Štampa na pvc foliji 3

0

Štampa na PVC samolepljivoj foliji spada u okvir štampe velikih formata. Štampu vršimo u eko-solventnoj tehnici na ploterima Mimaki jv300. Folijom se brendiraju staklene površine izloga, reklamne table od leksana, foreksa, klirita i lima, zatim bilbordi, svetleće reklame kao i enterijer objekata - zidovi i nameštaj. Na PVC foliji se takodje štampaju i nalepnice - stikeri pravilnog i nepravilnog oblika.

stampa na pvc foliji

Štampa na PVC foliji je otporna na UV uticaj kao i na atmosferske prilike (kišu i sneg). Garancija je 2 godine za outdoor i 5 godina za indoor upotrebu. Štampa se može vršiti na sjajnoj i mat foliji.

Postoji i mogućnost štampe nalepnica nepravilnog oblika. U tom slučaju se prvo vrši štampa zatim katovanje (mašinsko ricovanje) folije. U tom slučaju se može dobiti tiraž nalepnica nepravilnog oblika ili nalepnice za brendiranje izloga ili drugih površina takodje nepravilnog oblika.

Primer iskatovane PVC folije

primer katovane folije

Osim klasicne PVC folije za prozrsku grafiku se koristi i One-way vision folija ili prozorska grafika. To je takodje samolepljivi PVC materijal, ali je specijalno izrađen za aplikacije na prozorima.
Omogućava prodor svetlosti, kroz perforirane rupice i omogućava da iznutra vidite napolje dok se od spolja vidi samo odštampana reklama. .

Montaža - lepljenje PVC folije
Montažu vršimo na svim materijalima - drvetu, staklu, leksanu, zidu, plastici, kliritu itd. Naši monteri dolaze do Vas i vrše montažu tj. brendiranje.

Kategorija: Stamparije Beograd
Podkategorija: PVC folija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 016241
Website: www.eliteprint.rs