O nama - ALU I PVC STOLARIJA FINESTRA SYSTEMS


Finestra Systems uspešno posluje u oblasti proizvodnje i ugradnje kvalitetne ALU i PVC stolarije po meri Vašeg prostora. Pored toga, naša firma može da ponudi veliki izbor komarnika, venecijanera, roletni, garažnih, sobnih i sigurnosnih vrata.

Sa željom da ulepša Vaš životni ili radni prostor, Finestra Systems Kaluđerica Beograd izrađuje vrhunsku stolariju od najkvalitetnijih PVC i ALU profila. Primenom savremene tehnologije i materijala, uspešno realizujemo zahteve naših klijenata bilo da su u pitanju prozori, vrata, krovni prozori, balkonska ili garažna vrata.

Aluminijumska stolarija Finestra Systems izrađuje se od ALU profila grčkih proizvođača ALUMIL i ELVIAL. Zahvaljujući svojim izvanrednim karakteristikama ovi profili ispunjavaju najviše standarde kvaliteta kada su u pitanju termička i zvučna izolacija, funkcionalnost, dugotrajnost, kao i moderan estetski izgled.

PVC stolarija Finestra Systems proizvodi se od petokomornih i šestokomornih profila vodećeg nemačkog proizvođača REHAU koji je sinonim za kvalitet i dugotrajnost. Neke od glavnih prednosti Rehau profila su energetska efikasnost, ekonomičnost, otpornost na različite vremenske uticaje, lakoća održavanja i savršen izgled.

Za maksimalnu zaštitu stolarije u Vašem domu ili poslovnom objektu, izaberite vrhunske roletne i komarnike koji se, takođe, izrađuju po meri. Još jedna usluga koju nudi Finestra Systems jeste zastakljivanje terasa najsavremenijim kliznim sistemima. Takođe, firma se uslužno bavi bravarijom.

Instagram: finestra_systems

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-18h
Subota od 09-15h
Nedelja ne radimo

ALU i PVC stolarija Finestra Systems, Kaluđerica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo PVC stolarija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ALU i PVC stolarija Finestra Systems
  • ALU i PVC stolarija Finestra Systems,
  • Aluminijumska stolarija Finestra Systems,
  • PVC stolarija Finestra Systems,
  • Finestra Systems Kaludjerica Beograd,
  • Finestra Systems radno vreme