Panurbis projektni biro

5.0 | 1 ocena
Ulica: Maksima Gorkog 5
Grad: Pančevo
Panurbis projektni biro
Telefon: 013/
Mobilni: 063/
www.panurbis.rs

O nama

PANURBIS


Projektni biro Panurbis bavi se izradom projekata parcelacije i urbanističkim projektima, kao i izradom tehničke dokumentacije za sve vrste projekata visokogradnje. Naš stručan i profesionalan tim ima dugogodišnje iskustvo sticano u radu sa vodećim pančevačkim arhitektama, kao što su Đorđe Stojić, Jovan Jelić, Ivan Pezelj, Mirko Halmaj, Časlav Litvinović, Danilo Markez, Branimir Somobrac.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi svih nivoa urbanisitčke dokumentacije, projektni biro Panurbis nudi Vam sledeće usluge:

Ukoliko želite da legalizujete Vaš objekat u skladu sa novim propisima, legalizacija objekata izgrađenih bez građevinske dozvole, sastavni je deo našeg rada. Legalizacijom Vašeg objekta dobijate građevinsku i upotrebnu dozvolu, što je osnovni preduslov za knjiženje objekta na Vaše ime.

Uporedo sa praksom urbanističkog projektovanja, biro Panurbis bavi se i projektovanjem svih vrsta objekata iz oblasti arhitekture. Bilo da je u pitanju projektovanje zgrada za stanovanje, projektovanje poslovnih objekata ili izrada projekata kuća, naš cilj je da se uvek predstavimo što kvalitetnijim idejama. Naši klijenti mogu da budu sigurni da ćemo im pružiti neophodnu pomoć u svim fazama, od idejnog rešenja do izvođačkog projekta.

Ako želite da Vaš dom ili poslovni prostor preuredite na profesionalan način, naš arhitekta će Vam ponuditi atraktivna i funkcionalna rešenja koja će u potpunosti zadovoljiti Vaše kriterijume. Izrada projekata enterijera predstavlja tehnički elaborat sa 2D i 3D prikazima i može obuhvatiti ceo građevinski objekat ili samo pojedine prostorije i delove prostora.

Sa željom da Vaš dom ili kancelarija uvek izgledaju originalno i funkcionalno, projektni biro Panurbis, može Vam ponuditi raznovrsna rešenja, a Vaše je samo da, u skladu sa Vašim željama i zahtevima, donesete konačnu odluku. Izrada projekta kuće, izrada projekta enterijera, kao i izrada projekata legalizacije uz našu pomoć biće završena brzo, pouzdano i efikasno. Projektni biro Panurbis nudi Vam efikasna rešenja za sve Vaše dileme.

Projektni biro Panurbis, Maksima Gorkog 5, Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Marija Nišić
    08.09.2015 01:19

    Da li pružate usluge kao što je izrada urbanistickih projekata? Potrebna mi je izrada projekta za kuću u Pančevu