Stillmont

 • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - STILLMONT


Preduzeće Stillmont iz Zemuna ističe se širokim asortimanom proizvoda koji će svojim modernim izgledom i dizajnom maksimalno oplemeniti Vaš dom ili poslovni prostor. Iz našeg proizvodnog programa posebno izdvajamo segmentna vrata, PVC i ALU stolariju, kao i aluminijumske ograde i gelendere, posebno dizajnirane prema Vašim potrebama i zahtevima.

Nastojeći da našim kupcima ponudimo proizvode koji ispunjavaju najviše kvalitete sigurnosti, udobnosti i estetike, uz minimalne troškove, naš rad zasnivamo na jednostavnom principu: KVALITET NE KVANTITET. Posebno smo ponosni na uspešnu implementaciju sistema upravljanja u okviru međunarodnih standarda ISO 9001 – za kvalitet, ISO 14001 – za zaštitu životne sredine i OHSAS 18001 – za bezbednost i zaštitu zdravlja na radu.

Asortiman proizvoda Stillmont čine:

 • -Segmentna vrata: Industrijska, Garažna, Rolo
 • -Prozori: PVC prozori, Aluminijumski prozori, Aluminijum drvo prozori
 • -Vrata: PVC vrata, Aluminijumska vrata, Protivpožarna vrata
 • -Roletne i komarnici
 • -Brisolei, grilje, venecijaneri
 • -Aluminijumske i staklene ograde
 • -Staklene i ALU fasade
 • -Čelične konstrukcije
 • -Krovni i zidni termo paneli
 • -Pretovarne rampe i diht zavese

Segmentna garažna vrata Stillmont izrađuju se isključivo prema dimenzijama i potrebama klijenata, uz mogućnost izbora načina upravljanja. Prilikom izrade vrata koriste se linijski ili kasetni paneli, sa odličnim toplotnim i termoizolacijskim svojstvima, a svojim specijalnim dizajnom isključuju mogućnost prignječenja.

U skladu sa Vašim željama i potrebama možete izabrati mehanički ili automatski sistem upravljanja garažnih vrata. Automatski sistem reguliše otvaranje i zatvaranje vrata, a u slučaju nailaska na prepreku menja se smer kretanja, sprečavajući oštećenja stvari ili vrata, kao i ozleđivanje. Takođe, usled nedostatka pešačkog prolaza mogu se ugraditi “vrata u vratima”.

Iz našeg proizvodnog programa posebno se izdvajaju segmentna industrijska vrata dizajnirana i izrađena u skladu sa dimenzijama svakog pojedinačnog otvora. U izradi vrata koriste se termoizolovani paneli koji su obostrano od čeličnog pocinkovanog i plastificiranog lima sa jezgrom od poliuretana debljine 40mm, čime se postiže visoka toplotno izolacijska vrednost. Pored standardnih boja, vrata se mogu izraditi u bilo kojoj boji po RAL karti.

Zahvaljujući svojim izvanrednim karakteristikama PVC stolarija predstavlja sigurnu investiciju koja će ne samo ulepšati Vaš dom ili poslovni prostor, nego i omogućiti značajnu uštedu energije i novca. PVC stolarija Stillmont izrađuje se od profila renomiranih proizvođača modernog dizajna koji su dostupni u više varijanti i oblika.

Našu PVC stolariju karakteriše izuzetna čvrstina, jer poseduje dodatna metalna ojačanja kroz komore profila u okviru samog rama ili štoka, kao i u okviru krila PVC prozora i vrata. Obrada stakla za vrata i prozore vrši se savremenim metodama kompletnom mašinskom obradom, a u našoj ponudi nalazi se više vrsta stakala: flot, ornament, delta, stopsol, nisko emisiono, kao i dodatni ukrasi termopana.

Osim PVC stolarije, u ponudi kompanije Stillmont nalazi se i ALU stolarija u čijoj izradi se, takođe, koriste visokokvalitetni profili. Iako je lakša od PVC-a, aluminijumska stolarija ima veliku izdržljivost i dug vek trajanja. Još jedna prednost ALU stolarije jeste dobra termička i zvučna izolacija, velika otpornost na atmosferske uticaje i jednostavno održavanje. Zastakljivanje se vrši termo staklom u više varijanti, flot, stop-sol, ornament, nisko-emisiono staklo punjeno argonom i drugo.

Najbolji izbor za Vaš lokal, garažu ili industrijski objekat jesu rolo vrata i rolo rešetke Stillmont. Prilikom izrade koriste se čelične ili aluminijumske lamele koje mogu biti sa ili bez termoizolacije. Rukovanje vratima može da bude mehaničko (ručno) ili automatsko (elektromotor) u skladu sa potrebama klijenta. Vrata se mogu izraditi u bilo kojoj boji po RAL karti, a postoji i mogućnost ugradnje prozorčića, perforacije, kao i ventilacionih otvora.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h
subota od 08-13h
nedelja ne radna

Stillmont, Emila Zatopeka 16, Altina, Zemun, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

07.12.2013 09:58
Dragana
Poštovani, možete li nam dati ponudu za PVC stilariju: prozor x2 1,4x1,7m , prozor 0,6x1,1m, prozor 1,15x1,15m i vrata 0,8x 2,05. Imate li garanciju i kako stoje stvari sa prevozom i ugradnjom, srdačan pozdrav Dragana Ranković
30.07.2013 09:08
Vojislav
Postovani, Cena komarnika se krece u rasponu od 20 do 35 eura po m2 montiranog, u zavisnosti da li su fiksni ili rolo komarnici.
25.07.2013 04:14
zoran
postovani, koliko su komarnici koje nudi PVC Stillmont
11.07.2013 09:03
Leonid Petrovic
Prodajem stan, pa treba da zamenim prozor. Interesuje me NAJJEFTINIJA varijanta trokrilnog PVC prozora , dimenzija 190cm x 190 cm, kao i koje je vreme od dana narudzbe do isporuke? Hvala
10.05.2013 05:00
igor
Stillmont koja je okvirna cena za dvokrilna pvc balkonska vrata 140 x 220
03.04.2013 03:25
zoran
Stillmont pvc stolarija je stvarno odlicnog kvaliteta a firma je skroz korektna. Takvo je moje iskustvo.
24.03.2013 12:09
vojislav
Postovani, Izvinjavamo se sto se nismo do danas javili na vas upit,po sredi su bili tehnicki problemi. Alu roletne sa ispunom od poliuretana je 60 € po m2,u cenu je uracunata ugradnja na teritoriji BGD. Srdacan pozdrav
11.03.2013 05:44
branko
PVC Stillmont, koliko kostaju alu roletne?
19.02.2013 01:36
Nesa Beograd
Moram da vas pohvalim, zaita vasa pvc stolarija, cene i kvalitet usluge nisu me ostavili jednodusnim.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stillmont
 • Stillmont,
 • Stillmont PVC stolarija,
 • LB PVC stolarija,
 • LB PVC profili,
 • PVC stolarija Stillmont Zemun,
 • Stillmont Beograd,
 • Stillmont radno vreme,
 • segmentna vrata