Dodaj firmu

Auto servis i Punjenje klime Burgund

Auto servis Burgund pruža široku paletu usluga iz različitih oblasti za sve tipove vozila. Nalazimo se u Beogradu nedaleko od Vukovog Spomenika, opština Zvezdara
Pročitaj više

Vojvode Brane 4, Beograd
Zvezdara, Beograd

Punjenje auto klime AC Opačić

AC Opačić iz Obrenovca se već dugi niz godina bavi servisom i popravkom auto klima. Pružamo Vam sledeće usluge: punjenje, popravka, dezinfekcija i servis auto klime, vakumiranje sistema i remont kompresora klime. Kvalitetna usluga po pristupačnim cenama - AC Opačić auto klime
Pročitaj više

Cara Lazara 3g
Obrenovac, Beograd

Auto Deki - servis i dopuna auto klime

Da bi klima na vašem četvorotočkašu radila kako treba, neophodno ju je redovno servisirati, dopunjavati je freonom i sl. O tome ne morate da brinete vi, o tome se staramo mi, a vaša obaveza je samo da dovezete automobil u prostorije servisa Auto Deki.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Elpolcar auto klime

Uživajte u svežem vazduhu u Vašem automobilu, posetite specijalizovani servis Elpocar auto klime. Domen našeg rada odnosi se na popravku, održavanje i punjenje klima uređaja za sve tipove putničkih automobila. Takođe, pružamo usluge u oblasti auto elektrike i elektronike.
Pročitaj više

Stanislavskog 3
Čukarica, Beograd

Punjenje auto klime SmartPro

Punjenje klime i popravka kompletnog sistema klime za Smart vozila u našem servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Punjenje auto klime Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Punjenje auto klime Eco Motors

Bilo da Vam je potrebno punjenje auto klime, dezinfekcija auto klime ili zamena hladnjaka i kompresora auto klime, Eco Motors je prava adresa za Vas. Kompletan servis auto klima vrši se na najsavremenijim mašinama sa propratnim štampanim izveštajem
Pročitaj više

Preševska 96
Zvezdara, Beograd

Punjenje auto klime Djole

Mitsubishi i Hyundai servis Đole nalazi se u ulici Cara Dušana 262, na teritoriji opštine Zemun. Nudimo servisiranje Mitsubishi i Hyundai automobila.
Pročitaj više

Cara Dušana 262, Zemun
Zemun, Beograd

Punjenje auto klime Auto klime Sale

Profesionalni servis auto klima Sale poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju auto klime na putničkim i teretnim vozilima, kao i vozilima specijalne namene. U našem radu koristimo digitalne servisne stanice, a sve u cilju kvalitetnijeg i efikasnijeg pružanja usluga
Pročitaj više

Majevička 2b (preko puta SC "11. April")
Novi Beograd, Beograd

Punjenje auto klime Auto klime Mirkovic

Auto servis Mirković nalazi se u Železniku i vrši kompletan servis auto klima za sve tipove vozila. Kod nas možete izvršiti efikasno i profesionalno čišćenje i dezinfekciju unutrašnjih ventilacionih otvora kako bi zaštitili Vaše i zdravlje Vaših saputnika.
Pročitaj više

Đorđa Radaka 8a, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto centar Makedo Gas - auto klime

Auto centar Makedo Gas iz Beograda vrši ugradnju, servis i dopunu auto klima na svim tipovima automobila
Pročitaj više

Smederevski put 22e
Zvezdara, Beograd

Servis Studio - auto klime

Od 1990. godine vodimo brigu o Vašim vozilima. Servisiranje i ugradnja svih vrsta auto klima, remont kompresora, popravka kompletne instalacije klima uređaja
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 56
Zemun, Beograd

Punjenje auto klime Čupa Ford

Paštrovićeva 10
Čukarica, Beograd

Punjenje auto klime Bebe

Sve na jednom mestu! Popravka i punjenje auto klima, servisiranje kompresora, zamena ulja u kompresoru, dezinfekcija rashladnog sistema.
Pročitaj više

