Dodaj firmu

Punjenje kertridza Servis Dragan

Prote Mateje 72
Vračar, Beograd

Punjenje tonera Biro Servis

Servisiranje i popravka svih vrsta štampača, RISO mašina i opreme za menjačnice, uz prodaju potrošnog materijala
Pročitaj više

Ljiljane Krstić 19, Altina
Zemun, Beograd

Punjenje tonera Max Refill Service

Max Refill servis štampača brzo i efikasno rešava svaki Vaš problem sa štampačima. U mogućnosti smo da uradimo servis, dopunimo ketridže i tonere za 99% štampača na tržištu!
Pročitaj više

Luke Vojvodića 27a
Rakovica, Beograd

Sipa Pen servis štampača, reciklaža i punjenje tonera

Pružamo pouzdanu i kvalitetnu uslugu u servisiranju laserskih štampača i kopir aparata. Ove poslove radimo od 1994. godine i imamo veoma bogato u rešavanju problema
Pročitaj više

Stevana Brakusa 4, TC Stankom
Čukarica, Beograd

Punjenje tonera i ketridža LUNIKOM BIRO

Danas je gotovo nemoguće zamisliti život bez štampača koji će nam brzo odštampati na papir sve ono što želimo. Kada dođe do kvara na štampaču ili zatreba punjenje tonera, LUNIKOM BIRO je tu za Vas. Takođe, vršimo prodaju novih tonera za štampače vodećih brendova.
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 199a
Novi Beograd, Beograd

Punjenje tonera Tehnoplus

Tehnoplus je firma koja je specijalizovana za servis stampaca, prodaju tonera i kertridza poznatih svetskih kompanija kao sto su : HP , Canon , Epson , Lexmark,Samsung.
Pročitaj više

Rabina Alkalaja 5
Zemun, Beograd

Servis stampaca Optikon MB

Mihajla Bogicevica 6
Savski venac, Beograd

Punjenje tonera potrebno je svakoj firmi koja u radu koristi stampac. Štampači se koriste u svakodnevnom poslovanju, tako da je jedan radni dan nezamisliv bez štampanja faktura, ponuda i drugog materijala. Ipak, ponekad nam se dešava, da kada kliknemo na dugme Print na kompjuteru, iz našeg štampača izlazi samo beli list papira.

To znači da se ispraznio toner, odnosno toner kaseta, u slučaju kada koristimo laserski štampač.

Punjenje tonera za laserske štampače

Najpre da napravimo jasnu razliku između laserskih i Ink Jet štampača. Drugo pomenuti koriste kertridže, i u žargonu se nazivaju pljuckavci. Kada izlazi prazan papir, obično znači da se boja istrošila ili je glava printera zapušena, ako on duže vreme nije bio korišten.

Kod laserskog štampača, govorimo o tonerima, i tada je prva pomoć da izvadite toner kasetu, da je malo promućkate a onda da je vratite na svoje mesto. To će vam omogućiti da odštampate još par stranica, ali posle toga, ipak morate da se obratite servisu koji vrši punjenje tonera za laserske štampače.

Punjenje tonera za HP štampače

Tonere je potrebno odneti na reciklažu, a dok to ne učinite, nikako ih ne smete držati na mestu koje je dosta osvetljeno ili na direktnom suncu. Razlog je što može da se ošteti foto osetljiv valjak, koji je zapravo sastavni deo mnogih toner kaseta.

Punjenje tonera za Lexmark štampače

Dobro je znati, da uvek možete da pozovete servis koji se bavi prodajom, iznajmljivanjem, otkupom, popravkom štampača i punjenjem i reciklažom tonera i da zatražite savet u vezi bilo kog problema kojeg imate sa svojim printerom.

Ljubazno osoblje će vam pružiti relevantne i korisne informacije.

Punjenje tonera za Samsung štampače

Firme koje se bave ovom vrstom posla, sarađuju kroz dugi niz godina sa mnogim preduzećima, vršeći održavanje njihove kancelarijske opreme, između ostalog i štampača.

Osim preduzeća, mogu se obratiti i svi ostali sugrađani, bez obzira kakav štampač imaju (Ink Jet ili laserski) i problem će veoma brzo biti saniran.

Punjenje tonera za Canon štampače

Osim samog punjenja i reciklaže tonera ili kertridža, na raspolaganju vam stoje usluge servisiranja, svih vrsta printera.

Ono što čini preporuku firmi koje se bave ovom delatnošću jeste kvalitetan rad i odgovornost, a pružene usluge su na najvišem nivou.

Punjenje tonera za Epson štampače

Veliki broj zadovoljnih klijenata koji se iznova obraćaju stručnjacima koji rade dopunu i reciklažu tonera, govori o tome da ćete i vi biti još jedna zadovoljna mušterija u nizu, a osim toga, na ovaj način štedite i svoj novac.

Pitate se kako? Vrlo jednostavno. Punjenjem tonera i njegovom ponovnom upotrebom, vi odlažete ulaganje u nabavku sasvim novog uređaja, što nikada nije mala stavka, ako želite kvalitet.

Osim toga, i kupovina novog tonera je značajnija investicija, ali zbog čega biste sve to radil kada ne morate i kada punjenje tonera i postoji da sve te rashode odloži, što je više moguće i da vam uštedi novac?

Punjenje tonera cena:

Koliko ćete platiti za punjenje tonera, zavisi od toga da li je u pitanju kolor ili crno-beli toner. U tom smislu, cene se kreću od 1000 din. pa sve do 5000 dinara za određene modele kolornih printera.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane