PVC ulazna vrata su najpovoljnija vrata, Ulazna vrata su veoma važan detalj vašeg doma, jer ona ostavljaju prvi i najvažniji utisak kada vam neko po prvi put dolazi u goste. Jeste pleonazam, ali reći cemo znanu izreku, da „prvi utisak možemo ostaviti samo jednom“. Stoga, nije svejedno od kog materijala su vaša vrata, kakvog su oblika, koje su boje, da li su moderna... To je priča kad je reč o estetici. A kad je reč o funkcionalnosti, vi želite sigurna vrata, dimenzija koje vama odgovaraju, termo i zvučno izolovana, laka za održavanje, te otporna na štetne atmosferske uticaje (sunce, kiša, sneg, vetar...)

Kada ugrađujete nova ulazna vrata verovatno će vam prvo biti potrebna demontaža starih, dotrajalih vrata. Potom sledi ugradnja novih PVC ulaznih vrata, zahvaljujući kojima vi, praktično, dobijate novi dom. Ona su obično jednokrilna, dvokrilna ili trokrilna sa ukrasnim panelom. 

PVC ulazna vrata po meri

PVC ulazna vrata se mogu naći u različitim standardnim dimenzijama, koja odgovaraju vašem otvoru, međutim mogu se izraditi i po meri, ukoliko se recimo, ugrađuju na kuću. Vrata se izrađuju od vrhunskih petokomornih i šestokomornih profila po najvišim standardima.

Znaćete da su vaša PVC ulazna vrata kvalitetna, ukoliko poseduju petozatvornu sigurnosnu bravu sa cilindrom, tri šarke, gde je nosivost svake čak 120 kg. Ako biste izabrali gotova vrata, onda biste morali da pravite otvor namenjen za njih. U slučaju izrade PVC vrata po meri, vi birate dimenzije, da li će biti jednokrilna ili dvokrilna, te smer njihovog otvaranja u skladu sa vašim prostorom. Ovakva vrata mogu se zastakljivati staklom debljine do 45 mm. Ram i krila poseduju čeličnu armaturu. Firme koje se bave ovom delatnošću imaju katalog za izbor ukrasnog panela, a što se tiče boje vaših PVC vrata – samo je mašta granica! 

PVC ulazna vrata – iskustva:

Ukoliko izaberete jednokrilna vrata, preporučuje se ugradnja jednog većeg panela.Kod dvokrilnih i trokrilnih, možete praviti kombinacije malih i velikih ukrasnih panela po svojoj želji. Kvalitet i sigurnost garantuje šestokomorni PVC profil sa čeličnim ojačanjem. Vrata možete birati sa više ili manje stakla, ili sa teksturom drveta da bi vaš dom imao elegantan izgled. Vremenske prilike nemaju nikakav uticaj na vrata od PVC-a, tako da ćete ih posle mnogo godina jednako otvarati i zatvarati, kao i prvog dana, dok bi se za to vreme drvena vrata verovatno iskrivila. 

Održavanje PVC ulaznih vrata se svodi na povremeno podmazivanje mehanizma za zaključavanje, kao i pranje staklenih površina, da bi sve blistalo punim sjajem. Što se tiče vašeg mira koji je možda ranije bio narušen usled buke koja je dolazila od komšija ili sa ulice, sada će to biti svedeno na minimum ili neće ni postojati. PVC ulazna vrata pružaju odličnu zvučnu izolaciju, a poznato je da je stres izazvan bukom veoma rasprostranjen. Kad je reč o toploti, svakako će vaš dom biti topliji preko zime, a računi za struju manji, stoga što vrata od PVC-a pružaju sjajnu termo izolaciju, jer savršeno dihtuju. 

Možete ih birati sa špijunkom i mehanizmom za kucanje, ili bez toga.

PVC ulazna vrata poseduju jezgro od galvanizovanog čelika, veoma ih je teško obiti, i provalnici ih često zaobilaze kada ih samo vide. Neuporedivo je veća sigurnost nego kod tradicionalnih drvenih vrata, koja je lako obiti pajserom. 

Ukoliko nekada, u budućnosti, odlučite da prodate svoju nekretninu, zato što imate PVC vrata, cena će biti znatno viša.

