Profesionalno fotografisanje Beograd

Adresa: Save Mrkalja 28
Beograd
Adresa: Požeška 67a
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina br.14l, lok.13, ( Belville, zgrada Suncokret )
Beograd
Adresa: Prvomajska 2 c, Zemun, Maksima Brankovića 3, Batajnica
Beograd
Adresa: Mestroviceva 19
Beograd
Adresa: Svetogorska 4
Beograd
Adresa: Makenzijeva bb
Beograd
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 41a
Beograd

Profesionalno fotografisanje Novi Sad

Adresa: Bilevar Cara Lazara 11
Novi Sad
Adresa: Ćirila i Metodija 56
Novi Sad
Adresa: Miše Dimitrijevica 21
Novi Sad
Adresa: Dušana Danilovića 30
Novi Sad
Adresa: Svetojovanska 4
Novi Sad

Profesionalno fotografisanje Pančevo

Adresa: Vojvode Radomira Putnika 26
Pančevo

Profesionalno fotografisanje Šabac

Adresa: Karađorđeva 73
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Profesionalno fotografisanje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Novogodišnje fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)

Akcija -25% 3000 Din.
Novogodišnje fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)  - 3.000 din!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija)

Akcija -42% 3500 Din.
Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija) - 3.500 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje dečijeg rođendana u igraonici (do 3 sata - oko 150 fotografija na CD-u)

Akcija -42% 3500 Din.
Fotografisanje dečijeg rođendana u igraonici (do 3 sata - oko 150 fotografija na CD-u) - 3.500 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Profesionalno fotografisanje

Postoje događaji u životu koji se dešavaju samo jednom. Nema reprize. A svi želimo lepe uspomene, koje ćemo sa radošću evocirati sa protokom godina. To mogu biti venčanja, svadbe, krštenja, rođendani, mature, proslave ili bilo koje druge važne prigode kojima moramo prići sa velikom ozbiljnošću kada se radi o fotografisanju.
 
 
Sa druge strane, ljudima neretko zatreba izrada portreta. Na primer, klinci i klinceze sve češće konkurišu za učestvovanje u reklamama i spotovima, pa fotografija koju ćete poslati producentskoj kući, svakako mora biti savršena. Ili, u drugoj varijanti, vi konkurišete za prijem na Akademiju dramskih umetnosti. Zna se da se tom prilikom prilaže set fotografija, i zasigurno želite da zablistate, pošto upravo fotografije mogu biti vaša propusnica za uspešnu karijeru u životu.

Profesionalni fotograf

Ovo su samo neki od primera koje smo naveli odmah u startu, da bismo vam dočarali da su usluge stručnih timova fotografa jednostavno neophodne. Neko ko je amater, i ima veliku želju da napravi lepu sliku, pa čak uz to poseduje i kvalitetnu opremu, to ipak neće biti u stanju da uradi na pravi način, iz jednostavnog razloga što nema iskustvo, znanje i stručnost koji su neophodni za ovako važne trenutke.
Šta god da je povod vašeg fotografisanja, za profesionalce ne postoje mali i veliki poslovi. Za njih su to akcije manjeg ili većeg obima. Tako da se svakom slikanju ozbiljno pristupa i rezultat svega su mala remek dela.
 
 
Ako je u pitanju venčanje, gde je pristno sto i više ljudi, profesionalni fotograf će znati kako da dočara celokupnu atmosferu, te da uslika najsitnije detalje; da li vam se nekada dogodilo, da dok gledate stare slike, upravo neke sitnice vam probude osećanja koja ste imali pre mnogo godina?
U tome je suština – oko profesionalnih fotografa vidi sve, i u stanju je da objektivom pronikne u ljudsku dušu; na velikoj svadbi, biće uslikane sve zvanice, koje predstavljaju zasebne karaktere, različita raspoloženja i sl. Da bi se dobile prave i verne uspomene, neophodno je dočarati na slikama različite osobe: one starije parove koji se sa setom prisećaju svog venčanja; mlade, koji žele da budu sledeći na „ludom kamenu“; romantičare kojima kreću suze radosnice; i naravno, mladu i mladoženju u punom zanosu ljubavi i nade u lepu i bajkovitu zajedničku budućnost...

