Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pumpe za vodu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pumpe za vodu

Stara narodna izreka kaže da su „voda i vatra dobre sluge, ali zli gospodari“. U istinitost te tvrdnje se i sami uverimo kada nam recimo, obilne kiše načine neku štetu. Voda može poplaviti bilo šta, pa da bi se, na primer, teren koji je potopljen, što pre vratio u normalno stanje, biće nam potrebne pumpe koje će ispumpavati vodu.

 

 

Sa druge strane, pumpe za vodu su efikasne i pogodne za korišćenje u domaćinstvu, i možemo razlikovati više vrsta kao što su  muljne, fekalne, zupčaste, napojne i slično.

Prodaja pumpi za vodu

Spomenimo aluminijumsku potapajuću pumpu, koja koristi napon od 230 V, i ima snagu od 300 W. Kućište pumpe je sačinjeno od aluminijuma, dok protok vode može biti maksimalno hiljadu litara na sat. Dostava vode je 80 m maksimalno, dok je najveća moguća potopljenost pet metara. Najviša temperatura vode je 35 stepeni Celzijusovih, poseduje priključak za crevo, kabal dužine 10 metara. Primera radi, ovakva pumpa je namenjena za čistu vodu, nije preporučljivo da se koristi za navodnjavanje i kućne instalacije.

Potapajuću pumpu za prljavu vodu karakteriše snaga od 400 W, kao i maksimalni učinak od 7500 l / h. Maksimalna visina dizanja vodenog stuba je pet metara, koliko iznosi i maksimalna dubina potapanja. Minimalan nivo vode koji je potreban za rad ove pumpe iznosi 7 centimetara. Sama pumpa je teška 3, 5 kg, a postiže maksimalnu temperaturu vode od 35 stepeni Celzijusovih. 

Kada govorimo o dubinskoj pumpi za vodu, nju karakteriše kućište od nerđajućeg čelika, kao i tri visokokvalitetna plastična točka pumpe i kvalitetan zaptivni prsten. Maksimalna dostavna visina je 32 metara, dok je najveća usisna dubina osam metara. Temperatura vode može biti do 35 stepeni, a maksimalna veličina nečistoće je do 2, 5 milimetara. Sama pumpa je teška 8,9 kilograma, i pripada prvoj zaštitnoj kategoriji. 

Veleprodaja pumpi

U ponudi možete pronaći različite modele pumpi za vodu, koje se koriste za raznovrsne namene. Dubinska pumpa, aluminijumska potapajuća pumpa, potapajuća pumpa za prljavu vodu, kaljužna potapajuća pumpa za prljavu i čistu vodu, potopna pumpa za nečistu vodu, potapajuća fekalna pumpa, potapajuća pumpa za čistu vodu, elektrovibraciona potapajuća pumpa – neki su od različitih proizvoda koje možete pronaći u veleprodajama pumpi za vodu.

 

Pumpe za vodu cena

Cene izuzetno variraju u zavisnosti od toga kakva pumpa vam je potrebna, kakvog je kapaciteta, i svih ostalih karakteristika. 

Navešćemo neke primere. Za elektrovibracionu potapajuću pumpu za čistu vodu, koja obezbeđuje protok čiste vode sa pet metara dubine, do visine maksimalno od pedeset metara, sve uz protok od 1400 litara na čas, potrebno je izdvojiti oko 5000 dinara.

Za potapajuću pumpu za čistu vodu, snage 220 W, koju karakteriše protok od 6000 litara vode na sat, koja ima stepenasti priključak za crevo prečnika 13, 15 i 19 milimetara, cena je oko 7500 dinara u proseku.

Navedimo nešto skuplju varijantu usled karakteristika, dubinska pumpa koja ima snagu od 1600 W, koja pod pritiskom od osam bara kroz cev prečnika od 5.4 inča, može izbaciti do 5100 litara vode za jedan sat, i to na visinu i do 80 metara. Cena ovako moćne pumpe za vodu je oko 33000 dinara u proseku.

