Kontakt podaci za vašu firmu

Sportagram

  • 1
5.0 | 8 ocena
Opremite Vašu teretanu ili klub fitnes rekvizitima i sportskom opremom vrhunskog kvaliteta, posetite radnju Sportagram. Pored prodaje, bavimo se i servisom fitnes opreme. Takođe, nudimo veliki izbor dodataka ishrani, uz besplatne savete st...
Pročitaj više
Kosovska 19
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Postoje razliciti proteinski napici. Cene su naravno razlicite, sve zavisi od kvaliteta. Uglavnom su to cene koje se krecu do 3000 dinara po pakovanju. Postoji i mogucnost kupovine na kesicu po ceni od nekih 150 dinara.
Ivana Petrovic
U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo i vise nego potrebna vrsta napitaka.
Petar Jankulovski
Mogu samo slobodno da kazem da je kvalitet ovih proteina sto se mene tice, naravno i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, samo da znate da je ovo ipak nesto za cime ja nikada ne bih imala potrebe i nesto sto u svakom slucaju ja nikada ne bih kupila.
Stojance Ristovski
Otovrite malo internet i izguglate par sajtova. To vam je najlaksi i najjeftini nacin da pronadjete neke dobre recepte po pitanju proteinskih napitaka.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, i vise je nego vazno da znate da skoro svi proteinski napici mogu da vam donesu neku korist.
Milen Jovanovic
Koliko mi je samo poznato, sto se mene licno tice, veoma je vazno da se bas na ovom mestu odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ove vrste proteina uvek mogu da budu bas nesto posebno.
Filip Milutinovic
Ako vec planirate da pravite ovu vrstu napitak, veoma je vazno da u njega ulozite bas onako kvalitetne sastojke.
Simona Vucinic
Po pitanju ovih proteina samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da brinete.
Mihajlo Nastasovic
Samo treba da vodite racuna o tome od cega se prave ti proteinski napici posto sastav sirovina nije uvek dobar i isti.
Marta Dencevic
Ako mene pitate, veoma je vazno da znate da su proteini z amisicnu masu ipak nesto sto je svima potrebno. U tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Todor Markovic
Ako mene pitate, veoma je mala sansa da napravite neke proverene i kvlaitetne proteinske napitke. Pre mislim da je najbolje resenje da potrazite neki gotov proizvod.
Ljubinka Sreckovic
Ipak nije realno u potpunosti ocekivati da se kupe kvalitetni proteinski napici na pijaci. Ipak zato treba da posetite mesto koje se zove Dietfood.
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvalitenith proteinskih napitaka, ubedljivo je najbolje da posetite centar Ultimate Nutrition. To je mesto koje prodaje samo kvalitetne proizvode renomiranih svetskih proizvodjaca.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetne proteinske napitke mozete da kupite u radnji Dietfood a da se pri tome ni malo ne pokajete.
Jana Stankovic
Iako mozda postoji veliki broj razlicitih nacina da na prirodan nacin napraviti prirodne proteinske napitke, ipak smatram daje potrebno da u profesionalnoj radnji kupite one koji su najboljeg kvaliteta.
Janko Zivanovic
Slazem se sa tim da svako moze da napravi odredjene kvalitetne napitke ali je generalno problem i u tom sto se ipak sa njima ne moze dobiti u potpunosti kvalitetan efekat.
Petar Jankovic
Proteinski napici su sastavni deo ishrane vecine sportista. Ukoliko se vec opredelite za kvalitetne proteinske napitke, u svakom slucaju je najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem kako ne biste zeznuli nesto.
Marko Petrovic
I ja smatram da je u svakom slucaju ubedljivo najbolje neko prirodno resenje. Pri tome, ni sa cim ne treba preterivati. Nekada sam u mladosti i ja bio profesionalni sportista i uvek sam se najbolje osecao kada sam ziveo u nekoj ravnotezi i normalno ishrani.
Dusan Markovic
Na nasem trzistu se u danasnje vreme moze pronaic veliki broj razliciith proteinskih napitaka. Ono sto je svima manje - vise zajednicko je da u sebi sadrze poprilicno veliki broj vestackih elemenata. Bolje je zbog toga da na internetu pronadjete neke recepte koji bi vam svakako bili mnogo bolje - prirodnije resenje.
Ivan Stojanovic
Postoje razliciti proteinski napici. Cene su naravno razlicite, sve zavisi od kvaliteta. Uglavnom su to cene koje se krecu do 3000 dinara po pakovanju. Postoji i mogucnost kupovine na kesicu po ceni od nekih 150 dinara.