Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Radne kecelje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Radne kecelje

Radne kecelje ćemo videti i na muškarcima i na ženama, koji se bave određenim poslovima, kao što su na primer frizeri, maseri, manikirke, kozmetičari, poslastičari...

 

 

Upravo zbog toga, kod dizajniranja radnih kecelja, veoma se vodi računa da iste budu najpre praktične i prikladne za rad, a potom i moderne, jer svi želimo da na svom radnom mestu izgledamo lepo.

Radne kecelje – karakteristike

Ili, kako odabrati pravu radnu kecelju, to jest, model koji će ispunjavati sve vaše želje i potrebe?

Radne kecelje imaju i svoju zaštitnu ulogu, a još jedna dobra osobina je da se veoma lako održavaju. Prednost je što su sačinjene od takvog materijala da ih bez problema možete nositi kako leti, tako i zimi. 

Pošto se izrađuju univerzalni modeli, posebna pažnja se posvećuje tome da radna kecelja bude takvog kroja koji odgovara svim tipovima žena, bilo da su one mršavije ili punije, niže ili visoke. 

Svaka pripadnica lepšeg pola akcenat stavlja i na boje, pa se tako radne kecelje mogu naći u nekoliko varijanti, a notu elegancije im može dati diskretna crna čipka. Uz to, poseduju i obavezne praktične džepove. 

Frizerske kecelje

Bilo bi nezamislivo da uđemo u frizerski salon, a da nas osoblje dočeka u svakodnevnoj garderobi. Naprosto, to ne ostavlja profesionalan utisak, ali sem toga, frizeri bi veoma brzo završili sa flekama od farbe ili kiseline po garderobi, tako da je jasno da su im neophodne zaštitne radne kecelje.

 

 

U tom smislu, frizerske kecelje su plastificirane, što im pruža dodatnu zaštitu. Ovakav materijal ne propušta vodu, vrlo lako se može obrisati i očistiti od farbi i raznih drugih frizerskih hemikalija.

Frizerske kecelje su dostupne u više različitih modela i u svim veličinama.

Radne kecelje – iskustva

U ponudi firmi koje se bave prodajom zaštitne radne opreme, pronaći ćete radne kecelje sa velikim prednjim džepom, gde je pričvršćivanje sa strane, zatim, možete birati kecelje do pojasa koje su bele boje i izrađene od kepera i pamuka.

Poseban deo ponude čine kecelje koje se koriste samo jednom, dakle za jednokratnu upotrebu.

Kada je reč o muškarcima, često se koriste PVC kecelje, koje dolaze u nekoliko boja, ali su najčešće one u plavoj i beloj varijanti.

Celokupnu ponudu radnih kecelja možete pogledati na web prezentacijama firmi koje se bave prodajom HTZ opreme, gde su artikli predstavljeni najpre slikom, a potom i kratkim tekstualnim opisom. Tu ćete pročitati najbitnije informacije koje govore o karakteristikama radnih zaštitnih kecelja, kao što su materijal izrade, boje, kao i da li su u tom trenutku dostupne za naručivanje.

Cene je moguće uporediti, a samo poručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem u korpu. Pošto izvršite plaćanje, u najkraćem roku, radne kecelje će biti dostavljene na vašu adresu. 

Radne kecelje – cena:

Cena radnih kecelja zavisi od njihovih karakteristika, pa se tako kreće u rasponu od 1050 din. sve do 6500 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave prodajom HTZ opreme, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

16.10.2018
Matija Lukic

Kvalitetne radne kecelje su ipak nesto sto mora u kvalitetno da se plati. U to zaisat nemate razloga da sumanjate. Veoma kvalitetne radne kecelje mozete da kupite u Luss opremi.

31.08.2017
Jovana Milinkovic

Definitivno su radne kecelje nesto sto bi trebalo da se dobro plati. Posebno su one bitne ukoliko se uzme u obzir kvalitet koji je potrebno da se ispuni. Cene su generalno nesto sto je koliko mi se samo cini posebno u Beogradu u drugom planu.

30.08.2017
vesna stojakovic

Kecelje mi se dopadaju,posebno ona tamno ljubicasta sa dzepom napred i kopcanjem pozadi.Zanima me da li ih imate u velicini 46 i kolika im je cena,Srdacan pozdrav,Vesna Stojakovic.

17.05.2017
Todor Markovic

Jedino da sam mesar pa da nosim radnu kecelju inace tesko da bih tako nesto uradio.

03.05.2017
Lea Stankovic

Sto se radnih kecelja tice, samo treba na vreme da se odlucite za kvalitet. Mada, cene nisu ni malo pristupacne.

19.04.2017
Janko Zivanovic

Naravno da su one potrebne i da su i vise nego kvalitetne. Jedino treba onda da se odlucite ovde u smislu slobodnog vremena.

05.04.2017
Simona Vucinic

Njihov kvalitet uvke pre ili kasnije moze da dodje do izrazaja. Nije tu po meni zaista nista neobicno.

03.04.2017
Petar Jankovic

Po pravilu su one nesot sto sto treba i mora da se lepo i debelo plati.

20.03.2017
Marta Dencevic

Sigurno je samo to da za njih cene i nisu bas nesto previse jeftine.

28.02.2017
Ivan Stojanovic

Zaista ne mogu da shvatim ko i dalje moze da nosi radne kecelje, kao da zivimo u vreme socijalizma.

09.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se mene licno tice, radne kecelje su ipak nesto sto se posebno porazumeva. Ako se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

13.01.2017
Marko Petrovic

Koliko mi se samo cini, najvaznija stvar kod radnih kecelja je da se odlucite za kvalitet. Ostalo nista vise nije vazno.

23.12.2016
Nikolina Pantelic

One su na prvom mestu namenjene radnicima u proizvodnji.

07.12.2016
Dusan Markovic

Po ovom pitanju samo trebad a posetite neko strucno i provereno mesto u koje zaista nemate razloga da sumnjate.

21.11.2016
Jana Stankovic

Cula sam da izuzetno kvalitetne radne kecelje, mogu da postoje u firmi Mivatex i to po veoma povoljnim cenama mogu da se nabave.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Kvalitetne radne kecelje su ipak nesto sto mora u kvalitetno da se plati. U to zaisat nemate razloga da sumanjate. Veoma kvalitetne radne kecelje mozete da kupite u Luss opremi.