Dodaj firmu

Nova Ženska Priča - profesionalno šminkanje

Za sve svečane prilike koje zahtevaju nesvakidašnji izgled, na raspolaganju su Vam usluge profesionalnog šminkera Nova Ženska Priča. Pored toga, nudimo i usluge trajne šminke obrva, usana i ajlajner, kao i nadogradnju svilenih trepavica.
Pročitaj više

Ratka Mitrovića 181a
Čukarica, Beograd

GM beauty studio

GM Beauty Studio se nalazi na Banovom brdu i nudi sledeće usluge: profesionalno šminkanje MAC kozmetikom, tretmane lica i tela, manikir, pedikir, depilacija celog tela hladnim ili toplim voskom. Posetite nas i dovedite svoje telo i lice do savršenstva.
Pročitaj više

Đorđa Ognjanovića 12, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Your majesty make up & beauty room

„Your Majesty Make up & Beaty Room“ nalazi se na Čukarici. Svojim klijentima je na raspolaganju za usluge profesionalnog šminkanja, farbanja i oblikovanja obrva koncem, manikira i pedikira.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

IM Makeupx profesionalni šminker

Izgledajte savršeno u svakoj prilici, uz usluge profesionalnog šminkera IM Makeupx. Pored šminkanja za dnevne i večernje prilike, venčanja, mature, scenske i TV nastupe, domen rada obuhvata i nadogradnju svilenih trepavica tehnikom ruski volumen 3D-9D
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Studio za sminkanje Alexi

Vodovodska 52
Čukarica, Beograd

Profesionalni šminker Skadrić Irena

Profesionalni šminker Skadrić Irena nalazi se na Banovom Brdu u ulici Požeška 80. Našim dugogodišnjim iskustvom u profesionalnom šminkanju zaslužujemo trenutno veliki broj zadovoljnih klijenata. Kod nas možete uraditi šminkanje za svadbe, šminkanje za maturu, šminkanje za televizijsko snimanje.
Pročitaj više

Pozeska 80
Čukarica, Beograd

Profesionalni šminkeri Salon New Look

Profesionalni šminkeri Salon New Look nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Stevana Djurdjevića Trošarinca 4a. Posetite naš salon New Look i izaberite tretman za vašu kosu po kojima smo posebno poznati. Takodje u našoj ponudi imate i širok spektar svih kozmetičkih usluga kao i usluge profesionalnog šminkanja.
Pročitaj više

Stevana Djurdjevića Trošarinca 4a
Čukarica, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane