O nama - JANKOVIĆ PVC STOLARIJA


PVC Janković je porodična firma koja je već dugi niz godina prisutna na tržištu Srbije u oblasti proizvodnje ALU i PVC stolarije. Sa željom da kupcima ponudimo vrhunski kvalitet stolarije za naše partnere birali smo vodeće firme koje dele iste vrednosti kao i mi: kvalitet, preciznost, fer poslovanje i prijateljski odnos.

Asortiman naših proizvoda čine:

 • -PVC i ALU prozori
 • -PVC i ALU vrata
 • -Klizni sistemi visokih standarda
 • -ALU i PVC roletne
 • -Komarnici (plisirani, rolo, panelni)
 • -Daske i okapnice

Janković PVC stolarija izrađuje se od profila renomiranih nemačkih proizvođača GEALAN i TROCAL koji su napravljeni od izdržljivog i nerđajućeg materijala, bez olova. Pored toga što će ulepšati Vaš dom, zgradu ili poslovni objekat, naši PVC prozori i vrata obezbediće maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Još jedna prednost PVC stolarije jeste lako održavanje.

Sem standardne bele boje, Janković PVC stolarija se izrađuje u širokoj paleti boja koje su izuzetno postojane, otporne na spoljne uticaje i UV zračenje, tako da ne blede. Sigurnost našim prozorima i vratima daju okovi, takođe, nemačkog proizvođača SIGENIA, dok se staklo nabavlja od lokalnog proizvođača iz Ljiga, sa ciljem da podstaknemo domaću proizvodnju.

ALU stolarija Janković proizvodi se od aluminijumskih profila grčkog proizvođača ELVIAL i okova STUBLINA. Ako želite najkvalitetnije prozore, naša preporuka su aluminijumski profili sa termo prekidom, izrađeni od tvrdog polivinilhlorida „ELVIAL 4600 - Multilock“. Termički prekid obezbeđuje savršenu izolaciju profila i sprečava tzv. „znojenje“ prozora usled klimatskih promena. Kupci mogu da biraju između nekoliko debljina termo prekida koje se kreću u rasponu od 15 mm do 22 mm.

Još jedna mogućnost koju nudimo jeste izrada stolarije od „hladnih“ aluminijumskih profila, bez termo prekida - „ELVIAL 2000”. Zbog nižeg nivoa izolacije, naši majstori ovaj tip profila koriste za izradu unutrašnjih elemenata, kao što su: pregradna vrata, sobna vrata, fiksni elementi i pregradni zidovi.

Na osnovu svega navedenog vrlo lako se može zaključiti zašto je firma Janković PVC više od 10 godina simbol za tradiciju i kvalitet na domaćem tržištu. Izlazak na teren i uzimanje mera od strane naših majstora su potpuno BESPLATNI. Kroz prijateljski razgovor, a u skladu sa Vašim željama i zahtevima, naši majstori se trude da ponude najbolje rešenje za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Osim vrhunskog kvaliteta proizvoda, kompanija PVC Janković je prepoznatljiva i po prijateljskim cenama koje uključuju izradu, prevoz i montažu stolarije. Naš tim čine stručni i profesionalni majstori i montažeri koji sav posao završavaju u najkraćem mogućem roku, a ostatke stare stolarije odnose sa sobom.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-20h
subota od 09-15h
nedelja neradna

Janković PVC stolarija, Vojvode Stepe 181, Voždovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

11.01.2020 02:09
Neregistrovan korisnik
Najbolji
11.07.2018 12:07
Goran Tomić
za firmu Jankovic pvc stolarija imam samo reci hvale. Opremili su mi kucu koja je u okolini Beograda kompletno njihovom pvc stolarijom od Sigenia profila i evo vec cetvrta godina i prozori i vrata koja su mi ugradjivali su kao novi , kao onog dana kada su ih ugradili. Takodje bi ih svima preporucio jer ono sto mi se posebno svidelo kod njih jeste da ono sto smo se dogovorili svaki put su tako isto i ispostovali, a cene po kojima rade su medju najpovoljnijim u Beogradu. Inace ranije sam imao iskustva sa par nekih drugih firmi koji su mi radili po neke manje poslice ali ovako lepo iskustvo sma imao samo sa pvc stolarijom Jankovic
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Jankovic pvc stolarija
 • Jankovic pvc stolarija,
 • Jankovic pvc stolarija Voždovac,
 • pvc stolarija na Voždovcu,
 • pvc stolarija Jankovic Beograd,
 • Jankovic stolarija radno vreme