SLAVICA MAKEUP - PROFESIONALNO ŠMINKANJE


Ukoliko želiš da budeš našminkana a da to izgleda potpuno prirodno i kvalitetno Slavica Makeup bi trebalo da bude tvoj izbor. Zašto? Zato što umem sa bojama, znam kako da istaknem sve Vaše lepe crte lica, a istovremeno i da prekrijem određene nesavršenosti, i to tako da ne izgubite na prirodnosti i lepoti. Usluge profesionalnog šminkanja pružam svim damama, tačnije svim devojkama i ženama.

U radu koristim kvalitetne nemačke i američke preparete, kao što su:

  • - BH cosmetics
  • - Morphe pallete

Uslugu profesionalnog šminkanja pružam za maturu, venčanja, dnevne, poslovne i svaku drugu priliku, u kojoj želite da izgledate lepo i da imate zavodljiv pogled!

Slavica Makeup stoji Vam na raspolaganju u svako doba dana, a kada Vi to želite doći ću i na vašu adresu da Vas našminkam. Za ovu uslugu potrebno je da pozovete, zakažete termin i ja ću doći kod Vas, sa svom opremom i preparatima neophodnim za profesionalno šminkanje.

Cena usluge profesionalnog šminkanja u mom salonu iznosi 2.500 dinara, a 3.000 dinara je potrebno da izdvojite ukoliko želite da dođem kod Vas.

Drage dame, dozvolite da Vas našminkaju stručnjaci, kao što je Slavica Makeup, moja malenkost. Ja ću na Vaš poziv doći na željenu adresu i učiniti pavo umetničko čudo da se osećate posebno!

Šminkanje je umetnost koja otkriva i ističe lepe crte lica, a zahvaljujući mojim uslugama bićete profesionalno našminkani, izgledaćete privlačno i zavodljivo, a šminka na Vašem licu biće postojana.

Napominjem da u ovom poslu imam iskustvo, kao i da sam usluge profesionalnog šminkanja radila i za spotove, reklame, domaće serije, TV nastupe...

Očekujem Vaš poziv!

Radno vreme:
Ponedeljak - Nedelja: od 8 do 20 h

Slavica Makeup - profesionalno šminkanje
Adresa: Zvezdara, Beograd
Email: O nama - slavica2016caca@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2019 05:49
Milica Peric

Moja najbolja prijateljica je najavila da se udaje. Rekla ja da zeli da joj budem kuma. Bila sam jako srecna zbog nje, ali i prilicno nervozna, jer sam zelela da izgledam reprezentativno na njenoj svadbi. To je bukvalno znacilo trku sa vremenom. Kupila sam savrsenu haljinu i sandale. Dogovorila sam i frizuru kod frizera, ali je odtalo pitanje, kome da poverim sminkanje. Dugo sam birala i odlucila sam se za Slavica Makeup - Profesionalno šminkanje, jer sam videla da savrseno radi. Dosla sam u zakazano vreme i prepustila se njenim iskusnim rukama. Kada je sve bilo gotovo i kada sam videla svoj odraz u ogledalu, stvarno sam bila zatecena. Jedva da sam prepoznala svoj lik. Sminka je bila prosto fantasticna, i delovala je skroz prirodno. Videla je moju radost, a i njoj je bilo drago, sto je odlicno uradila posao i sto sam zadovoljna. To je znacilo da cu sigurno opet doci, kada mi zatrebaju njene usluge. Mogla sam spremno da krenem na prijateljicino vencanje.

06.09.2019 05:45
Milica Peric

Moja najbolja prijateljica je najavila da se udaje. Rekla ja da zeli da joj budem kuma. Bila sam jako srecna zbog nje, ali i prilicno nervozna, jer sam zelela da izgledam reprezentativno na njenoj svadbi. To je bukvalno znacilo trku sa vremenom. Kupila sam savrsenu haljinu i sandale. Dogovorila sam i frizuru kod frizera, ali je ostalo pitanje, kome da poverim sminkanje. Dugo sam birala i odlucila sam se za Slavica Makeup - Profesionalno šminkanje, jer sam videla da savrseno radi. Dosla sam u zakazano vreme i prepustila se njenim iskusnim rukama. Kada je sve bilo gotovo i kada sam videla svoj odraz u ogledalu, stvarno sam bila zatecena. Jedva da sam prepoznala svoj lik. Sminka je bila prosto fantasticna, i delovala je skroz prirodno. Videla je moju radost, a i njoj je bilo drago, sto je odlicno urdaila posao i sto sam zadovoljna. To je znacilo da cu sigurno opet doci, kada mi zatrebaju njene usluge. Mogla sam spremno da krenem na prijateljicino vencanje.

16.08.2019 07:31
Iva Lalic

Zelim da se osvrnem na period od pre nekoliko meseci. Naime u maju se blizilo matursko vece moje cerke. Znate i sami kako to biva, tj.svi oni koji su to prosli. Zurba, nervoza, oko izbora odece, obuce, frizure, a tek sminka. To je mislim najtezi zadatak, kako za devojke, tako i za mame. Jer treba odabrati savrsenu sminku, a koja ce opert biti prirodna, da istakne svu lepotu. Izbor je pao na SLAVICA MAKEUP - PROFESIONALNO ŠMINKANJE, jer smo videli njene radove i stvarno nam se svidelo. Licu da, bas taj prirodni izgled , a istakne svu lepotu. Kada smo videli rezultat bile smo obe odusevljene. Stvarno divno. Moja cerka je bila prezadovoljna. A kada se vratila sa maturske veceri, pohvlalila mi se da cele noci nije morala da popravlja sminku. Kada je dosla kuci, i dalje je bila divno nasminkana, znaci da je koriscena vrlo kvalitetna sminka.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Profesionalni sminkeri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Slavica Makeup - Profesionalno šminkanje
  • Slavica Makeup,
  • Slavica Makeup Beograd,
  • Profesionalno sminkanje na Zvezdari,
  • Profesionalno sminkanje Slavica Makeup,
  • Slavica Makeup radno vreme