Postoje događaji u životu koji se dešavaju samo jednom. Nema reprize. A svi želimo lepe uspomene, koje ćemo sa radošću evocirati sa protokom godina. To mogu biti venčanja, svadbe, krštenja, rođendani, mature, proslave ili bilo koje druge važne prigode kojima moramo prići sa velikom ozbiljnošću kada se radi o fotografisanju.

 

 

Sa druge strane, ljudima neretko zatreba izrada portreta. Na primer, klinci i klinceze sve češće konkurišu za učestvovanje u reklamama i spotovima, pa fotografija koju ćete poslati producentskoj kući, svakako mora biti savršena. Ili, u drugoj varijanti, vi konkurišete za prijem na Akademiju dramskih umetnosti. Zna se da se tom prilikom prilaže set fotografija, i zasigurno želite da zablistate, pošto upravo fotografije mogu biti vaša propusnica za uspešnu karijeru u životu.

Profesionalni fotograf

Ovo su samo neki od primera koje smo naveli odmah u startu, da bismo vam dočarali da su usluge stručnih timova fotografa jednostavno neophodne. Neko ko je amater, i ima veliku želju da napravi lepu sliku, pa čak uz to poseduje i kvalitetnu opremu, to ipak neće biti u stanju da uradi na pravi način, iz jednostavnog razloga što nema iskustvo, znanje i stručnost koji su neophodni za ovako važne trenutke.

Šta god da je povod vašeg fotografisanja, za profesionalce ne postoje mali i veliki poslovi. Za njih su to akcije manjeg ili većeg obima. Tako da se svakom slikanju ozbiljno pristupa i rezultat svega su mala remek dela.

 

 

Ako je u pitanju venčanje, gde je pristno sto i više ljudi, profesionalni fotograf će znati kako da dočara celokupnu atmosferu, te da uslika najsitnije detalje; da li vam se nekada dogodilo, da dok gledate stare slike, upravo neke sitnice vam probude osećanja koja ste imali pre mnogo godina?

U tome je suština – oko profesionalnih fotografa vidi sve, i u stanju je da objektivom pronikne u ljudsku dušu; na velikoj svadbi, biće uslikane sve zvanice, koje predstavljaju zasebne karaktere, različita raspoloženja i sl. Da bi se dobile prave i verne uspomene, neophodno je dočarati na slikama različite osobe: one starije parove koji se sa setom prisećaju svog venčanja; mlade, koji žele da budu sledeći na „ludom kamenu“; romantičare kojima kreću suze radosnice; i naravno, mladu i mladoženju u punom zanosu ljubavi i nade u lepu i bajkovitu zajedničku budućnost...

Profesionalno fotografisanje – iskustva

Iz svega što smo naveli, jasno se vidi da je ovo zadatak za stručna lica, bez obzira da li želimo da u srcu sačuvamo lepe uspomene, ili je razlog daleko praktičniji – konkurisanje za prijem na Akademiju ili u neku veliku internacionalnu kompaniju. 

Vrhunska oprema, kreativnost, znanje i iskustvo, garancija su da ćete dobiti ono što ste želeli – savršene vas na slikama. To dalje može biti propusnica za veoma bitne stvari u životu, ili će imati emotivnu vrednost, u smislu da ćete album sa svog venčanja pokazivati čak i vašim praunucima.

Većina stvari u životu se ne dešava dva puta – dozvolite profesionalnom fotografu da uhvati momenat!

Profesionalno fotografisanje – cena:

Za uslugu profesionalnog fotografisanja, potrebno je izdvojiti od 5500 din. do 7200 dinara, kada se radi o snimanju u studiju, preko 40-50 evra za slikanje rođendana, sve do 150 do 1500 evra za fotografisanje svadbi i venčanja, ali se može reći da je prosek u ovom slučaju 300 do 350 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje su oglašene ispod našeg teksta.  

