Često nam majstori izgledaju kao veoma zgodni, ali da li ste se zapitali nekada, da je to zbog toga što nose na sebi praktične i udobne radne pantalone? Šalu na stranu, mnoge poslove nije moguće obavljati u svakodnevnoj odeći, jer zamislite na primer, da vatrogasac gasi plamen u farmerkama?

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica HTZ opreme gde možete naći ponudu za RADNE PANTALONE

Beograd

Proizvodnja radnih uniformi S&D Tekstil
Proizvodnja radnih uniformi S&D Tekstil
Autoput za Zagreb 18
Novi Beograd
Beograd Pozovi

S&D Tekstil je preduzeće koje se bavi proizvodnjom radnih uniformi. U ponudi imamo radna odela za sve delatnosti, kombinezone, radne pantalone i bluze, mantile i prsluke, zimske jakne i signalizirajuće jakne, kape, rukavice, šlemove, zaštitne...
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Seibl Trade HTZ oprema
Seibl Trade HTZ oprema
Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Novi Beograd
Beograd Pozovi

Obezbedite Vašim radnicima najbolju moguću zaštitu, izaberite Seibl Trade HTZ opremu. U našoj ponudi nalazi se kompletan program neophodan za zaštitu radnika: naočare, šlemovi, maske, obuća, odeća, rukavice i drugi proizvodi vodećih svetski...
Pročitaj više

4.4 | 9 ocena
Mivatex zaštitna oprema
Mivatex zaštitna oprema
Mitrovdanska 23, Voždovac
Voždovac
Beograd Pozovi

Firma Mivatex iz Beograda bavi se proizvodnjom i prodajom HTZ (zaštitne) opreme. U ponudi imamo: radna odela, kombinezone, pantalone, treger pantalone, cipele, prsluke, jakne...
Pročitaj više

4.7 | 7 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Pančevo

Suzex uniforme
Suzex uniforme
Jastrebačka 11
Pančevo Pozovi

Suzex uniforme možete nabaviti u Pančevu, po vašem izboru modela, boje i dimenzija. U ponudi su visokokvalitetne uniforme za kuvare, medicinsko osoblje, kozmetičare, apotekare, muške i ženske uniforme...
Pročitaj više

5.0 | 4 ocena

Često nam majstori izgledaju kao veoma zgodni, ali da li ste se zapitali nekada, da je to zbog toga što nose na sebi praktične i udobne radne pantalone? Šalu na stranu, mnoge poslove nije moguće obavljati u svakodnevnoj odeći, jer zamislite na primer, da vatrogasac gasi plamen u farmerkama?

Radne pantalone – karakteristike

Kakve ćemo radne pantalone odabrati, svakako zavisi od toga koju vrstu posla obavljamo. Tako kada kažemo pantalone, pri tome mislimo i na polukombinezone, a zanimljiv je podatak, da se mogu pronaći i ženski modeli.

Dakle, od čega su izrađene pantalone u kojima mnogi ljudi provode svakoga dana osmočasovno radno vreme? Razumljivo je da moraju biti udobne, komforne, prijatne za nošenje. U tom smislu, proizvođači se trude da koriste visokokvalitetne materijale, kako bi udovoljili zahtevima i potrebama krajnjih korisnika. 

Radne pantalone su obično izrađene od 65% poliestera i 35% pamuka, na sebi poseduju više multifunkcionalnih džepova, kao i ojačanja na kolenima. Pored toga sadrže i fluo paspule na zadnjim džepovima i iznad kolena.

Često viđamo majstore u polukombinezonima. Obično se izrađuju u plavoj boji i od 100% pamuka. Ostale boje mogu biti crna, siva, crvena, narandžasta, zelena, a materijal može biti i keper. 

Džepovi su posebno važni, jer se pri radu ovih majstora koriste različiti alati, a neretko zatreba i mobilni telefon. Takođe, mogu postojati i dva džepa za alat na skidanje. Varioci će koristiti varilačke pantalone, koje su izrađene od pamuka i pri tome su vatrootporne.

U ponudi se mogu pronaći i lagane radne pantalone, kao i termoizolovane i vodonepropusne pantalone. Kroj može biti klasičan, od 100 % najlona, sa slojem PU, sa paropropusnom membranom. Ovakve radne pantalone su zgodne za rad u zimskim uslovima, jer su veoma udobne i tople. 

Postoje i radne pantalone koje su modernog kroja, koje se mogu, pored posla, koristiti i u slobodno vreme. 

Još jedna dobra osobina radnih pantalona jeste da imaju ušivene omče koje služe za kačenje alata, kao i džepove za umetanje štitnika za kolena, i reflektivne detalje iznad kolena. Pantalone su veoma izdržljive, i prikladne su za nošenje na dosta različitih radnih mesta. 

