Dodaj firmu

Make up artist Stefan Subotić

Profesionalni šminker Stefan Subotić će Vas idealno našminkati za svaku priliku, bilo da je to venčanje, rođendan, krštenje, korporativna proslava ili nešto sasvim drugo. Koristi isključivo kvalitetnu šminku najpoznatijih svetskih brendova. Budite primećene!
Pročitaj više

Tomaša Ježa 4
Vračar, Beograd

Studio Shoo Shoo - profesionalni šminker

Profesionalni šminker Shoo Shoo je prava adresa za Vas, uvek kada Vam je potrebno šminkanje za svečane prilike, kao što su: svadbe, mature, rođendani. Sa željom da Vaš izgled učinimo glamuroznim u našem radu koristimo šminku vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Hadži Prodanova 11
Vračar, Beograd

Star Beauty Studio profesionalni šminker

Star Beauty Studio je novootvoreni kutak za negu na Vračaru koji nudi usluge profesionalnog šminkanja za sve prilike: dnevne, poslovne ili svečane. Sa ciljem da zadovoljimo i najzahtevnije ukuse klijenata, u našem radu koristimo najkvalitetniju profesionalnu kozmetiku.
Pročitaj više

Šumatovačka 18
Vračar, Beograd

DOT BY NAN Beauty Studio

Beauty Studio DOT BY NAN nalazi se na Novom Beogradu. Profesionalno šminkanje najkvalitetnijim brendovima iz sveta make up-a.
Pročitaj više

Lamartinova 46
Vračar, Beograd

Studio 4 Profesionalni šminker

Otkrijte zanimljiv svet profesionalne šminke u našem salonu u centru Beograda. Profesionalni make-up za mlade i njenu kumu, scenska šminka, make-up za venččanja i rođendane.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Profesionalno šminkanje Šminkologija

Branicevska 16
Vračar, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane