O nama - ALU I PVC STOLARIJA RANKOVIĆ


Samostalna zanatska radnja Ranković od 2007. godine bavi se proizvodnjom i ugradnjom ALU i PVC stolarije od najkvalitetnijih materijala renomiranih proizvođača iz Nemačke: REINER PLAST GmbH, PREMIJUM PROFILINK, i Grčke – ELVIAL.

Naš moderno opremljeni proizvodni pogon nalazi se u naselju Provo na pola puta između Šapca i Obrenovca. Ono po čemu je PVC i ALU stolarija Ranković postala poznata tokom višegodišnjeg uspešnog poslovanja jesu tačnost, efikasnost, pedantnost, pristupačne cene i strogo poštovanje dogovorenih rokova isporuke i ugradnje proizvoda.

U proizvodnom programu zanatske radnje Ranković nalaze se:

  • - PVC prozori i vrata
  • - ALU prozori i vrata
  • - Ulazna vrata: jednokrilna i dvokrilna
  • - Roletne: PVC unutrašnje roletne, ALU spoljašnje i unutrašnje roletne
  • - Komarnici: vertikalni i horizontalni

PVC stolarija Ranković izrađuje se od profila vodećih nemačkih proizvođača: REINER PLAST i PREMIJUM PROFILINK koji su prepoznatljivi po vrhunskom kvalitetu i visokim standardima. Kada je u pitanju staklo, nudimo mogućnost ugradnje troslojnog paketa stakla ili standardnog dvoslojnog paketa KLIMAGARD SOLAR. Sa ciljem da našoj stolariji obezbedimo neophodnu čvrstinu i dugotrajnost, vršimo ugradnju visokokvalitetnog okova nemačkog brenda SIEGENIA AUBI, nezavisno od profila koji izaberete.

Osim prozora, u našoj ponudi nalaze se i PVC ulazna vrata koja se, takođe, izrađuju od nemačkih profila. Da bi se obezbedila čvrstina profila, vrata se ojačavaju pocinkovanim ojačanjem kutijama 50x30 debljine 2mm, dok se na donjem ulaznom delu postavlja aluminijumski prag sa okapnicom koja služi za odbijanje veće količine vode. Za maksimalnu bezbednost u vrata ugrađujemo sigurnosnu protivprovalnu bravu.

ALU stolarija Ranković izrađuje se od profila renomiranog grčkog proizvođača ELVIAL koji nudi veliki izbor profila sa ili bez termo prekida. Naši ALU prozori dostupni su u različitim oblicima, dimenzijama, načinima otvaranja i bojama po Ral karti. Kod aluminijumskih prozora vrši se ugradnja izuzetno kvalitetnih okova italijanskog proizvođača FAPIM i domaćeg proizvođača STUBLINA.

Ukoliko želite ALU vrata, zanatska radnja Ranković vrši izradu jednokrilnih i dvokrilnih ulaznih vrata od profila grčkog proizvođača. Po Vašoj želji možete izabrati odgovarajući oblik, dimenzije i boju vrata, a zatim ih dodatno ulepšati nekim od brojnih ukrasnih alu panela. Takođe, postoji mogućnost ugradnje različitih vrsta kvaka i rukohvata, sigurnosne brave, špijunke, interfonske brave, kodiranog cilindra, hidrauličnog automata za zatvaranje vrata.

Posetite našu Facebook stranicu: pvcstolarijarankovic

PVC i ALU stolarija Ranković Provo – najbolji izbor za Vaš dom!


Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-17h
Subota od 09-17h
Nedeljom ne radimo

ALU i PVC stolarija Ranković, Zmaj Jovina 56, Provo

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ALU i PVC stolarija Ranković
  • PVC stolarija Ranković,
  • ALU stolarija Ranković,
  • PVC i ALU stolarija Ranković Provo,
  • stolarija Ranković Obrenovac,
  • ALU i PVC stolarija Ranković radno vreme