Radne pantalone – iskustva

Sve vrste pantalona koje se koriste za rad, mogu se pronaći u raznim bojama kao i svim veličinama, u muškim i ženskim modelima. Firme koje se bave prodajom zaštitne radne, odnosno HTZ opreme, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije. Zahvaljujući internet pretrazi, možete da pogledate celokupnu ponudu na jednom mestu, pa na taj način da uporedite kvalitet, cene, načine plaćanja i isporuke...

Svi modeli radnih pantalona su predstavljeni slikom i opisom, gde su navedene glavne karakteristike. Ukoliko se odlučite na kupovinu, naručivanje se obavlja sasvim jednostavno, tako što ćete odabrene pantalone dodati u korpu. Pošto izvršite plaćanje, naručeni atikli će u najkraćem roku stići na adresu vaše firme.

Sasvim je sigurno da sigurnost na radu nema cenu, tako da prioritet pri izboru treba da bude kvalitet, udobnost i funkcionalnost radnih pantalona. 

Radne pantalone – cena:

Cena radnih pantalona varira od 2900 din. sve do 19900 dinara, što sve zavisi od karakteristika.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za prodaju HTZ opreme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Momcilo Mirkovic Momcilo Mirkovic
  17.08.2019 01:46

  Hteo bih da narucim dva par pantalona radnickih Kako bi mogao da dodjem do vaseg broja telefona ,i da li imate radničke cipele ali da su lagane .

  Marina Dakic
  16.10.2018 10:20

  Kada pricamo o radnim pantalonama, onda je ubedljivo najbolje resnje da se posavetujete sa nekim struncim licem u koje jednostavno mozete da imate puno poverenje kao sto je primer aradi Seibl Trade.

  Matic Marko Macaneli Matic Marko Macaneli
  29.08.2018 11:04

  pozdrav interesuje me cena pantalona raptor 8028

  Matic Marko Macaneli Matic Marko Macaneli
  29.08.2018 10:46

  pozdrav interesuje me cena pantalona raptor 8028

  Lea Stankovic
  31.08.2017 09:31

  Sve radne pantalone su nesto sto bi trebalo ili moglo da valja u svakom slucaju i pogeldu. Druge stvari koliko mi se samo cini i nisu bas toliko vazne. Cene onda u tom slucaju slobodno mogu da budu u drugom planu.

  Mihajlo Nastasovic
  17.05.2017 08:40

  Koliko samo mogu da vidim, cvi samo pricaju o cenama a ja se pitam da li ce nam neko reci nesto vise po pitanju kvaliteta.

  Simona Vucinic
  03.05.2017 11:56

  Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su radne pantalone nesto sto vredi.

  Todor Markovic
  19.04.2017 12:48

  U svakom slucaju su ovo pantalone okje moraju i treba da budu i vise nego prakticne.

  Marta Dencevic
  05.04.2017 12:00

  Naravno da je sto se njih tice, sigurno kvalitet vazan. Nije sve to tako crno kao sto mozda izgleda.

  Janko Zivanovic
  03.04.2017 12:42

  Sto se ovih pantalona tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno i bitno.

  Ljubinka Sreckovic
  20.03.2017 07:11

  Sto se ovih pantalona tice, sigurno to nije nesto sto se moze nazvati kvalitetom.

  Petar Jankovic
  28.02.2017 09:08

  Kako god da okrenete, one su nesto sto treba da se debelo plati.

  Nikolina Pantelic
  09.02.2017 01:47

  Sto se mene licno tice, nema neku posebnu potrebu da koristim raden pantalone ali zato sa druge strane imam veliku potrebu da kazem da je moj muz taj koji ih inace cesto menja i da od toga nema nista bolje.

  Ivan Stojanovic
  13.01.2017 09:44

  Moje licno misljenje je sto se tice ovih pantalona, samo treba dosta novca da spremite i vise nista ne treba da brinete.

  Marko Petrovic
  23.12.2016 09:56

  Ako pricamo o radnim pantalonama. Samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista ne treba da se brinete.

  Dusan Markovic
  07.12.2016 11:37

  Kada pricamo o radnim pantalonama, ipak je to nesto sto treba da bude kvalitetno i izdrzljivo.

  Jana Stankovic
  21.11.2016 02:23

  Kada pricamo o kvalitetnim radnim pantalonama, samo treba da posetite radnju Seibl Trade i vise se zaista necete pokajati po tom pitanju.

  Biljana Brankovic
  02.11.2016 12:16

  Kada pricamo o radnim pantalonama, onda je ubedljivo najbolje resnje da se posavetujete sa nekim struncim licem u koje jednostavno mozete da imate puno poverenje kao sto je primer aradi Seibl Trade.