Razvojno savetovalište Jana Medica

5.0 | 3 ocena
Ulica: Mirka Jovanovića 25
Grad: Kragujevac
Razvojno savetovalište Jana Medica
Telefon: 034/
Mobilni: 066/

O nama

RAZVOJNO SAVETOVALIŠTE JANA MEDICA

Praćenje, podsticanje i unapređenje mentalnog zdravlja dece, posebno kod one koja su rođena sa rizikom, ili one kod koje su već dijagnostifikovane smetnje u razvoju, veoma je važno za što bolji napredak svakog deteta, a samim tim i bitno polje delovanja Razvojnog savetovališta Jana Medica.

Čitav tim stručnjaka – pedijatar, psiholog, logoped, fizijatar i defektolog, stoji Vam na raspolaganju kako bismo zajedno Vašem detetu obezbedili siguran put ka zdravom odrastanju.

Sve svoje znanje sticano godinama stavljamo u službu zdravlja naših najmlađih, a uz pomoć najsavremenijih dijagnostičkih alata i aparata obezbeđujemo temeljan pregled i sigurnu dijagnozu. Uz adekvatno određenu terapiju, vratićemo osmeh na lice i Vama i Vašem detetu.

Autizam, razvojna psihologija, noćno mokrenje, mucanje, različiti strahovi… Ove pojave kod dece mnogo su češće nego što ste možda mislili, ali je dobra vest da se većina njih veoma lako može rešiti samo uz malu pomoć stručnjaka. Zato je tu tim Razvojnog savetovališta Jana Medica koji će Vam rado izaći u susret i uz pomoć čitavog tima stručnjaka dati odgovarajući savet i terapiju.

Preventiva je osnova dobrog zdravlja i zato ordinacija Jana Medica pridaje veliki značaj redovnim preventivnim pregledima, kao i praćenju rasta i razvoja dece od samog rođenja. Nudimo i uslugu vakcinisanja po utvrđenom kalendaru, uz odgovorajuće savetovanje o zdravim navikama u ishrani i praćenja eventualne pojave razvojne patologije.

Pored svih vrsta pedijatrijskih usluga, višegodišnje iskustvo stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije različitih subspecijalnosti dostupno Vam je u Razvojnom savetovalištu Jana Medica za konsultativne usluge: neonatolog, pulmolog, alergolog, neurolog, gastroenterolog, endokrinolog, nefrolog, hematolog, kardiolog, kao i dečiji hirurg-urolog, ortoped, dermatovenerolog, otorinolaringolog, fizijatar.

Radno vreme:

ponedeljak-petak 12-20h;
subotom i nedeljom za hitne slučajeve

E mail: medica.jana@gmail.com

Facebook:

Specijalistička pedijatrijska ordinacija Jana Medica, Mirka Jovanovića 25, Kragujevac (Vašarište)

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Psihološko savetovalište Iskrica, Dragoljuba Milovanovića Bene 11, Kragujevac
    Dr Ana Stanojević Psihoterapeut, Prvoslava Stojanovića 6, II sprat, stan 13, Kragujevac