Dodaj firmu

Tehnogama

Tehnogama d. o. o. Beograd je kompanija čiji je osnovni koncept pružanje servisnih usluga i uopšte praćenje i pružanje podrške sve većem broju proizvodnih kompanija u ovom delu Evrope.
Pročitaj više

Dečka 157, Šimanovci
Beograd

Universe kompresori

Preduzeće UNIVERSE DOO posluje gotovo 30 godina. Bavimo se prodajom, servisiranjem i održavanjem kompresora, pneumatskog alata, opreme i rezervenih delova. Sve vrste usluga iz naše delatnosti obavljamo u najkraćem mogućem roku
Pročitaj više

Vojvode Baćevića 78
Voždovac, Beograd

Sparecomp - vijčane pumpe i delovi za kompresore

Kompanija Sparecomp poseduje uspešnu tradiciju prodaje opreme za industriju: vijčane pumpe i rezervni delovi za kompresore. U našoj ponudi očekuju Vas delovi vodećih svetskih proizvođača čiji smo predstavnici u Srbiji: CPI i Leistriz pumpen...
Pročitaj više

Nikole Marakovića 6
Rakovica, Beograd

Novosti iz rubrike Pumpe i kompresori

Vidi sve (8)

Zašto je važno redovno održavati pumpe i kompresore?

Održavanje i servis kompresora je kao i održavanje svih ostalih mašina od važnog značaja za njihovo funkcionisanje.

Zašto je važno redovno održavati pumpe i kompresore?

Šta su to vakum pumpe?

Glavna funkcija vakum pumpi je pokretanje i menjanje brzina. One se nalaze na glavi motora, a njima upravlja bregasta osovina, zato sa njom moraju da barataju samo iskusni serviseri sa velikim znanjem o motorima.

Šta su to vakum pumpe?

Šta su sušači vazduha?

Sušači vazduha pomoću hidrostata regulišu vlažnost vazduha u prostoriji. Mogu se koristiti i u kućnim uslovima, ali i za veće objekte, poslovne prostore i drugo.

Šta su sušači vazduha?

Šta je važno da znate pre kupovine pumpi?

Ukoliko nemate dovoljno informacija o pumpama koje su Vam potrebne i njihovim performansama, uvek možete potražiti pomoć stručnjaka ili pročitati neki korisni vodič o kupovini.

Šta je važno da znate pre kupovine pumpi?
Iskustva i preporuke posetilaca
Tihomir Senic
21.05.2018 12:43

Vijacne pumpe imaju siroku primenu u razlicitim granama industrije:gas,nafta,hemijska,procesna,proizvodnja struje kao i industrija odpadnih voda.SPARECOMP se bavi kvalitetnom izradom vijacnih pumpi i delova za komresore. Visok kvalitet i strucan tim vam stoje na raspolaganju!

Sparecomp - vijčane pumpe i delovi za kompresore
tomo
29.05.2012 06:46

postovani dali mozete izvrsiti opravku i remont kompresora ACX 83 B koj se nalazi na kamionu iveco. kompresor sa dve cilindra

Universe kompresori
Gorana Banović Jager
20.09.2011 02:50

Moje pitanje je da li vršite servisiranje kompresora proizvođača Alteries Francios. Ako ste u mogućnosti poslala bih vam zahtev u ime NIS-a.

Tehnogama
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane