Kontakt podaci za vašu firmu

Foto Sava

  • 1
0.0 | 0 ocena
Foto SAVA se nalazi u centru Pančeva u ulici Vojvode Radomira Putnika 26. Kvalitet, tačnost i raznovrsnost u izradi na svim poljima fotografije....
Pročitaj više
Vojvode Radomira Putnika 26
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Nikola Majstorovic
Profesionalno fotografisanje je veoma slozen posao koji jednostavno zahteva veliko znanje i strucnost. Potrebno je i pored velikog znanja imati i kvalitet u pogledu adekvatne i kvalitetne opreme.
Filip Milutinovic
Ovo fotografisanje mora da kosta. Nista drugo tu po meni i nije bas toliko bitno kao sto bi mozda moglo ili trebalo da bude. Po pitanju cena, naravno kvalitet treba da se podrazumeva.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, mora profesionalno fotografisanje da se debelo plati, ukoliko zelite da vam to uradi neko kako treba.
Mihajlo Nastasovic
Profesionalno fotografisanje je u ovom trenutku na vrhunskom nivou u Beogradu.
Lea Stankovic
U svakom slucaju, kako god da okrenete ne treba nikoda vas prevari. Posebno ukoliko vam kaze da profesionalno fotografisanje moze da bude jeftino.
Todor Markovic
Po meni je ipak ovo fotografisanje nesto sto se godina uci. Ipak to nije nista neobicno po meni.
Simona Vucinic
U svakom slucaju je ovo nesto u sta ne treba da sumnjate. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog fotografisanja tice, kvalitet je naravno i vis enego vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
U svakom slucaju, profesionalno fotografisanje je nesto sto dosta kosta i sot mora bas onako lepo da se plati.
Petar Jankovic
Koliko se samo meni cini, ovo je posebna vrsta fotografisanja. Sve ostalo i nije toliko vazno ako mene pitate.
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju treba da se opredelite za kvalitet u okji zaista vise nemate razloga da sumnjate.
Ivan Stojanovic
Za profesionalno fotografisanje vam je ipak potreban jedan vrhusnki profesionalac u kojeg zaista morate da imate puno poverenje. To samo mozete da dobijete ako posetite neku bas dobru foto radnju.
Nikolina Pantelic
Ako vam je iz nekog razloga potrebno kvalitetno profesionalno fotografisanje. Onda je svakako najbolje resenje da posetite foto radnju Nikolajevic u ciji kvalitet nemate razloga da sumanjate.
Jana Stankovic
Ukoliko vam je potrebno iskljucivo profesionalno fotografisanje, onda svakako treba da se obratite foto studiu Zika slika.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o neko kvalitetnom fotografisanju, ubedljivo je najbolje resenje da posetite foto Image i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Sve vise ljudi se u danasnje vreme bavi profesionalnim fotografisanjem. pri tome je to nesto sto je zaista postao u danasnje vreme unosan posao.
Dusan Markovic
Profesionalno fotografisanje je veoma slozen posao koji jednostavno zahteva veliko znanje i strucnost. Potrebno je i pored velikog znanja imati i kvalitet u pogledu adekvatne i kvalitetne opreme.