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Profesionalno fotografisanje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Fotografisanje za CV (poslovne fotografije)

Akcija -% 3000 Din.
Fotografisanje za CV (poslovne fotografije) - 3.000 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Studijsko fotografisanje u hexaboxu (7 fotografija + 1 mozaik fotografija 25x20cm)

Akcija -% 2000 Din.
Studijsko fotografisanje u hexaboxu (7 fotografija + 1 mozaik fotografija 25x20cm) - 2.000 din! Foto ZRAK!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Reklamno fotografisanje proizvoda i proizvoda za kataloge (do 20 artikala)

Akcija -% 4000 Din.
Reklamno fotografisanje proizvoda i proizvoda za kataloge (do 20 artikala) - 4.000 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje ambijenta (restorani, kafići, apartmani, saloni, stanovi ...) - oko 30 obrađenih fotografija

4000 Din.
Fotografisanje ambijenta (restorani, kafići, apartmani, saloni, stanovi ...) - oko 30 obrađenih fotografija - 4.000 din!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje venčanja (do 3 sata - oko 150 fotografija na CD-u)

5000 Din.
Fotografisanje venčanja (do 3 sata - oko 150 fotografija na CD-u) - 5.000 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje venčanja (do 5 sati - oko 250 fotografija na CD-u)

8000 Din.
Fotografisanje venčanja (do 5 sati - oko 250 fotografija na CD-u) - 8.000 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Porodično fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)

3000 Din.
Porodično fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)  - 3.000 din!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija)

3500 Din.
Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija) - 3.500 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje dečijeg rođendana u igraonici (do 3 sata - oko 150 fotografija na CD-u)

3500 Din.
Fotografisanje dečijeg rođendana u igraonici (do 3 sata - oko 150 fotografija na CD-u) - 3.500 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija

6000 Din.
Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija - 6.000 din, samo u IMS Infinity Marketing Foto Stu...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija

6000 Din.
Fotografisanje rodendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija - 6.000 din samo u IMS Infinity Marketing Studio št...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

03.09.2018
Nikola Majstorovic

Profesionalno fotografisanje je veoma slozen posao koji jednostavno zahteva veliko znanje i strucnost. Potrebno je i pored velikog znanja imati i kvalitet u pogledu adekvatne i kvalitetne opreme.

05.09.2017
Filip Milutinovic

Ovo fotografisanje mora da kosta. Nista drugo tu po meni i nije bas toliko bitno kao sto bi mozda moglo ili trebalo da bude. Po pitanju cena, naravno kvalitet treba da se podrazumeva.

18.05.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, mora profesionalno fotografisanje da se debelo plati, ukoliko zelite da vam to uradi neko kako treba.

04.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Profesionalno fotografisanje je u ovom trenutku na vrhunskom nivou u Beogradu.

20.04.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju, kako god da okrenete ne treba nikoda vas prevari. Posebno ukoliko vam kaze da profesionalno fotografisanje moze da bude jeftino.

06.04.2017
Todor Markovic

Po meni je ipak ovo fotografisanje nesto sto se godina uci. Ipak to nije nista neobicno po meni.

21.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju je ovo nesto u sta ne treba da sumnjate. Sve drugo je mnogo losije resenje.

02.03.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, sto se ovog fotografisanja tice, kvalitet je naravno i vis enego vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

13.02.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju, profesionalno fotografisanje je nesto sto dosta kosta i sot mora bas onako lepo da se plati.

17.01.2017
Petar Jankovic

Koliko se samo meni cini, ovo je posebna vrsta fotografisanja. Sve ostalo i nije toliko vazno ako mene pitate.

27.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Moje licno misljenje je da po ovom pitanju treba da se opredelite za kvalitet u okji zaista vise nemate razloga da sumnjate.

09.12.2016
Ivan Stojanovic

Za profesionalno fotografisanje vam je ipak potreban jedan vrhusnki profesionalac u kojeg zaista morate da imate puno poverenje. To samo mozete da dobijete ako posetite neku bas dobru foto radnju.

23.11.2016
Nikolina Pantelic

Ako vam je iz nekog razloga potrebno kvalitetno profesionalno fotografisanje. Onda je svakako najbolje resenje da posetite foto radnju Nikolajevic u ciji kvalitet nemate razloga da sumanjate.

04.11.2016
Jana Stankovic

Ukoliko vam je potrebno iskljucivo profesionalno fotografisanje, onda svakako treba da se obratite foto studiu Zika slika.

04.11.2016
Biljana Brankovic

Kada pricamo o neko kvalitetnom fotografisanju, ubedljivo je najbolje resenje da posetite foto Image i da se tamo licno uverite u kvalitet.

13.09.2016
Marko Petrovic

Sve vise ljudi se u danasnje vreme bavi profesionalnim fotografisanjem. pri tome je to nesto sto je zaista postao u danasnje vreme unosan posao.

10.08.2016
Dusan Markovic

Profesionalno fotografisanje je veoma slozen posao koji jednostavno zahteva veliko znanje i strucnost. Potrebno je i pored velikog znanja imati i kvalitet u pogledu adekvatne i kvalitetne opreme.