Dodaj firmu

GER ALU i PVC stolarija

GER ALU i PVC stolarija, Nis. Firma GER iz Nisa, bavi se proizvodjnom PVC i ALU stolarije, izradom fasada kao i ostalim zavrsnim radovima u gradjevinarstvu.
Pročitaj više

Borska 72, 18000 Nis
Niš

PVC stolarija Luksar

PVC stolarija Luksar, Nis. Firma Luksar iz Nisa osnovana je 2003 godine a osnovna delatnost kojom se firma bavi jeste distribucija i montaza PVC stolarije.
Pročitaj više

Jovana Ristica 39, 18000 Nis
Niš

Varta Nis

Varta Nis. Preduzece Varta iz Nisa osnovano je 1991 godine sa sedistem u Nisu. Delatnost kojom se preduzece bavi jeste izrada PVC i ALU stolarije. Varta izradjuje stolariju od renomiranih svetskih proizvodjaca, za PVC to je nemacka "VEKA" a za alu profile to je grcka marka "ELIVAL".
Pročitaj više

Pribojska broj 23, 18000 Nis
Niš
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
21.03.2022 13:33

Ljudi nikako u ovu firmu, bezite sto dalje, ovo je sramota kako uopste drzava dozvoljava da ovakve prevarantske firme rade, lazovi, prevaranti i to su moje najblaze reci. Dobri su dok uzmu kaparu a posle gledaj i cudi se.

Neregistrovan korisnik
21.07.2021 12:57

Izbegavati u sto sirem luku. Veoma lose iskustvo i sa stolarijom i sa sigurnosnim vratima. Nemogucnist ostvarivanja garancije i prava na servis. Neprofesionalno ponasanje.

Neregistrovan korisnik
15.07.2021 18:37

Firma sačuvaj bože. NIKAD VIŠE !

Neregistrovan korisnik
19.08.2020 12:34

Veoma losi i neprofeionalni. Ugovore ugradnju prozora za 10-15 dana, uplatite avans i onda cekate 40 dana. UŽAS. Neljubazni.
Preporuka: izbeći ih na bilo koji način

17.12.2019 09:09

Narucio sam PVC stolariju za ceo stan plus sigurnosna vrata ulazna, sta su ugradili ne znam ali je očajnog kvaliteta, prozori ne dihtuju, vuče ulazna vrata su počela da glave posle 5 dana, roletne polomljene, nema fiskalnog računa, niti specifikacije sta je ugrađeno, nigde garantni list, samo nešto bez veze odstampano na štampaču, na više poziva da dodju da poprave sta ne valja, rekli su doci ce i od tada je prošlo skoro 2 meseca. Ukoliko i dalje budete izbegavali svoje obaveze moracu da se obratim nadležnim organima.

26.06.2019 06:12

Pre mesec dana sam u prodavnici "Luxar" na Trošarini kupio sigurnosna vrata koja su ugrađena sa malim nedostatkom.Naime,prilikom ugradnje brave majstori nisu postavili podmetač gumicu sa spoljnje strane donje brave.Sutradan su mi dostavili istu i rekli su daće doći da je postave.Došli su nakon nedelju dana i pokušali da odviju zavrtanj koji fabrički ima loš krstić za odvijanje.Nije uspeo i rekao je da mora da se menja pored zavrtnja i onaj ukrasni deo spolja.Otišao je i do današnjeg dana (uz više mojih molbi nije došao)Spoljnji umetak je ostao klimav,jedva se drži.Prodavac sa kojim sam više puta razgovarao na tu temu samo obećava i zavlači me.Da podsetim nije mi dao ni fiskalni račun za vrata(za montažu je)nije mi dao nikakvu pisanu garanciju za vrata.Molim Vas da izvršite tu malu popravku da ne bih bio prinuđem da intervenišem kod nadležnog organa.Žao mi je,hteo sam u skorije vreme da zamenim celu stolariju kod Vas,ali posle ovakve nekorektnosti Vaših radnika,teško.Pozdrav.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane