Kontakt podaci za vašu firmu

Agencija za modele Glamour Style

  • 1
5.0 | 1 ocena
Ukoliko maštate o karijeri profesionalnog modela, agencija Glamour Style je prava adresa za Vas. Naš rad usmeren je na otkrivanje novih ženskih modela koji žele da izgrade dugogodišnju uspešnu karijeru, a promovišemo, pre svega, foto model...
Pročitaj više
Knez Mihajlova 21, lok 85, TC...
Stari grad,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.04.2018 02:00
Lidija Ostojic
Prorek spada u vece i odgovornije i masovnije organizacije,koja posluje na citavoj teritoriji Srbije.Njihov tim organizuje sve vrste promotivnih aktivnosti kao sto su:promocije proizvoda na licu mesta(soping centri,hipermarketi..),degustacija hrane i pica,prezentacija rada aparata i masina,izrada uniformi i kacketa za hostese i promoterke i jos mnogo toga.U koliko ste zainteresovani za bilo koji segment javite se !
18.04.2018 01:49
Ana Jakovljevic
Ako ste mlade lepe i pritom imate lepu figuru onda ste na pravom mestu. Agencija za modele Glamur Style ce vam sigurno pomoci da postanete mozda jedna od poznatih foto modela kod nas i sire.Takodje ova agencija se bavi izborom devojaka za revije,profesionalno fotografisanje,najrazlicitije reklame,prezentacije kao i hosting promocije.Dovoljno je samo da popunite formular i posaljite ga na sajt www.glamur-style.rs. Srecno!
07.04.2017 05:26
Jovica Vitakic
Ako i vi sanjate da jednog dana postanete profesionalni model,agencija Glamour Style Beograd je prava adresa za vas.Dovoljno je samo da popunite formular na njihovom sajtu www.glamour-style.rs i prilozite dve fotografije,lice i cela figura.
13.01.2017 01:26
Andrija Atanaskovic
Najsigurniji nacin da prezentujete svoju firmu ili da javno mnjenje upoznate sa svojim proizvodima.Hostese Mega Marketinga pored savrsenog izgleda poseduju neverovatne vestine i moc ubedjivanja i zato su efikasnije od bilo kog reklamnog materijala.
13.01.2017 01:23
Milos Topalovic
Njihove hostese su veoma iskusne jer prolaze kroz svakodnevnu obuku i edukovanje a o svakoj firmi koju prezentuju i proizvodima poseduju sve neophodne informacije tako da za kratko vreme zaokupe paznju ljudi bez obzira gde se nalaze.
12.01.2017 08:51
Sanja Kekic
Postanite i vi deo neke revije.Glavni kriterijum kojim se agencija Glamour Style rukovodi prilikom izbora novih devojaka je glamurozan izgled.U potrazi su za devojkama koje su lepo i skladno gradjene,fotogenicne i glamurozne.
27.06.2016 03:09
Goran Sarenac
Hostese su u danasnje vreme postale veoma bitan deo poslovnog marketinga.Ova firma vam nudi hostese sa iskustvom u prodaji i prezentaciji koje svojim izgledom i radnim iskustvom konkretno reklamiraju vase proizvode i podizu vasu poslovnost na veci nivo.
16.05.2016 05:26
Sandra Marinkovic
Hostese predstavljaju veoma bitnu kariku u lancu modernog marketinga.Ako zelite da plasirate vas proizvod ili neki projekat,ideju, preporucujem vam da se obratite Mega marketingu a njihove hostese ce vam doneti zeljene rezultate.
31.07.2015 11:12
Jelena Roncevic
Ukoliko Vam je potrebna promocija u trgovačkim centrima Beograd, toplo preporučujem ljubazne devojke koje angažuje Mega Marketing. Pozdrav za divne devojke
25.03.2015 04:25
Petar Nikolic
Najprofesionalnije hostese za dnevne i noćne promocije proizvoda.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Promoterke - Hostese