Profesionalno fotografisanje – iskustva

Iz svega što smo naveli, jasno se vidi da je ovo zadatak za stručna lica, bez obzira da li želimo da u srcu sačuvamo lepe uspomene, ili je razlog daleko praktičniji – konkurisanje za prijem na Akademiju ili u neku veliku internacionalnu kompaniju. 
Vrhunska oprema, kreativnost, znanje i iskustvo, garancija su da ćete dobiti ono što ste želeli – savršene vas na slikama. To dalje može biti propusnica za veoma bitne stvari u životu, ili će imati emotivnu vrednost, u smislu da ćete album sa svog venčanja pokazivati čak i vašim praunucima.
Većina stvari u životu se ne dešava dva puta – dozvolite profesionalnom fotografu da uhvati momenat!

Profesionalno fotografisanje – cena:

Za uslugu profesionalnog fotografisanja, potrebno je izdvojiti od 5500 din. do 7200 dinara, kada se radi o snimanju u studiju, preko 40-50 evra za slikanje rođendana, sve do 150 do 1500 evra za fotografisanje svadbi i venčanja, ali se može reći da je prosek u ovom slučaju 300 do 350 evra. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje su oglašene ispod našeg teksta.  

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, Od 300 do 600 fotografija

Akcija -42% 3499 Din.
Fotografisanje rodendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija - 3.499 din samo u IMS Infinity Marketing Studio št...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, Od 300 do 600 fotografija

Akcija -42% 3499 Din.
Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, Od 300 do 600 fotografija - 3.499 din, samo u IMS Infinity Marketing Foto Stu...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Nikola Majstorovic
Profesionalno fotografisanje je veoma slozen posao koji jednostavno zahteva veliko znanje i strucnost. Potrebno je i pored velikog znanja imati i kvalitet u pogledu adekvatne i kvalitetne opreme.
Filip Milutinovic
Ovo fotografisanje mora da kosta. Nista drugo tu po meni i nije bas toliko bitno kao sto bi mozda moglo ili trebalo da bude. Po pitanju cena, naravno kvalitet treba da se podrazumeva.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, mora profesionalno fotografisanje da se debelo plati, ukoliko zelite da vam to uradi neko kako treba.
Mihajlo Nastasovic
Profesionalno fotografisanje je u ovom trenutku na vrhunskom nivou u Beogradu.
Lea Stankovic
U svakom slucaju, kako god da okrenete ne treba nikoda vas prevari. Posebno ukoliko vam kaze da profesionalno fotografisanje moze da bude jeftino.
Todor Markovic
Po meni je ipak ovo fotografisanje nesto sto se godina uci. Ipak to nije nista neobicno po meni.
Simona Vucinic
U svakom slucaju je ovo nesto u sta ne treba da sumnjate. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog fotografisanja tice, kvalitet je naravno i vis enego vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
U svakom slucaju, profesionalno fotografisanje je nesto sto dosta kosta i sot mora bas onako lepo da se plati.
Petar Jankovic
Koliko se samo meni cini, ovo je posebna vrsta fotografisanja. Sve ostalo i nije toliko vazno ako mene pitate.
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju treba da se opredelite za kvalitet u okji zaista vise nemate razloga da sumnjate.
Ivan Stojanovic
Za profesionalno fotografisanje vam je ipak potreban jedan vrhusnki profesionalac u kojeg zaista morate da imate puno poverenje. To samo mozete da dobijete ako posetite neku bas dobru foto radnju.
Nikolina Pantelic
Ako vam je iz nekog razloga potrebno kvalitetno profesionalno fotografisanje. Onda je svakako najbolje resenje da posetite foto radnju Nikolajevic u ciji kvalitet nemate razloga da sumanjate.
Jana Stankovic
Ukoliko vam je potrebno iskljucivo profesionalno fotografisanje, onda svakako treba da se obratite foto studiu Zika slika.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o neko kvalitetnom fotografisanju, ubedljivo je najbolje resenje da posetite foto Image i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Sve vise ljudi se u danasnje vreme bavi profesionalnim fotografisanjem. pri tome je to nesto sto je zaista postao u danasnje vreme unosan posao.
Dusan Markovic
Profesionalno fotografisanje je veoma slozen posao koji jednostavno zahteva veliko znanje i strucnost. Potrebno je i pored velikog znanja imati i kvalitet u pogledu adekvatne i kvalitetne opreme.