Tehnogama

5.0 | 9 ocena
Ulica: Dečka 157, Šimanovci
Grad: Beograd
Tehnogama
Telefon: 022/
tehnogama.com

O nama

TEHNOGAMA

Tehnogama d.o.o. Šimanovci, je kompanija čiji je osnovni koncept pružanje podrške proizvodnim kompanijama u regionu a u oblasti proizvodnje, tretmana i obrade komprimovanog vazduha, kao jednog od osnovnih energenata svake proizvodne delatnosti. Smešteni smo u sopstvenom objektu, veličine 1.280 m2, u Šimanovcima, sa oko 280 m2 kancelarijskog prostora i oko 1.000 m2 u kome je smešten servisno-remontni centar za klipne i vijčane kompresore, kao i opremu za komprimovani vazduh.

Od 2016-te godine, uspešno poslujemo i na tržištu R.Crne Gore gde posedujemo „ćerku firmu“ Tehnogama d.o.o. Nikšić, te naši partneri i na tom području uživaju kvalitetnu podršku a po pitanju opreme za proizvodnju i tretman komprimovanog vazduha.

Kao što i glasi naš moto „Vazduh za rad!“, prepoznali smo osnovnu potrebu naših partnera a to je besprekoran komprimovani vazduh, kako u smislu kvantiteta, tako i u smislu kvaliteta. Iz tog razloga, naša paleta roba i usluga se sastoji od sledećeg:

Osim zavidne stručne osposobljenosti naše servisne službe, Tehnogama pruža sigurnost našim partnerima i velikim lagerom polovnih kompresora, koji su u svakom momentu na raspolaganju klijentima u slučaju povećane potrebe za komprimovanim vazduhom ili u slučaju većeg zastoja usled iskakanja iz rada kompresora ili opreme za pripremu komprimovanog vazduha. Na raspolaganju su kompresorske jedinice od 4 kW snage pa do 110 kW u svakom trenutku.

Servisni centar trenutno ima 10 stalno zaposlenih servisera i 7, kompletno opremljenih, servisnih vozila. Lager rezervnih delova je nešto čime se zaista ponosimo te nas to čini zaista kvalitetnom servisnom podrškom. Dakle, Vaše je da se bavite sopstvenim proizvodima a naše je da obezbedimo „Vazduh za rad!“

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Teodora Ljubicic
  21.05.2018 12:04

  Najkvalitetnije kompresore za vazduh i sisteme za hladjenje i ventilaciju kod veliki industrijskih postrojenja. TEHNOGRAMA se bavi servisiranjem i remontom ostle robe.Sve pohvale!

  Kosta Savic
  18.04.2017 05:20

  Izvode hidro probu sudova pod pritiskom,prodaju,bazdarenje i servis sigurnosnih ventila,manometara i termometara sa izdavanjem uverenja.U ovom prodajnom asortimanu mozete naci sve sto je potrebno za vas rashladni sistem kao i sistem komprimovanog vazduha.

  Milos Topalovic
  01.02.2017 10:39

  Rezervoari za komprimovani vazduh,susaci za komprimovani vazduh friziderski,membranski i adsorpcioni,filtracija za komprimovani vazduh,odvajaci ulja i kondenzata,vrhunske usluge na jednom mestu,od servisa do ugradnje.

  Maja Matic
  05.07.2016 11:26

  Uvoznik je najkvalitetnijih kompresora za vazduh i sistema za hladjenje i ventilaciju velikih industrijskih postrojenja.Ovi sistemi su najmoderniji,pravljeni po savremenim tehnoloskim parametrima.

  Ilija Radovic
  19.05.2016 10:57

  Veliki broj delatnosti na jednom mestu kada je u pitanju prodaja,servisiranje i testiranje kada je u pitanju oprema za komprimovani vazduh,klipni kompresori,susaci mta iz Italije,industrijski cileri,odrzavanje rashladnih kula.Sklop iskusnih i strucnih radnika i savremene tehnologije.

  Ana Maric
  07.08.2015 10:21

  Topla preporuka ako Vam trebajuvijcani kompresori, klipni kompresori, rashladni, cileri, remont i servis kompresora!

  Milica Milenkovic
  09.05.2015 02:33

  Vrhunski servis i remont kompresora. Svaka čast za Tehnogama tim.

  Natasa Petrusic
  27.03.2015 04:29

  Koja je cena za otkup plastike u Beogradu? Nalazimo se u Nisu i godišnje skupimo oko 1t plasticnih materijala, interesuje nas da li saradjujete sa malim otkupljivacima.

  Gorana Banović Jager
  20.09.2011 02:50

  Moje pitanje je da li vršite servisiranje kompresora proizvođača Alteries Francios. Ako ste u mogućnosti poslala bih vam zahtev u ime NIS-a.