O nama - ALU I PVC STOLARIJA MOND LINE PRO


Preduzeće Mond Line Pro Beograd bavi se prodajom i ugradnjom ALU i PVC stolarije, uz najbolji odnos cene i kvaliteta proizvoda. Pored vrhunskih vrata i prozora izrađenih od visokokvalitetnih profila vodećih proizvođača, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor prateće opreme.

Mond Line Pro PVC stolarija izrađuje se od najkvalitetnijih VEKA profila koji su prepoznatljivi po izuzetnim tehničkim karakteristikama, ali i atraktivnom dizajnu. Glavna prednost PVC materijala jeste dugotrajnost i postojanost na sve klimatske uslove, kao i lakoća održavanja.

Zahvaljujući višekomornim sistemima sa odličnim izolacionim svojstvima i vrhunskom kvalitetu materijala, naša PVC stolarija pruža optimalnu zvučnu i toplotnu izolaciju, čime se postiže značajna ušteda električne energije. Visok nivo bezbednosti prozora i vrata garantuje čelično ojačanje.

Mond Line Pro ALU stolarija izrađuje se od aluminijumskih profila vodećeg grčkog proizvođača ELVIAL koji je jedan od najbrže rastućih brendova na evropskom tržištu. Ono po čemu se ALU stolarija izdvaja jeste izuzetna lakoća materijala, zbog čega je pogodna za zastakljivanje većih površina, kao što su fasade od stakla, ali i kancelarijski prostor.

Još jedna prednost aluminijumske stolarije jeste fleksibilnost i prilagodljivost otvorima različitih, pa čak i nestandardnih dimenzija. Vrhunske toplotne i zvučne karakteristike garantuje termo prekid (termo most), a maksimalna sigurnost stolarije obezbeđena je ugradnjom dobro proverenog okova renomiranih proizvođača.

U ponudi preduzeća Mond Line Pro očekuje Vas i drugi proizvodi visokog kvaliteta:

 • - roletne
 • - komarnici
 • - pvc daske
 • - aluminijumske okapnice
 • - zavese


Mond Line Pro stolarija očekuje Vas na tri lokacije u Beogradu:

- Salon 1: Vodovodska 66, Žarkovo, Čukarica
Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08:30-17:00h
subota od 08:30-15:00h
nedelja ne radimo

- Salon 2: Mokroluška 34, naselje Medaković, kod plavog mosta, Voždovac
Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h
subota od 08-14h
nedelja ne radimo

- Salon 3: Jurija Gagarina 151b, TC Piramida (lokal 4), Novi Beograd
Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10:00-16:30h
subota od 09:00-15:00h
nedelja ne radimo

Iskustva i komentari posetilaca

28.05.2018 02:49
Aleksandar Mihajlovic
Najbolja stolarija u gradu. Sve pohvale za Mond Line Pro alu i pvc stolariju. Pored velikog izbora stolarije,kvalitet je zagarantovan,a i cene su jako pristupacne. Odusevili ste me.
14.05.2018 11:32
Nemanja Vuicevic
MOND LINE PRO se bavi prodajom i ugradnjom kvalitetne ALU i PVC stolarije.Nacicete dobar odnos kvaliteta i cene.Glavna prednost PVC materijala jeste dugotrajnost i postojanost na sve klimatske uslove,ali i atraktivnom dizajnu.Uverite se i sami u njihov kvalitet!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ALU i PVC stolarija Mond Line Pro
 • ALU i PVC stolarija Mond Line Pro,
 • ALU i PVC stolarija Mond Line Pro Čukarica,
 • Mond Line Pro Beograd,
 • Mond Line Pro pvc stolarija,
 • Mond Line Pro alu stolarija,
 • Mond Line Pro pvc,
 • ALU i PVC stolarija Mond Line Pro radno vreme