AA make up studio

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - AA MAKE UP STUDIO


Ideja o otvaranju studija potiče iz naše velike ljubavi prema umetnosti. Od malena smo shvatili da imamo jako veliki dar za boje kao i precizan i uredan rad. Znanje smo izbrusile kod majstora, žene koja je preko 20 godina u ovom poslu i koja je sa velikom lakoćom i posvećenošću uspela da nam prenese temelj ovog zanata.

Iako smo pristalice glamuroznog, jednostavnijeg izgleda koji će istaci sve najlepse na Vama, sa lakoćom se prilagodjavamo svim zahtevima klijenta njihovom obliku lica, stila i prilici za koju se sredjujete.

Kao veliki zaljubljenici u šminku, trudimo se da koristimo samo najkvalitetnije svetske proizvode koji su pazljivo izabrani tako da se nakon šminkanja osećate kao da ste spremni za Hollywood-ski crveni tepih.

Naš studio se izdvaja po tome što pored pojedinačnog šminkanja, možete zajedno doći i za samo sat vremena zablistati sa svojom mamom, sestrom ili drugaricom.

AA Makeup Studio ne razlikuje prilike za koje se šminkate i iznosi 35 evra ukoliko Vi dolazite kod nas, odnosno 45 evra ukoliko mi dolazimo na Vašu lokaciju.

Za sve Vas koji dolazite u paru sa nekim, pripremile smo specijalne pakete tako da šminkanje u tom slučaju iznosi 30 evra (za dolazak kod nas), odnosno 40 evra (za odlazak na lokaciju) po osobi.
Zakazivanje termina je moguće putem naših profila na socijalnim mrežama Facebook i Instagram kao i putem telefona svakog dana od 10 do 20h.
Vidimo se!

Adresa: Đorđa Stanojevića 11b, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Profesionalni sminkeri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu AA make up studio
  • AA make up studio,
  • make up studio novi beograd,
  • make up novi beograd,
  • AA make up studio Beograd