O nama - ALU I PVC STOLARIJA SIEGELN


Firma Siegeln Šabac bavi se prodajom i proizvodnjom ALU i PVC stolarije isključivo po meri. Pored izrade različitih tipova vrata i prozora od najkvalitetnijih profila i okova vodećih nemačkih proizvođača, u našem proizvodnom programu nalaze se roletne, komarnici, rolo garažna vrata, sobna vrata, podprozorske daske, aluminijumske ograde i gelenderi.

Ukoliko je došlo vreme za promenu stare stolarije u Vašem stambenom ili poslovnom objektu, firma Siegeln doo vrši izradu prozora i vrata, u dimenzijama prilagođenim prostoru kojim raspolažete. Primenom najkvalitetnijih materijala nastaje stolarija modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, po najpovoljnijim cenama.

PVC stolarija Siegeln izrađuje se od profila renomiranih nemačkih proizvođača KIRCHBERGER i SCHUCO što garantuje savršenu funkcionalnost i dug vek trajanja. Za maksimalnu sigurnost Vašeg doma ili poslovnog prostora, u vrata i prozore ugrađuje se okov, takođe, nemačkog proizvođača SIEGENIA, kao i domaćeg proizvođača VABIS.

Firma Siegeln nudi veliki izbor proizvoda od aluminijuma, kao što su: prozori, ulazna vrata, garažna vrata, ograde i gelenderi. ALU stolarija Siegeln izrađuje se od aluminijumskih profila najpoznatijeg grčkog proizvođača ELVIAL, kao i belgijskog proizvođača ALIPLAST. Kada je u pitanju okov, vršimo ugradnju okova STUBLINA i portugalskog brenda ALPHA.

Ako želite da maksimalno zaštitite Vašu stolariju, naša preporuka su roletne sa poliuretanskom ispunom od materijala grčkog proizvođača VIOMAL. Takođe, vršimo izradu komarnika: rolo, plise i fiksni, po meri Vašeg prozora ili vrata.

Najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda, profesionalna izrada i isporuka u rekordnom roku, efikasnost i stručnost naših zaposlenih, preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih klijenata čiji smo dom ulepšali. Kada pomislite na kvalitet, pomislite na Siegeln!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota od 08-14h
Nedeljom ne radimo

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: siegeln.doo
Instagram: @siegeln.doo
Twitter: siegeln_doo

ALU i PVC stolarija Siegeln, Svetog Save 6, Majur, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

24.03.2020 09:55
Neregistrovan korisnik

Moj preporuka

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ALU i PVC stolarija Siegeln
  • PVC stolarija Siegeln,
  • Siegeln Šabac,
  • Siegeln doo,
  • PVC stolarija Šabac,
  • ALU i PVC stolarija Siegeln radno vreme