Zbog svih navedenih prednosti, razmislite o kupovini novih PVC ulaznih vrata, jer investicija u sigurnost, funkcionalnost i estetiku, uvek je pun pogodak. 

PVC ulazna vrata – cene

Jednokrilna, od 17400 do 26300 dinara

Dvokrilna, od 32700 do 38 660 dinara.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

 

PVC ulazna vrata Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije PVC ulazna vrata
Pitaj firme

Sigurnosna vrata Triangle – bela

Akcija -% 17500 Din.
Sigurnosna vrata Triangle – bela - 17.500 din! Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon
PVC izlog

PVC izlog

100 eur. 80 eur.
PVC ULAZNA VRATA

PVC ULAZNA VRATA

450 eur. 400 eur.
Ulazna vrata PVC

Ulazna vrata PVC

350 eur. 300 eur.
PVC vrata
Nedostupno

PVC vrata

Iskustva i preporuke posetilaca

26.12.2020
Neregistrovan korisnik

DALI JOS IMATE OVA ULAZNA VRATA ZA PO 70E?

10.05.2017
Milen Jovanovic

Ukoliko nesto vredi u celoj prici, onda su to upravo ova vrata koja zaista predstavljaju nesto posebno ukoliko mene pitate.

25.04.2017
Simona Vucinic

Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to PVC ulazna vrata bez kojih se zaisat ne moze.

12.04.2017
Filip Milutinovic

Po pravilu, ako vec o ovim vratima pricamo mozemo da se pre ili kasnije opredelimo za kvalitet. Druge stvari su onda po meni veoma vazne.

29.03.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, ova vrata su nekako uvek bila ultra skupa.

14.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni je ovo ubedljivo najbolja varijanta koja se tice ulaznih vrata.

22.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Licno smatram da su ovo i vise nego kvalitetna vrata. Ukoliko se za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

06.02.2017
Todor Markovic

Po pravilu, ovo mogu da budu i vise nego kvalitetna ulazna vrata. Ako se za njih opredelite sigurno je samo to da se necete pokajati.

25.01.2017
Nikolina Pantelic

u svakom slucaju su ovo i vise nego kvalitetna vrata, od kvalitetnog materijala tako da se u svakom slucaju isplate svaki dinar.

09.01.2017
Janko Zivanovic

Kao ulazna vrata, PVC vrata su mi dobro resenje ali je zbog estetike veoma vazno da budu u boji drveta.

19.12.2016
Jana Stankovic

Po pitanju PVC ulaznih vrata, samo treba da znate da vam je to dobro ali i novcano isplativo resenje.

01.12.2016
Petar Jankovic

Kada su u pitanju kvalitetna PVC ulazna vrata, veoma je vazno da shvatite da to mogu da budu vrata u okja stvarno mozete da imate puno poverenje.

16.11.2016
Biljana Brankovic

Zaista po pitanju kvalitetnih pvc ulaznih vrata, ubedljivo je najbolje resenje da posetite preduzece Bisterik - M i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

25.10.2016
Ivan Stojanovic

Uvek je sv skuplje u boji drveta nego u osnovnoj boji. To u svakom slucaju ne treba toliko da vas zacudi. To je zapravo nesto sto je potpuno normalno.

26.08.2016
Marko Petrovic

Imam PVC ulazna vrata u braon boji i mogu slobodno da kazem da sam sa njim u principu i vise nego zadovoljan. Ona su inace nesto skuplja nego ulazna vrata u beloj boji ali se zato isplate svaki dinar.

22.07.2016
Dusan Markovic

Ukoliko treba i zelite da uradite kvalitetna PVC ulazna vrata, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite neko proverno mesto. Evo recimo Janko je dao pozitivno misljenje za Stillomonet. Smatram da u Beogradu postoji jos dosta mesta gde biste mogli da uradite kvalitetna PVC ulazna vrata.

22.06.2016
Petar Jankovic

PVC ulazna vrata sam radio u Stillomonet i veoma sam zadovoljna. Pogodio sam posao pro pristojnoj ceni sa kojom sam veoma zadovoljna. Vrata su vrhunskog kvaliteta i veoma su dobro i kvalitetno uradjena.