PVC i ALU stolarija Kumont

  • 2
3.33 | 3 ocena

PVC I ALU STOLARIJA KUMONT


Preduzeće "Kumont" nudi Vam PVC i ALU stolariju visokog kvaliteta i za koju dobijate garanciju u trajanju od deset godina. Proizvodnjom PVC i ALU stolarije bavimo se više od deset godina i zahvaljujući profesionalnom, odgovornom i kvalitetnom radu uspeli smo da se visoko pozicioniramo na izuzetno konkuretnom tržištu.

Ponosni smo na činjenicu što su naši proizvodi vrhunskog kvaliteta, po najvišim svetskim standardima do najsitnijih detalja. Glavne karakteristike naše PVC i ALU stolarije su energetska efikasnost, dugotrajnost, brza i laka ugradnja, ali i to što je jednostavna za održavanje.

Naš proizvodni asortiman čine:

  • - PVC i ALU prozori i vrata
  • - Roletne i venecijaneri
  • - Ulazna sigurnosna vrata

Naši proizvodi su od repromaterijala visokog kvaliteta i imaju visoku ocenu kvaliteta obrade. Tu činjenicu stalno, iznova, potvrđuju redovne kontrole i sertifikati internacionalno renomiranih instituta. Dakle, u procesu proizvodnje koristimo isključivo repromaterijal iz Nemačke i to VEKA PVC profile, SIGENIA AUBI okove, WURTH šrafovsku robu i pur pene...

Ugradnjom VEKA prozorskih sistema sprečićete gubitak toplote i znatno uštedeti na troškovima grejanja, doprinoseći tako boljem kvalitetu življenja. VEKA sistemi mogu da ostvare i zvučnu zaštitu prema Vašim ličnim potrebama.

PVC prozori i vrata su izrađeni od petokomornih SWINGLINE VEKA pvc profila (profili zaobljenih kontura) isključivo po porudžbini i preciznim merama. Prozori i vrata po strukturi mogu biti: jednokrilni, dvokrilni i višekrilni.

O načinu otvaranja i opremanja prozora i vrata okovima i vrstama termopan stakla, preciznije ćemo se dogovoriti kada nas kontaktirate. Važno je da znate da ćemo udovoljiti svim Vašim zahtevima.
Napominjemo da VEKA profili ne proizvode samo u beloj, smeđoj i boji drveta, već je tu čitava paleta boja i nijansi koje mogu upotpuniti izgled svake građevine i spolja i iznutra. Glatka površina VEKA profila laka je za održavanje, a Vi, konačno, možete zaboraviti na farbanje i lakiranje, jer VEKA prozori i vrata ne blede, odnosno, ne menjaju boju.

Takođe, preduzeće "Kumont" nudi Vam i total aluminijumske roletne sa termo kutijom (sve je od aluminijuma: kutija, vođice, zastor). Postoji paleta boja od kojih mogu biti izrađene roletne. Takođe, u velikom izboru boja imamo i venecijanere klasičnog oblika.

Kada su u pitanju ulazna sigurnosna vrata, napominjemo da vršimo uslugu prodaje i ugradnje vrata, a u saradnji sa jednim od vodećih preduzeća u Beogradu koje ih uvozi. Vrata su poreklom iz Kine, izuzetnog kvaliteta, opremljena sa tri brave koje imaju više pozicija zaključavanja.

Osnovni moto poslovanja preduzeća "Kumont" je kvalitet proizvoda i zadovoljan kupac. To je i rezultiralo da danas imamo na hiljade zadovoljnih kupaca, koji su i naša najbolja reklama.

Posetite nas i lično se uverite zašto naši proizvodi imaju ocenu - urađeno po najvišim svetskim standardima!


Radno vreme:
ponedeljak - petak: od 8 do 16 h
subotom i nedeljom: ne radimo

PVC i ALU stolarija Kumont
Adresa: Žitomislička 10/Lokal br.3, Cerak, Žarkovo, Beograd
Email: kumontdoo@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

15.05.2018 01:10
Ljubisa Trnavcevic

Ako zelite da vas stan ili poslovan prostor bude tacno ukrojen a ujedno i prepoznatljiv onda stolarija KUMONT vam nudi adekvatno resenje! Probajte i bicete odusevljeni!

25.07.2013 03:33
lazar

koliko bi mi firma PVC i ALU stolarija Kumont naplatila demontazu stare i ugradnju nove alu roletne

11.07.2013 08:53
Leonid Petrovic

Prodajem stan, pa treba da zamenim prozor. Interesuje me NAJJEFTINIJA varijanta trokrilnog PVC prozora , dimenzija 190cm x 190 cm, kao i koje je vreme od dana narudzbe do isporuke? Hvala

10.05.2013 03:52
jovan

koja je cena za total aluminijumsku roletnu sa termo kutijom? PVC i ALU stolarija Kumont unapred hvala.

20.05.2013 09:59
dd

Total aluminijumska roletna je 55Eura/m

03.04.2013 03:09
aleksa

postovani, zanima me cena kada je u pitanju pvc i alu stolarija kumont, konkretno cena za PVC prozor DP 200x140

11.03.2013 05:10
dusko

PVC i ALU stolarija Kumont koliko vam kosta ugradnja kada su u pitanju venecijaneri

19.02.2013 01:15
Stojan

PVC i ALU stolarija Kumont vidim nisku ocenu, ali meni ste ok odradili posao a i pvc stolarija koju ste ugradili je sasvim OK kvaliteta. Stojan - Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PVC i ALU stolarija Kumont
  • PVC i ALU stolarija Kumont,
  • pvc stolarija Čukarica,
  • alu stolarija Čukarica,
  • Beograd pvc stolarija,
  • Beograd alu stolarija,
  • PVC i ALU stolarija Kumont radno vreme