Produženi boravak Voždovac

0
Cena:
130 eur.

Izrada domaćih zadataka
Pomoć pri učenju
Pripreme za takmičenja
Pripreme za kontrolne i pismene vežbe
Naš cilj je da vašoj deci omogućimo da svoje školske obaveze izvršavaju u prijatnom i mirnom okruženju. Trudićemo se da se prilagodimo potrebama svakog deteta i omogućiti mu da napreduje svojim tempom i sposobnostima. Takođe nam je cilj da svako dete svoj domaći zadatak uradi samostalno, jer će tako na najefikasniji način utvrditi gradivo koje je usvojilo u školi. Naš zadatak je da ih postepeno vodimo ka samostalnom učenju i samostalnom izvršavanju svojih školskih obaveza.
Nalazimo se u blizini škole Veselin Masleša, koja je samo 500 m udaljena od našeg boravka. Takođe smo i blizu škola "Jovan Jovanović Zmaj" i "Đura Daničić", do kojih Vašu decu možemo da dovezemo kolima, uz Vašu saglasnost.
Ukoliko želite u ponudi imamo i ručak (ketering), koji ne ulazi u cenu boravka. Postoji mogućnost da Vašem detetu sami pripremate i donosite ručak i boravak, ručak će biti u frižideru i na vreme podgrejan kako bi Vaše dete imalo topao obrok. Pored ručka imamo i dve voćne užine, koje ulaze u cenu boravka.

Kategorija: Edukativni centar Beograd
Podkategorija: Produženi boravak Beograd
Objavljeno: 16.09.2021.
# ID Oglasa: 068442