Danijela Živancević psihoterapeut

 • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - PSIHOTERAPIJA I SAVETOVANJE


Svako od nas povremeno se suočava sa različitim životnim preprekama i problemima za koje jednostavno osećamo da ne možemo da ih prevaziđemo sami. Pomoć prijatelja, komšinice, pa čak i rođaka i sveštenika, ume da bude od koristi, ali svakako je savet stručnjaka ono što je uvek najbolje rešenje.

U psihoterapeutskom savetovalištu Danijele Živančević spec. psihoterapije i savetovanja, na raspolaganju su Vam tretmani za rešavanje problema poput:

 • - prevazilaženje anksioznosti, depresije i strahova;
 • - nedostatak samopouzdanja;
 • - problemi u komunikaciji;
 • - različite životne krize, dileme i gubici (posao, ljubav, smrt drage osobe);
 • - problemi u odrastanju mladih (neprilagođenost, nasilje u školama);
 • - partnerski odnosi (krize, dileme, razvodi).

Tretmane radi Danijela Živančević specijalista psihoterapije i savetovanja. Nosilac je nacionalnog sertifikata za psihoterapiju Saveza društva psihoterapeuta Srbije. Autor je posebno dizajniranih programa Emocionalne inteligencije i Asertivne komunikacije i ima višegodišnje iskustvo u radu sa pojedincima, parovima, grupama i stručnim edukacijama. Zaposlena je u Psihopolis institutu na mestu psihoterapeuta i edukatora. Privatnu praksu je započela pre 15 godina, a glavna delatnost je bračno i porodično savetovanje, individualna psihoterapija usmerena na lični razvoj, razvoj socijalnih veština i komunikacija.

Ukoliko ste u procesu preživljavaljanja duboke traume, ne uspevate da se oslobodite strahova, anksioznosti, stalne neprijatnosti; ne možete da se snađete među vršnjacima; teško Vam je da preusmerite misli na bilo šta drugo osim onoga što Vas muči – nemojte da ignorišete činjenicu da Vam je potrebna pomoć.

Emotivne tegobe, iako nisu bolest, često ostavljaju neželjene tragove na svakodnevni život i okolinu, poslovni ili školski uspeh, brak i porodicu itd. Zato treba da se posavetujete sa stručnim licem koje će Vam, pored istinskog razumevanja kroz šta prolazite, pomoći da situaciju u kojoj ste što pre prevaziđete na stručan i bezbedan način.

Usluge u našem savetovalištu pružamo svakoga dana, u terminima koje smo prethodno u dogovoru sa Vama zakazali telefonom. U izuzetnim prilikama, moguć je rad i na Vašoj adresi, ali je za to neophodna prethodna konsultacija i procena.

Dugogodišnji praksa i veliko iskustvo, kao i obrazovanje sticano kod uvaženih profesora i internacionalnih psihoterapeuta i predavača, garant su kvaliteta usluge koju Vam pruža Danijela Živančević Psihoterapija i savetovanje.


DANIJELA ŽIVANČEVIĆ, Psihoterapija i savetovanje, Novi Sad (Liman 1)

Radno vreme: na zakazivanje.
E-mail: danijelazivancevic75@gmail.com
Facebook: danijela.zivancevic.7
Skype: danijela.zivancevic

Iskustva i komentari posetilaca

19.03.2019 12:41
Виолета Викица Виолета Викица
Da li mozete da mi kazete cenu pregleda ajde da tako kazem i da li radite sa decom 11-12 godina? Unapred zahvalna
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Psihološka savetovališta
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Danijela Živancević psihoterapeut
 • Danijela Živancević psihoterapeut,
 • Danijela Živancević Novi Sad,
 • psihoterapeuti Novi Sad,
 • psihoterapija u Novom Sadu,
 • Psihoterapija i savetovanje Danijela Živancević