O nama - TESLA MEDIC


Tesla Medic je novootvorena i moderno opremljena specijalistička ordinacija za dijagnostiku magnetom rezonancom koja se nalazi u Kragujevcu. O zdravlju naših pacijenata brine tim vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine koji u svom radu koriste najsavremeniju i sertifikovanu medicinsku opremu.

Vrlo je bitno istaći da ordinacija Tesla Medic poseduje aparate vodećih svetskih proizvođača, prosečne starosti dve do tri godine, što je čini najbolje opremljenom privatnom ustanovom u tehničkom smislu. Da naša oprema ispunjava najviše evropske standarde potvrđuju CE sertifikati koje posedujemo za sve uređaje.

Ordinacija Tesla Medic nudi sledeće vrste pregleda:

Pregledi magnetnom rezonancom u ordinaciji Tesla Medic obavljaju se na savremenom aparatu jačine 1.5T što našim pacijentima omogućava da na brz i jednostavan način dođu do tačne dijagnoze. Dobijeni rezultati interpretiraju se od strane specijalista i subspecijalista radiologije koji poseduju višegodišnje iskustvo u radu koji je prepoznat kao visokokvalitetan kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Još jedna prednost koju pruža ordinacija Tesla Medic jeste mogućnost obavljanja pregleda, bez čekanja. Pregledi u prijatnom ambijentu naše ordinacije zakazuju se najčešće za isti dan ili prvi slobodan termin. Zato što nam je zdravlje pacijenata na prvom mestu, cene naših usluga su vrlo povoljne u skladu sa kvalitetom usluge koju pružamo.

Pridružite se milionima naših i stranih građana koji su nam već prepustili brigu o svom zdravlju kao najvažnijem blagu. Ispred ordinacije Tesla Medic uvek Vas očekuje slobodno parking mesto, kao i mesto za invalide.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: Tesla-Medic
Instagram: @tesla_medic

Tesla Medic, Luja Pastera 22, Kragujevac

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018 11:46
Goran Tomić

Najbolja radioloska ordinaciaj u Kragujevacu . Sve vrste skenera i ultrazvukova mozete naci na jednom mestu u okviru iste klinike.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Radiologija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Tesla Medic radiološka ordinacija
  • Telsa Medic,
  • Tesla Medic Kragujevac,
  • radioloska ordinacija Kragujevac,
  • radiologija Kragujevac,
  • Neurohirurski pregledi Kragujevac,
  • vaskularni pregled u Kragujevcu,
  • vaskularni pregledi Kragujevac,
  • Telsa Medic radno vreme