Universe kompresori

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - UNIVERSE DOO
PRODAJA, SERVIS I ODRŽAVANJE KOMPRESORA I REZERVNIH DELOVA


Ukoliko su vam potrebni kompresori za vazduh, pneumatski alat, oprema za komprimovani vazduh (sušači, filteri, pripremne grupe, brze spojke) ili, pak, rezerveni delovi za komprosore i pneumatski alat, a niste se još odučili gde da ih potražite, prava adresa za Vas je preduzeće Universe doo Beograd. Poslujemo blizu 30 godina. Preduzeće Universe doo Beograd obavlja i prodaju i održavanje kompresora, pneumatskog alata, opreme i rezervnih delova. Nalazimo se u Ulici Vojvode Baćevića br. 78 u Beogradu.

Kod nas možete kupiti i održavati sve vrste kompresora i opreme za komprimovani vazduh: klipni i vijčani, novi i polovni iz proizvodnog programa Trudbenik Doboj, Balma-Italija, ALUP-Nemačka, Comprag Nemačka, Discover i Maxdryer-Turska, Omega AIR – Ljubljana I drugih.

I ne samo to, kod nas možete kupiti i rezervne delove za kompresore i opremu navedenih i drugih proizvodjača. Takođe, bavimo se i proizvodnjom rezervnih delova i kompresora.

Za Vas možemo pripremiti i isporučiti filtere, odvijače kondezata, merne instrumente, ventile i drugo.

Bavimo se i projektovanjem instalacija komprimovanog vazduha, održavanjem kompresora i kompresorskih stanica, kao i iznajmljivanjem kompresora.

Ukoliko vam je potreban pneumatski alat, kod nas možete kupiti i ručni pneumatskia lat, brusilice, pneumatske čekiće, bušilice, balansere i ostalo.

Pored prodaje, bavimo se i servisiranjem kompresora za vazduh, penumatskog alata i rezervenih delova za kompresore i pneumatske alate i opreme za komprimovani vazduh.

U našim servisima naši zaposleni će Vam vrlo kvalitetno obaviti servis klipnih kompresora, vijčanih kompresora, dizel kompresora, kao i servisirati pneumatski alat.

U mogućnosti smo da obavljamo sve vrste usluga iz naše delatnosti u najkraćem mogućem roku, a takođe i da vršimo usluge i isporuku robe sa odloženim plaćanjem. Za sve proizvode i usluge koje kupite kod nas dajemo garanciju u skladu sa uslovima koje daje proizvodjač.

Preduzeće Universe kompresori registrovano je za proizvodnju, usluge i trgovinu, kao i za poslove uvoza, izvoza i zastupanja stranih firmi. Raspolažemo sa 600m2 sopstvenog poslovnog prostora.

Uspešno sarađujemo sa više stotina poslovnih partnera, među kojima su, EPS-REIK Kolubara, TE Nikola Tesla A i B, RTB Bor, Javno-komunalna preduzeća u Begradu, (Vodovod i kanalizacija, GSP, Gradska čistoća, Parking servis), zatim zdravstvene ustanove i mnoštvo drugih.

Za detaljnije informacije možete nam pisati na e-mail:
office@universe.rs

A možete nas i pozvati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati.

Universe doo Beograd

ADRESA RADIONICE-SERVISA Ulica Vojvode Baćevića 78 (Na strani Medakovića) Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

29.05.2012 06:46
tomo

postovani dali mozete izvrsiti opravku i remont kompresora ACX 83 B koj se nalazi na kamionu iveco. kompresor sa dve cilindra

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Industrija Pumpe i kompresori
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Universe kompresori
  • Universe,
  • Universe prodaja kompresora,
  • Universe servis kompresora,
  • prodaja i servis kompresora Voždovac,
  • Universe kompresori Beograd,
  • Universe doo Beograd,
  • Universe radno vreme