Tehnogama

 • 10
5.00 | 7 ocena

TEHNOGAMA


Tehnogama d.o.o. Šimanovci, je kompanija čiji je osnovni koncept pružanje podrške proizvodnim kompanijama u regionu a u oblasti proizvodnje, tretmana i obrade komprimovanog vazduha, kao jednog od osnovnih energenata svake proizvodne delatnosti. Smešteni smo u sopstvenom objektu, veličine 1.280 m2, u Šimanovcima, sa oko 280 m2 kancelarijskog prostora i oko 1.000 m2 u kome je smešten servisno-remontni centar za klipne i vijčane kompresore, kao i opremu za komprimovani vazduh.

Od 2016-te godine, uspešno poslujemo i na tržištu R.Crne Gore gde posedujemo „ćerku firmu“ Tehnogama d.o.o. Nikšić, te naši partneri i na tom području uživaju kvalitetnu podršku a po pitanju opreme za proizvodnju i tretman komprimovanog vazduha.

Kao što i glasi naš moto „Vazduh za rad!“ ,prepoznali smo osnovnu potrebu naših partnera a to je besprekoran komprimovani vazduh , kako u smislu kvantiteta, tako i u smislu kvaliteta. Iz tog razloga, naša paleta roba i usluga se sastoji od sledećeg:


Osim zavidne stručne osposobljenosti naše servisne službe, Tehnogama pruža sigurnost našim partnerima i velikim lagerom polovnih kompresora, koji su u svakom momentu na raspolaganju klijentima u slučaju povećane potrebe za komprimovanim vazduhom ili u slučaju većeg zastoja usled iskakanja iz rada kompresora ili opreme za pripremu komprimovanog vazduha. Na raspolaganju su kompresorske jedinice od 4 kW snage pa do 110 kW u svakom trenutku.

Servisni centar trenutno ima 10 stalno zaposlenih servisera i 7 ,kompletno opremljenih, servisnih vozila. Lager rezervnih delova je nešto čime se zaista ponosimo te nas to čini zaista kvalitetnom servisnom podrškom. Dakle, Vaše je da se bavite sopstvenim proizvodima a naše je da obezbedimo „Vazduh za rad!“

Iskustva i preporuke posetilaca

21.05.2018 12:04
Teodora Ljubicic

Najkvalitetnije kompresore za vazduh i sisteme za hladjenje i ventilaciju kod veliki industrijskih postrojenja. TEHNOGRAMA se bavi servisiranjem i remontom ostle robe.Sve pohvale!

18.04.2017 05:20
Kosta Savic

Izvode hidro probu sudova pod pritiskom,prodaju,bazdarenje i servis sigurnosnih ventila,manometara i termometara sa izdavanjem uverenja.U ovom prodajnom asortimanu mozete naci sve sto je potrebno za vas rashladni sistem kao i sistem komprimovanog vazduha.

01.02.2017 10:39
Milos Topalovic

Rezervoari za komprimovani vazduh,susaci za komprimovani vazduh friziderski,membranski i adsorpcioni,filtracija za komprimovani vazduh,odvajaci ulja i kondenzata,vrhunske usluge na jednom mestu,od servisa do ugradnje.

05.07.2016 11:26
Maja Matic

Uvoznik je najkvalitetnijih kompresora za vazduh i sistema za hladjenje i ventilaciju velikih industrijskih postrojenja.Ovi sistemi su najmoderniji,pravljeni po savremenim tehnoloskim parametrima.

19.05.2016 10:57
Ilija Radovic

Veliki broj delatnosti na jednom mestu kada je u pitanju prodaja,servisiranje i testiranje kada je u pitanju oprema za komprimovani vazduh,klipni kompresori,susaci mta iz Italije,industrijski cileri,odrzavanje rashladnih kula.Sklop iskusnih i strucnih radnika i savremene tehnologije.

07.08.2015 10:21
Ana Maric

Topla preporuka ako Vam trebajuvijcani kompresori, klipni kompresori, rashladni, cileri, remont i servis kompresora!

09.05.2015 02:33
Milica Milenkovic

Vrhunski servis i remont kompresora. Svaka čast za Tehnogama tim.

27.03.2015 04:29
Natasa Petrusic

Koja je cena za otkup plastike u Beogradu? Nalazimo se u Nisu i godišnje skupimo oko 1t plasticnih materijala, interesuje nas da li saradjujete sa malim otkupljivacima.

20.09.2011 02:50
Gorana Banović Jager

Moje pitanje je da li vršite servisiranje kompresora proizvođača Alteries Francios. Ako ste u mogućnosti poslala bih vam zahtev u ime NIS-a.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Industrija Pumpe i kompresori
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Tehnogama
 • Tehnogama,
 • Tehnogama d.o.o.,
 • Tenogama Beograd,
 • Tenogama Šimanovci,
 • Vijčani kompresori,
 • klipni kompresori,
 • rashladni sušači za kompresore,
 • filtracija komprimovanog vazduha,
 • boce za kompresore,
 • čileri za hlađenje vode,
 • remont kompresora,
 • servis za kompresore,
 • polovni kompresori za vazduh,
 • iznajmljivanje kompresorske tehnike,
 • renta kompresora i opreme