Neke druge varijante jakih dubinskih pumpi su snage od 1100 W, gde pri pritisku najviše od 5.7 bara može ispumpati vodu i isporučiti je do maksimalne visine od 57 metara. Maksimalni protok vode ovog modela pumpe je 2500 litara na čas, a cena joj se u proseku kreće oko 26000 dinara.

Cena pumpi za vodu:

Raspon cena, u zavisnosti od modela je od 1099 dinara pa sve do 59073 din. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Uros Filipovic
Ukoliko su vam za navodnjavaje ili bilo koju drugu potrebu potrebne odgovarajuce pumpe za vodu, onda je definitivno najbolje resenje za vas da posetite mesto koje se zove Filter Frigo.
30.08.2017
Marina Zivkovic
Pumpe za vodu su nesto sto bi pre ili kasnije moglo da dodje do kvaliteta. Sa cenama su ove pumpe nesto sto dovoljno govori o raznolikosti koja postoji na nasem trzistu. Mada, uvek polazim od toga da koliko platim neku pumpu da ce to da mi se vrati.
29.08.2017
Stojance Ristovski
Kod nas pumpe za vodu zaista mogu da budu i vise nego razlicitog kvaliteta. Ukoliko se odlucite bas za ovakve pumpe za vodu, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Cene su pri tome ipak nesto sto bi moglo da bude u prvom planu.
16.05.2017
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, sve pumpe za vodu manje vise nisu ni malo pristupacne.
28.04.2017
Milen Jovanovic
Po mnogo cemu su ove pumpe nesto sto je bas skupo.
18.04.2017
Lea Stankovic
Ove pumpe za vodu su u svakom slucaju nesto sto pre ili kasnieje treba da se debelo plati.
05.04.2017
Filip Milutinovic
Po meni je veoma vazno da ove pumpe za vodu mogu da budu bas onako dobrog kvaliteta. Ukoliko se vec odlucite za tako nesto onda u svakom slucaju treba da potrazite kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
31.03.2017
Simona Vucinic
Sto se njih tice, sigurno je samo to da treba da dodjete do kvaliteta. Sve drugo je manje vazno i bitno.
17.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih pumpi tice, samo je vazno da na vreme kupite neku koja je bas kvalitetna.
27.02.2017
Marta Dencevic
Bitno je samo da budu dovoljne snage da snazno mogu da izbace vodu.
09.02.2017
Todor Markovic
Na nasem trzistu postoji mogucnost da se kupi zaisat veliki broj razlicitih pumpi za vodu. Ako se odlucite za bas neki od njih sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Veoma je bitno da sve pumpe za vodu budu bas onako dobrog kvaliteta.
12.01.2017
Petar Jankovic
Za svako domacinstvo je veoma vazno da se pumpa za vodu odrzava na sto je moguce bolji nacin.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da se brinete.
06.12.2016
Ivan Stojanovic
Ipak su pumpe za vodu u poljoprivredi nesto sto je svima potrebno. Tako da bi to moglo da bude zapravo veoma dobar biznis.
18.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne pumpe za vodu, samo treba da posetite firmu Zubadan i onda se sigurno necete pokajati.
01.11.2016
Biljana Brankovic
Cula sam da se veoma kvalitetne pumpe za vodu proizvode u Zubadam. To je jedan servis sa visegodisnjom tradicijom i iskustvo u ovoj oblasti.
08.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko vam je za navodnjavaje ili bilo koju drugu potrebu potrebna odgovarajuca pumpa za vodu, onda je definitivno najbolje resnjee za vas da posetite mesto koje se zove Filter Frigo.
03.08.2016
Dusan Markovic
Koliko god izgledalo ne bitno, svaki covek koji se bavi poljoprivredom mora na neki nacin poprilinco d ulaze u sebe. Zbog toga je uvek bolje ukoliko se stalno edukujete kako biste bili u trendu sa novostima.
05.07.2016
Janko Zivanovic
Prijatelj moj se bavi poljoprivredom i dosta je ulozio u pumpe i ostalu mehanizaciju. Dosta putuje po svetu i zbog toga cesto posecuje poljoprivredne sajmove i tamo kupuje pumpe razlicitih profila.