sto posebno kosta.

09.02.2017
Ljubinka Sreckovic

zaisat ne mogu vise da shvatim ko zapravo ima potrebu da u danasnje vreme koristi radne mantile. Ako ih vec neko i koristi, sigurno je samo to da se necete pokajati.

13.01.2017
Marko Petrovic

Po ovom pitanju je veoma vazno da se kao poslodavac opredelite za kvalitet i da ne stedite novac na svojim radnicima.

23.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju radnih mantila treba da znate da i ja smatram da su oni u danasnje vreme ipak na neki nacin prevazidjena kategorija.

07.12.2016
Dusan Markovic

Moram da budem potpuno iskren i da kazem da su ipak radni mantili nesto sto je u danasnje vreme bas onako prevazidjeno.

21.11.2016
Jana Stankovic

Nema sta, radni mantili su u svakom slucaju sastavni deo opreme jendog radnika. Mada, u svakom slucaju treba da posetite firmu nLuss investment.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Moj prijatelj za svoju firmu radne mantile kupuje u oprmei Luss i kaze mi da je i vise nego zadovljan sa tom radnjom, narocito odnosom cene i kvaliteta.