Radio Obrenovac

5.0 | 2 ocena
Ulica: Kralja Aleksandra I broj 5
Grad: Beograd
Opština: Obrenovac
Radio Obrenovac
Telefon: 011/

O nama

RADIO OBRENOVAC

Radio Obrenovac je počeo sa radom, odnosno emitovanjem programa 8. oktobra 1991. godine u sastavu tadašnjeg Doma kulture i sportova u Obrenovcu. “Radio Obrenovac” je od svog osnivanja koncipiran kao informativni i kulturno-obrazovni elektronski medij.

U tom smislu tokom osamnaest godina rada, program Radio Obrenovca se razvijao i prilagođavao potrebama građana opštine Obrenovac poštujući novinarske kodekse i zakonsku regulativu u programskom, kadrovskom i tehničkom pogledu.

Program Radio Obrenovca je prevashodno informativni i kulturno-obrazovni. Informativni program Radio Obrenovca sa u proseku 6 sati dnevno čini četvrtinu programa Radio Obrenovca. Ovaj segment programa namenjen je širokom auditorijumu i u njemu preovlađuju lokalne teme. Obrazovni program kao i sadržaji iz oblasti kulture i sporta realizuju se kroz specijalizovane emisije i u okviru informativnih emisija „Radio Stop“ i „Dnevnik“. Zabavno muzički program Radio Obrenovca „pokriva“ gotovo sve muzičke žanrove, kako domaće tako i inostrane, i ciljne grupe slušalaca. U emisijama zabavno muzičkog karaktera promovišu se pored ostalog i nove muzičke tendencije, stilovi i žanrovi. Ovaj deo programa je interaktivan što podrazumeva učešće publike ali i komercijalnih sadržaja.

Godine 1995. Godine Radio Obrenovac, postaje radna jedinica za informisanje u sastavu tada formiranog Javnog preduzeća za informisanje „Obrenovac“. Krajem 2006. godine izvršena je statusna promena razdvajanja ove radne jedinice i tada se osniva Javno radiodifuzno preduzeće „Radio Obrenovac“, kao samostalno preduzeće.

Od 2002. Radio Obrenovac je emitovao dva programa ( I program na frekvenciji 102, 4 MHZ i Drugi program „O2“ na frekvenciji od 88, 1 MHZ) . Od 1. Septembra 2008. Godine Radio Obrenovac emituje jedan program na frekvenciji od 88, 1 MHZ, za koju je, nakon učešća na Konkursu za dodelu frekvencija za lokalne radio i TV emitere, dobijena dozvola za emitovanje programa na frekvenciji od 88, 1 MHZ.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lidija Ostojic
  04.10.2018 03:44

  Sve pohvale na izboru muzike radiju Obrenovac!!

  Maja Matic
  30.04.2017 01:13

  U emisijama zabavno muzickog karaktera promovisu se pored ostalog i nove muzicke tendencije,stilovi i zanrovi.Ovaj deo programa je interaktivan sto podrazumeva ucesce publike ali i komercijalnih sadrzaja.

  Ana Milosavljevic
  24.02.2017 10:03

  Dobar glas se daleko cuje.Radio Obrenovac je vas suguran partner i lider u okolini kad su u pitanju vase promocije,reklamni materijal kao i stare dobre zelje,cestitke i pozdravi.Posaljite poruku ili pozovite.

  Lazar Ristic
  13.07.2016 11:33

  Najsvezije informacije o nasem gradu uvek saznam na ovim radio talasima.Reklame,sport,kultura i dnevni zivot Obrenovca.Uvek sveze informacije na jednom mestu.Sve pohvale.

  Sanja Kekic
  25.05.2016 03:21

  Sve vase zelje i pozdrave mozete emitovati preko ovog radia.Takodje povoljne cene reklama.Zabavno muzicki program Radio Obrenovca pokriva gotovo sve muzicke zanrove, kako domace tako i inostrane i ciljne grupe slusalaca.

  Ivana Jovic
  04.04.2015 12:26

  Najboja muzika i najbolje radio emisije!

  Firme u blizini

  RTV AS Šabac, Kralja Milana 9, Beograd
  RTV AS Šabac, Kralja Milana 9, Šabac