Yomi Plast PVC i Alu stolarija

  • 5
0.00 | 0 ocena

O nama - YOMI PLAST PVC I ALU STOLARIJA


Firma Yomi Plast bavi se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i popravkom PVC i ALU stolarije, brzo, kvalitetno i povoljno. Pored vrata i prozora izrađenih od najkvalitetnijih profila renomiranih proizvođača, u našoj ponudi nalazi se i veliki izbor prateće opreme: roletne, komarnici, podprozorske daske, okapnice...

Izrađena od najsavremenijih i otpornih materijala, PVC i ALU stolarija predstavlja najsigurnije i najbolje rešenje za Vaš dom ili poslovni prostor. Ugradnjom PVC i aluminijumske stolarije postiže se značajna ušteda energije, a samim tim i novca, obezbeđuje se efikasna zaštita od buke, hladnoće i drugih vremenskih nepogoda i znatno se olakšava održavanje, što je izuzetno bitno u savremenim uslovima življenja.

Asortiman naših proizvoda čine:

Yomi Plast PVC stolarija izrađuje se od šestokomornih profila renomiranih proizvođača među kojima se posebno ističu: TROKAL, INOUTIC, HAMMER... Veliki broj širina profila, varijacija dizajna i boja značajno olakšava izbor stolarije za Vaš dom ili poslovni prostor. Maksimalnu sigurnost Vaših vrata i prozora, garantuju visokokvalitetni SIGENIJA okovi koje ugrađujemo u sve naše proizvode.

U ponudi kompanije Yomi Plast nalazi se i aluminijumska stolarija u čijoj izradi se koriste ALU profili vodećih proizvođača: ASISTAL. U glavne prednosti ALU stolarije ubrajaju se dobra termička i zvučna izolacija, velika izdržljivost i dug vek trajanja. Naša ALU stolarija izrađuje se od profila sa prekinutim termo mostom ili bez termo mosta, Klizne stene, Klizne sisteme, Harmonika sistemi od termo i hladnog profila”, a za maksimalnu sigurnost koristimo dobro proverene okove.

Još jedna usluga koju Vam nudimo jeste zastakljivanje terasa na privatnim i poslovnim objektima. Iskoristite prednosti Vaše terase ili bašte hotela, restorana ili kafića tokom čitave godine, uz najsavremenije sisteme zastakljivanja koje nudi firma Yomi Plast.

Sa željom da makismalno odgovorimo na sve zahteve i potrebe klijenata, naš tim čine visoko kvalifikovani i stručno osposobljeni majstori sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj delatnosti. Naša PVC i ALU stolarija krasi mnoge firme, zgrade, osnovne škole i privatne objekte, a na svaki proizvod dajemo garanciju 5 godina.

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h

Yomi Plast PVC i ALU stolarija, Akire Kurosave 3, Zemun, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

14.05.2018 12:20
Marija Mladenovic
Firma YOMI PLAST bavi se proizvodnjom,prodajom,ugradnjom i popravkom PVC i ALU stolarije brzo ,kvalitetno i povoljno.Veliki izbor pratece opreme mozete pronaci bas kod njih. Odlicni su!
14.08.2013 11:33
doo NDB Novi Sad
doo NDB iz Novog Sada osvojila je proizvodnju KUGLICNI LEZAJ tip. 28/12 za ugradnju u ROLETE. Lezaj je visokog kvalteta ispitan na desetogodisnju upotrebu i ekstremne temperature. Svojim kvalitetom i dizajnom premasuje postojece na trzistu (kineske ). Nudimo Vam korektnu saradnju i pouzdan garantovani kvalitet. Na raspolaganju smo za dodatne informacije. S postovanjem !
25.07.2013 04:03
velibor
Yomi-Plast koliko vam je roletna alu kutija, alu lamele
11.07.2013 08:57
Leonid Petrovic
Prodajem stan, pa treba da zamenim prozor. Interesuje me NAJJEFTINIJA varijanta trokrilnog PVC prozora , dimenzija 190cm x 190 cm, kao i koje je vreme od dana narudzbe do isporuke? Hvala
10.05.2013 04:34
dragan
postovani Yomi-Plast PVC i Alu stolarija, koja je vasa cena kada su u pitanju rolo komarnici?
03.04.2013 03:16
bojan
Yomi-Plast PVC i Alu stolarija Beograd, mozete li mi reci koja je vasa cena za PVC ulazna vrata UKP 100x210
11.03.2013 05:20
srdjan
alu stolarija im je skroz ok, sve u svemu ja sa firmom Yomi-Plast PVC i Alu stolarija nisam imao nikakvih problema, odradili su dobar posao.
19.02.2013 01:26
Nenad
prijatelj je koristio usluge Yomi-Plast PVC i Alu stolarija, on je zadovoljan a imao je ranije iskustva i sa ostalim firmama ovog tipa koje posluju u Beogradu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Yomi Plast PVC i Alu stolarija
  • Yomi Plast PVC i Alu stolarija,
  • Yomi Plast PVC i Alu stolarija Zemun,
  • Yomi Plast,
  • Yomi Plast Beograd,
  • Yomi Plast PVC i Alu stolarija radno vreme,
  • Yomi Plast PVC stolarija,
  • Yomi Plast Alu stolarija,
  • PVC i Alu stolarija Zemun