PVC stolarija Jeftić

 • 3
 • %
5.00 | 5 ocena

PVC STOLARIJA JEFTIĆ

PVC stolarija Jeftić je kompletno nemački proizvod koji će ne samo ulepšati Vaš prostor, nego i omogućiti značajnu uštedu energije i novca. Naši prozori i vrata izrađuju se od visokokvalitetnih PVC profila jednog od vodećih svetskih proizvođača INOUTIC (bivši Thyssen) koji poseduje više od pola veka dugu tradiciju. Pored PVC stolarije, bavimo se i izradom ALU stolarije, roletni, komarnika, rolo vrata, zastakljivanjem terasa...

Zbog svojih izvanrednih karakteristika, PVC stolarija predstavlja odličan izbor bilo da gradite novi objekat ili renovirate postojeći. Za razliku od klasične drvene stolarije, PVC prozori i vrata pružaju efikasnu zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih prilika, buke, a i vrlo su jednostavni za održavanje, što je veoma značajno u savremenim uslovima življenja.

PVC stolarija Jeftić izrađuje se od petokomornog INOUTIC profila koji zadovoljava sve standarde savremenog života, kako u estetskom, tako i u tehničkom i funkcionalnom smislu. Uz odličan odnos cene i kvaliteta, ovi nemački profili dostupni su u širokoj paleti boja, kao i sve popularnijem dekoru drveta. Dugovečan i besprekoran rad prozora garantuju okovi, takođe, nemačkog proizvođača SIEGENIA, a nudimo i mogućnost ugradnje trostrukog stakla.

U ponudi kompanije Jeftić nalazi se i aluminijumska stolarija koja se izrađuje od ELVIAL MULTI LOCK profila sa pvc okovom. Glavna prednost ALU stolarije jeste odlična toplotna i zvučna izolacija što omogućava značajnu uštedu energije, nemogućnost korozije, lako održavanje, kao i širok dijapazon boja koje možete izabrati po Vašem ukusu.

Pored najkvalitetnije stolarije, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor prateće opreme za istu, kao što su roletne, komarnici i sl. Roletne predstavljaju efikasan način da zaštite Vaše prozore od nepovoljnih vremenskih prilika, buke, nepoželjnih pogleda i provalnika. Takođe, nudimo veliki izbor komarnika koji će sprečiti ulazak različitih insekata u Vaš dom, naročito tokom letnjih dana.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naš rad karakteriše predantnost, tačnost i brza isporuka proizvoda, u skladu sa dogovorenim rokovima. Na sve naše proizvode odobravamo garanciju, a dostava proizvoda, kao i montaža/demontaža su uračunati u cenu. Pozovite nas i oplemenite Vaš stambeni ili poslovni prostor nemačkim proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
vikend po potrebi

PVC stolarija Jeftić, Pašanac 10, Resnik, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

15.05.2018 12:18
Stefan Simovic
ALU I PVC stolarija JEFTIC vam nudi odlican kvalitet i maksimalnu angazovanost za sve vase potrebe. Posebno bih istakla njihovu strucnost i kvalitetne saveto koje vam daju u koliko niste sigurni sta je za vas najbolje resenje.
17.10.2017 03:05
spomenka mrdjenović
Poštovani, molim vas za Vašu najpovoljniju ponudu za izradu PVC prozora. - prozor dimenzije 135 x 150 cm sa donjom daskom za cveće širine 20 cm (može i trokrilni ali samo jedno krilo se otvara) - prozor koji se ne otvara dim. 110 x 100 cm takodje sa daskom za cveće. Plaćanje čekovima - 6 rata. Kuća se nalazi u Resniku. mail: mrspomenka@yahoo.com
07.12.2013 10:14
Dragana
Poštovani, možete li nam dati ponudu za PVC stilariju: prozor x2 1,4x1,7m , prozor 0,6x1,1m, prozor 1,15x1,15m i vrata 0,8x 2,05. Imate li garanciju i kako stoje stvari sa prevozom i ugradnjom, srdačan pozdrav Dragana Ranković
15.08.2013 07:02
doo NDB Novi Sad
doo NDB iz Novog Sada osvojila je proizvodnju KUGLICNI LEZAJ tip. 28/12 za ugradnju u ROLETE. Lezaj je visokog kvalteta ispitan na desetogodisnju upotrebu i ekstremne temperature. Svojim kvalitetom i dizajnom premasuje postojece na trzistu . Nudimo Vam korektnu saradnju i pouzdan garantovani kvalitet. Na raspolaganju smo za dodatne informacije. S postovanjem !
25.07.2013 04:37
bojan
izradjuje li alu pvc stolarija Jeftić rol komarnike i po kojoj ceni
11.07.2013 09:08
Leonid Petrovic
Prodajem stan, pa treba da zamenim prozor. Interesuje me NAJJEFTINIJA varijanta trokrilnog PVC prozora , dimenzija 190cm x 190 cm, kao i koje je vreme od dana narudzbe do isporuke? Hvala
10.05.2013 05:10
dragoslav
koliko su sestokomorni PVC profili skuplji u odnosu na standardne, cuo sam dosta hvale kada su u pitanju ovi profili i uopsteno Alu pvc stolarija Jeftić?
03.04.2013 03:32
bogdan
Alu pvc stolarija Jeftić moze li se negde pogledati cenovnik za aluminijumske roletne
11.03.2013 05:52
aleksandar
Alu pvc stolarija Jeftić su stvarno odlicni.
02.03.2013 11:35
ALU PVC JEFTIC
FIRMA ALU PVC STOLARIJA JEFTIC SE TRUDI DA U SVAKOM TRENUTKU ZADOVOLJI SVOJE KUPCE I DA IZADJE U SUSRET U SVAKOM TRENUTKU...
19.02.2013 01:52
Stanko Beograd
Alu pvc stolarija Jeftić ugradili ste mi pre par godina roletne i pvc prozore i jos uvek su kao novi, ja sam prezadovoljan iako se ne razumem previse kada je u pitanju pvc stolarija.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PVC stolarija Jeftić
 • PVC stolarija Jeftić,
 • PVC stolarija Jeftić Resnik,
 • PVC stolarija Jeftić Rakovica,
 • PVC stolarija Jeftić Beograd,
 • PVC stolarija Jeftić radno vreme,
 • PVC stolarija Resnik,
 • PVC stolarija Rakovica,
 • Jeftić Beograd,
 • Jeftić PVC stolarija,
 • Jeftić PVC stolarija Resnik