O nama - ALU I PVC STOLARIJA LENAPLAST


Osnovna delatnost firme Lenaplast je proizvodnja, prodaja i montaža ALU i PVC stolarije vrhunskog kvaliteta koja će ispuniti sva Vaša očekivanja po pitanju bezbednosti, trajnosti i sigurnosti. Takođe, u našoj ponudi nalaze se i druge komponente za zaštitu Vaše stolarije od sunca i snega (komarnici, roletne, venecijaneri).

Lenaplast poseduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i ugradnji PVC i ALU stolarije, a naš celokupan proizvodni program je zasnovan na PVC profilima proverenog nemačkog proizvođača “INOUTIC” i ALU profilima kompanije “ALUMIL”. Za besprekornu izolaciju, pored profila, zaslužni su i kvalitetni okovi, a naš asortiman proizvoda upotpunjen je okovima renomirane italijanske kompanije “FAPIM” i nemačke firme “SIEGENIA-AUBI”.

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda izdvajamo:

 • - PVC vrata i PVC prozori (petokomorni i šestokomorni)
 • - ALU stolarija sa termo prekidom
 • - Roletne
 • - Komarnici
 • - Unutrašnje PVC daske
 • - Spoljne ALU okapnice


Ukoliko tragate za kvalitetnom stolarijom za Vašu kuću, stan ili poslovni prostor, PVC stolarija Lenaplast je najbolji izbor. Naša PVC i ALU stolarija odlično podnosi vremenske uslove kakve imamo u Srbiji i garantuje dobru toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i uštedu energije. Takođe, Lenaplast stolarija izgleda lepo, moderno i jako, što Vašem prostoru obezbeđuje potpuno novi izgled u kome ćete uživati.

Pored izrade i montaže osnovnih elemenata, naš stručni tim će Vam ponuditi svu neophodnu pomoć i prilikom izbora odgovarajućeg stakla (peskirano, mat, niskoemisiono, argon, itd.). Dobar izbor stakla za PVC prozor ili vrata dodatno može uštedeti potrošnju energije u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru.

Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor pratećih komponenti koje će Vam pružiti maksimalnu zaštitu od sunca, insekata, hladnoće, buke, mraza, ali i neželjenih pogleda i provala, kao što su: roletne, komarnici, venecijaneri, unutrašnje PVC daske, ALU okapnice.

Najkvalitetnija petokomorna i šestokomorna PVC stolarija.
ALU stolarija sa termo prekidom koji sprečava gubitak energije.

Radno vreme: 00-24h

Izbor stolarije je na Vama, a mi smo tu da Vaše želje pretvorimo u stvarnost!

ALU i PVC stolarija Lenaplast, Šimanovačka 21, Zemun.

Iskustva i preporuke posetilaca

04.09.2019 08:53
Neregistrovan korisnik

Sjajno rade! Zamenili su mi stolariju na dva stana u dva dana!

06.07.2018 01:56
Andriajana Simic

Ukoliko tragate za kvalitetnom stolarijom za Vašu kuću, stan ili poslovni prostor, PVC stolarija Lenaplast je najbolji izbor. Njihova PVC i ALU stolarija odlično podnosi vremenske uslove kakve imamo u Srbiji i garantuje dobru toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i uštedu energije.

23.05.2018 01:42
Nikola Petronijevic

Sve pohvale za Stolariju Lenaplast. Jako smo zadovoljni saradnjom. Pretpostavljam da sam jos jedan u nizu mnogobrojnih zadovoljnih musterija.

14.05.2018 10:57
Slobodan Jovicic

LENAPLAST se bavi prodajom i postavkom ALU i PVC stolarije vrhunskog kvaliteta.Sigurno ce ispuniti sva vasa ocekivanja po pitanju bezbednosti,trajnosti i sigurnosti.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alu i PVC stolarija Lenaplast
 • Alu i PVC stolarija Lenaplast radno vreme,
 • Lenaplast,
 • Lenaplast pvc,
 • Alu stolarija Lenaplast,
 • PVC stolarija Lenaplast