DOT BY NAN Beauty Studio

4.8 | 14 ocena
Ulica: Lamartinova 46
Grad: Beograd
Opština: Vračar
DOT BY NAN Beauty Studio
Mobilni: 064/

O nama

BEAUTY STUDIO DOT BY NAN

Priuštite sebi malo glamura i isprobajte profesionalne veštine šminkanja Nataše Rajaković koja od vašeg lica pravi najbolju, najprirodniju i najlepšu verziju vas samih. Nataša Rajaković, osnivač studija je profesionalni šminker koja je učila od najboljih, završila je nekoliko škola i kurseva šminkanja, i nastavila da se usavršava što čini i danas.

 • Škola šminkanja Bojan Vukadinov gde je naučila osnove šminkanja i napravila bazu za dalje usavršavanje. Tu je naučila sve najvažnije komponente šminkanja, tako da je ova škola bila osnova na koju je nastavila da nadograđuje svoje znanje i stvara iskustvo
 • Master kurs Ana Minić
 • Master class- Dušan Lazić

Za svaku ženu je izuzetno važno da se u određenim prilikama oseća kao kraljica i bude najlepša verzija sebe. Beauty Studio je tu da od vašeg lica napravi magiju, uz pomoć kvalitetnih proizvoda, potpune posvećenosti i veština profesionalnog šminkera, vaše lice će zasijati a šminka biti postojana i diskretna, da sakrije eventualne nedostatke, ali i dovoljno upadljiva da istakne ono najlepše na vašem licu.

Pre svakog šminkanja važno je upoznati se sa klijentkinjom, poštovati njenu želju, ispratiti njen stil i priliku za koju se šminka, kao i njene crte lica, ten i tip kože. U našem slučaju, ovakav pristup rezultira obostranim zadovoljstvom i klijentom koji nam se uvek vraća.

Sve su ovo važni elementi, oni koji prave razliku i koji će istaći zbog čega se izdvajate od drugih.

Svaka žena ili devojka je svet za sebe i u skladu sa tim, svakoj treba različito i pristupiti, jer pored odevne kombinacije, šminka je ono što prenosi poruku koju
želite.

Pre svakog šminkanja važno je dobro pripremiti lice, kako bi ono na pravi način primilo šminku i učinilo je postojanom. U Beauty Studiu pazimo na sve detalje, tip kože i u skladu sa tim biramo vrstu pudera, boju i teksturu šminke, jer šminkanje je sastavljeno od niza malih delova koji svi zajedno čine jednu skladnu celinu.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete kod nas DOT BY NAN Beauty Studio će doći na vašu adresu i tako vam pomoći da ostanete smirene i organizovane a što je najvažnije, da budete lepše nego ikad pre.

Pored profesionalnog šminkanja DOT BY NAN Beauty Studio svim damama nudi mogućnost profesionalnog aparatnog manikira:

 • Gel lak
 • Aparaturni manikir
 • Nadogradnja noktiju
 • Izlivanje noktiju
 • Stamping
 • Ojačavanje noktiju

Beauty Studio DOT BY NAN pratite na Instagram stranici i otkrijte novu inspiraciju za svoje ulepšavanje. Dozvolite nam da istaknemo vašu lepotu!

Radno vreme:

Ponedeljak- petak 09-20h,

Subota-nedelja 09-18h.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Studio Shoo Shoo - profesionalni šminker, Hadži Prodanova 11, Vračar, Beograd
  Star Beauty Studio profesionalni šminker, Šumatovačka 18, Vračar, Beograd
  Trajna Šminka Maja Levi, Partizanske avijacije 36, Novi Beograd, Beograd
  Nova Ženska Priča - profesionalno šminkanje, Ratka Mitrovića 181a, Čukarica, Beograd
  Beauty & Chic Profesionalni šminker, Oblakovska 59, Voždovac, Beograd
  GM beauty studio, Đorđa Ognjanovića 12, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Make up artist Stefan Subotić, Tomaša Ježa 4, Vračar, Beograd
  AA make up studio, Đorđa Stanojevića 11b, Novi Beograd, Beograd
  Šade salon lepote, Dragoslava Jovanovića 9, Stari grad, Beograd