Zadrugarska 3c
Zemun, Beograd

Auto servis GILE

Kako biste uvek bili siguran učesnik u saobraćaju, auto servis GILE nudi Vam redovni servis za sve tipove vozila, kombija i laka dostavna vozila. Stručni tim majstora sa dugogodišnjim iskustvom garantuje uspešnu popravku svih marki vozila, u najkraćem roku.
Pročitaj više

Slavka Miljkovića 75
Rakovica, Beograd

Punjenje auto klime je posao za strucne servise. Zamislite situaciju, plus 40 stepeni je, vi vozite po auto putu, sa vas lipti vreo znoj... Pod takvim uslovima, dovodite i sebe i druge učesnike saobraćaja u potencijalnu opasnost, jer se ne možete fokusirati sto odsto na vožnju, kada se, priznaćete, ni ne osećate baš najbolje. Auto klime su, baš iz tog razloga, odavno postale neminovnost, pa se nov auto koji nema ugrađenu klimu ne može ni zamisliti.

Da bi klima uređaj na vašem automobilu funkcionisao pravilno, neophodno je da u sistemu bude tačna količina rashladnog fluida, odnosno freona.

Dopuna auto klima

Naravno, punjenje auto klime je posao za majstore u profesionalnim servisima, taj posao vi ni ne znate, niti biste mogli da obavite sami. Gas koji se koristi u savremenim sistemima auto klima ima vrlo visoku tačku isparenja pa samim tim i veliku zavisnost od ambijentalne temperature. Iz tog razloga efikasno punjenje auto klime nije moguće korišćenjem klasičnih manometara.

Zbog toga se u mnogim servisima koriste digitalne servisne stanice poslednje generacije čime se postiže punjenje sistema tačnom količinom rashladnog fluida, propisanom od strane proizvođača. 

Zahvaljujući tom načinu punjenja klime, vaš uređaj će dobiti optimalne uslove za rad, pri čemu će i efikasnost hlađenja biti najbolja moguća, dok će, sa druge strane, opterećenje motora kao i njegova potrošnja, biti najmanje.

Punjenje auto klime – iskustva

Svaka auto klima godišnje gubi deo gasa iz rashladnog sistema, a to je od deset do petnaest grama. Iz tih razloga je neophodno uraditi pregled i punjenje auto klime minimum jednom u dve godine. 

Kao što smo istakli, sama procedura punjenja auto klime podrazumeva ubacivanje freona i ulja, i to u onoj količini koju je preporučio proizvođač automobila. Majstor će obratiti pažnju na to koji se gas stavlja u sistem, i da li je on štetan ili nije, pod tim mislimo na uticaj na čoveka ali i na okolinu.

Samo punjenje auto klime ćete obaviti u prostorijama auto servisa, a taj posao će vršiti iskusni majstori uz pomoć profesionalnih uređaja. Gas koji se koristi u ovu svrhu, pored toga što nije štetan za okolinu i ljude, sertifikovan je od strane EU i ekološki je ispitan. 

Kada vaša auto klima bude napunjena, na tu uslugu ćete dobiti i garanciju, dok se o svim detaljima koji vas u vezi punjenja klime interesuju možete raspitati kod stručnog osoblja odabranog servisa. 

Pored punjenja auto klime, u servisu možete obaviti i njeno redovno servisiranje, kao i dezinfekciju.

Da bismo u potpunosti uživali u vožnji, kada krenemo na putovanje sa svojom porodicom u neku daleku zemlju, auto klime će nam pružiti potpuni doživljaj, jer ćemo se osećati relaksirano, osveženo, opušteno i prijatno.

Za razliku od primera sa početka našeg teksta, gde oznojani vozač krivuda auto putem na plus četrdeset stepeni, vi ćete uživati u prijatnoj svežini svog automobila, koju pruža upravo napunjena i servisirana auto klima. 

Punjenje auto klime – cena:

U zavisnosti od vozila, cena punjenja auto klime je od 1500 do 6000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane