PVC kapije i ograde su veoma važne za svaki stambeni ili poslovni prostor, pre svega zbog toga što ostavljaju upečatljiv vizuelni utisak. Nije dovoljno samo posedovati lepu kuću, neophodno je da ona bude ograđena kvalitetnim ogradama i da ima kapiju, tako da enterijer jasno govori o kulturi stanovanja ljudi koji žive u tom objektu.

pvc kapije

 

PVC kapije izrada

Kao što im samo ime kaže, PVC kapije se izrađuju od moderne plastike, koja dozvoljava formiranje različitih oblika, ali ono što je najvažnije to je – lako i jednostavno održavanje. Kapije od svih drugih materijala, kao što je drvo, gvožđe i slično, morali ste da štitite raznim premazima i da brinete kako će na njih uticati UV zračenje, jako sunce, vetar, kiša, sneg... Stalno ste razmišljali o tome da li će oksidirati, da li će izgubiti prvobitan sjaj...

PVC kapije prodaja i montaža

Ne bi trebalo posebno naglašavati da u održavanje kapije koja je od gvožđa ili drveta zahteva izvesnu svotu novca svake godine. U tom smislu, PVC kapije su u značajnoj prednosti. Naime, one jesu sa nešto višom cenom u odnosu na obične, ali se ta razlika veoma brzo isplati i vi prelazite u plus.

Pomislite na sva ta sredstva za održavanje koja nećete morati da koristite, već će biti dovoljno da kapiju prebrišete vlažnom krpom i ona će uvek izgledati isto, novo i sjajno, kao i prvog dana kada je ugrađena.

PVC kapije za dvorište

Zbog svega navedenog, kupovinu kapija za dvorište možemo da posmatramo kao svojevrsnu investiciju ulaganja u budućnost. Na sajtovima firmi koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom, istaknuti su različiti modeli, u vidu kataloga, tako da se lako možete odlučiti za željenu kapiju.

pvc kapije prodaja

 

PVC kapije za firme

PVC kapije su veoma praktične za firme, posebno ako se radi o objektu gde cirkuliše dosta vozila. Tada je veoma korisno da kapija ima motor i da se otvara na daljinsko upravljanje. Osim toga, sigurnost koju dobijate ugradnjom PVC kapije je podignuta na visok nivo.

PVC kapije cena

Cena PVC kapija je različita, i u proseku se kreće oko 50-60 evra za jedan metar kvadratni. Pri tome bi trebalo imati u vidu činjenicu da se obično daje garancija u trajanju od deset godina. Sa odabranom firmom se dogovorite oko uslova isporuke i montaže, te da li je sve to uračunato u cenu, ili se dodatno naplaćuje.

Stručna lica koja rade u prodaji PVC kapija, uvek su dostupna za vaša pitanja, kao i da vam pruže korisne savete kako da najbolje izaberete kapiju koja odgovara vašim potrebama, željama i zahtevima prostora u kojem će biti postavljena.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije PVC kapije
Pitaj firme